התקנת גוף תאורה בתקרה - בעיה
- dragon
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
אני מעוניין להחליף את המנורה הפשוטה שבתקרה בגוף תאורה צמוד יותר דקורטיבי, הבעיה שכפי שרואים בתמונות הטיח מסביב ליציאת החוטים שבור וחלקים נוספים ממנו עומדים להישבר עם כל מגע קל (מן הסתם עקב התקנות שהיו שם בעבר ותיקונים למיניהם - זו דירה ישנה). אני חושש לקדוח שם חורים לדיבלים (חוץ מהאחד שקיים כבר) כי נראה שעוד יותר חלקים מהטיח יתפרקו. יש למישהו עצה מה לעשות במקרה כזה?
-
yoramw
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 225
כמובן להתחיל בהורדת הפקק חשמל ולודא שאין זרם בחוטים
אני הייתי שובר מסביב את האזור הבעיתי ומנקה, משחיל צינור פלסטיק להגן על החוטים ומכין תערובת מלט לבן לחזק את האזור.
התערובת צריכה להיות סמיכה כדי שתחזיק במקום למרות כוח הכבידה. אולי אפילו לתקוע כמה מסמרי בטון ארוכים אופקית בתוך השקע כדי שיתמוך ויחזק את הבטון (רק אם אתה לא מצליח לגרום לא להשאר במקום.
לתת להתקשות בלי לדאוג לגימור מושלם. למחרת חומר שפכטל רגיל לגימור מושלם ולצבוע...
אחר כך, אפשר לשחרר את הצינור שהשחלת לחשוף את חוטי החשמל ולהתקין את הגוף תאורה החדש.
אני הייתי שובר מסביב את האזור הבעיתי ומנקה, משחיל צינור פלסטיק להגן על החוטים ומכין תערובת מלט לבן לחזק את האזור.
התערובת צריכה להיות סמיכה כדי שתחזיק במקום למרות כוח הכבידה. אולי אפילו לתקוע כמה מסמרי בטון ארוכים אופקית בתוך השקע כדי שיתמוך ויחזק את הבטון (רק אם אתה לא מצליח לגרום לא להשאר במקום.
לתת להתקשות בלי לדאוג לגימור מושלם. למחרת חומר שפכטל רגיל לגימור מושלם ולצבוע...
אחר כך, אפשר לשחרר את הצינור שהשחלת לחשוף את חוטי החשמל ולהתקין את הגוף תאורה החדש.
- Shtirlitz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4976
מחזק את קודמי, אבל אם אתה רוצה לחסוך את העבודה, פשוט תקנה גוף עם טביעת רגל גדולה, שתסתיר את המפגעים בהתקנה.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
- capten
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 511
והעיקר :להתקין מנורה ווינטאז 
- dragon
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
זו אפשרות שחשבתי עליה...Shtirlitz כתב:מחזק את קודמי, אבל אם אתה רוצה לחסוך את העבודה, פשוט תקנה גוף עם טביעת רגל גדולה, שתסתיר את המפגעים בהתקנה....
·