החלפת ראוטר של בזק
אהלן מחר אמורים לחבר אותי לסלקום טיוי והראוטר שברשותי כבר לא עושה את העבודה כמו שצריך לא נותן לי יותר מ 21 מגה בגלישה אלחוטית גם לאחר ניסיון של נציג בזק לסידור הגדרות מכיוון שסלקום תעבוד על רשת אלחוטית הניצג המליץ לי פשוט להחליף את הנתב לאחד אחר והוא המליץ לי על הנתבים החדשים שלהם סופר וואי פיי משהו כזה אני לא אחד שמבין בדברים האילו וללכת לרכוש ראוטר בחנות אחרת זה סתם כאב ראש בשבילי מעדיף להיות עם אילו שבזק נותנים לי ולדעת שיש לי ראש שקט
כרגע יש לי נתב d-link DSL6740U-G2
יש לי 100 מגה חיבור לאינטרנט גם מבזק וגם מבזק בין לאומי
ברשת קווית אני מקבל 75 מגה הורדה שזה נראה לי בסדר תקנו אותי אם אני טועה
אז לאחר שחפרתי השאלה שלי היא כזו איזה ראוטר שבזק מספקים עדיף לי לקחת
השימוש שלי באינטרנט הוא גלישה. יוטיוב. פופקורן טיים. הורדות טורנט ( המון ) . וממחר גם סלקום טיוי
לינק לאתר של בזק לרשימת הראוטרים שלהם
http://www.bezeq.co.il/internetandphone ... r/support/
לינק לאתר של בזדק לראוטרים של הסופר וואי פיי
http://www.bezeq.co.il/internetandphone ... i/support/
תודה לעוזרים
כרגע יש לי נתב d-link DSL6740U-G2
יש לי 100 מגה חיבור לאינטרנט גם מבזק וגם מבזק בין לאומי
ברשת קווית אני מקבל 75 מגה הורדה שזה נראה לי בסדר תקנו אותי אם אני טועה
אז לאחר שחפרתי השאלה שלי היא כזו איזה ראוטר שבזק מספקים עדיף לי לקחת
השימוש שלי באינטרנט הוא גלישה. יוטיוב. פופקורן טיים. הורדות טורנט ( המון ) . וממחר גם סלקום טיוי
לינק לאתר של בזק לרשימת הראוטרים שלהם
http://www.bezeq.co.il/internetandphone ... r/support/
לינק לאתר של בזדק לראוטרים של הסופר וואי פיי
http://www.bezeq.co.il/internetandphone ... i/support/
תודה לעוזרים
לדעתי לא כדאי לקחת ראוטר שלהם מהבחינה שאתה לא קונה אותו אתה משכיר אותו ב10 שקל בחודש
לדעתי יותר כדאי לקנות WDR4300 של TP-LINK ולהנות ממנו כמו שצריך
אז נכון יש השקעה אבל זה שווה את זה...
היה לי בזק ועברתי להוט עברתי את הראוטרים של בזק וגם את שני הראוטרים של הוט וכולם לא משתווים לWDR4300 - אני מקבל 90 מגה בWIFI לא חשבתי זה אפשרי בכלל...
תאמת קניתי אותו ביום רביעי ובחמישי התקנתי אותו - התקנה ממש פשוטה עם הוראות בעיברית...
נהנה מכל רגע...
היה לי בזק ועברתי להוט עברתי את הראוטרים של בזק וגם את שני הראוטרים של הוט וכולם לא משתווים לWDR4300 - אני מקבל 90 מגה בWIFI לא חשבתי זה אפשרי בכלל...
תאמת קניתי אותו ביום רביעי ובחמישי התקנתי אותו - התקנה ממש פשוטה עם הוראות בעיברית...
נהנה מכל רגע...
אני בטוח שלרכוש נתב אחר זו אלטרנטיבה מעולה ומומלצת יותר וכנראה עדיפה בהרבה יותר אולי אעשה זאת בהמשך בעוד כמה חודשים אחרי שאדע בוודאות שאני נשאר עם סלקום טיויMmoti6 כתב:לדעתי לא כדאי לקחת ראוטר שלהם מהבחינה שאתה לא קונה אותו אתה משכיר אותו ב10 שקל בחודש
נהנה מכל רגע......
בגלל שאני עובר לסלקום אז אני צריך את כל העיניין של הוויי פיי החזק ככה סתם כל מחשב בבית כשני מחשבים נייחים מקבלים רשת באופן קוי דרך הממיר של יס אבל כרגע אני מתנתק מהם ועד שאחליט שסלקום טי וי באמת מתאימה לי ואני לא חוזר ליס אני לא רואה לנכון להשקיע עוד 400 ומשהו שקלים על ראוטר אני מעדיף לתת לבזק 10 שקלים לחודש לכמה חודשים עד שאחליט סופית לבנתיים מהאופציות שיש לי איזה נתב עדיף?
- ido111
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 866
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 94 פעמים
·Mmoti6 כתב:לדעתי לא כדאי לקחת ראוטר שלהם מהבחינה שאתה לא קונה אותו אתה משכיר אותו ב10 שקל בחודש
נהנה מכל רגע......
הי, קראתי ביקורות שהקושחה עצמה בעייתית עקב שינויים שהיבואן הכניס (דרישות של משרד התקשורת), חווית איזה בעיות איתו ? ניתוקים ?
אני פשוט גם מתחיל לבדוק על רכישת נתב שיחליף את מה שאני שוכר מבזק.
תאמת בינתיים הכל מצויין
אני עם הוט ובב״ל 100 מגה
לא היו ניתוקים טפו טפו טפו...
בינתיים מרוצה עד הגג!!!
עדין רוצה להחליף בגלל שאני לא הכי אוהב הגבלות ויש להם אפליקציה שרק עם הגירסה החדשה עובד
ואני כבר מתעסק בזה אז נפתח כבר כל עוד אין בעיות וכאלה אבל תכלס הכל פיקס אני פשוט אוהב להתעסק בזה...
אני עם הוט ובב״ל 100 מגה
לא היו ניתוקים טפו טפו טפו...
בינתיים מרוצה עד הגג!!!
עדין רוצה להחליף בגלל שאני לא הכי אוהב הגבלות ויש להם אפליקציה שרק עם הגירסה החדשה עובד
ואני כבר מתעסק בזה אז נפתח כבר כל עוד אין בעיות וכאלה אבל תכלס הכל פיקס אני פשוט אוהב להתעסק בזה...