המלצה לרסיבר + סט רמקולים
שלום,
ברשותי חדר קולנוע ייעודי בגודל 12 מטר מרובע לערך.
כולל מקרן BenQ W1070 ומסך בגודל 92".
עד היום היה מחובר מגבר+סט חובבני של LG, אשר בא בימים.
כעת אבקש את עזרתכם בהתאמת סט ומגבר חדש.
השימושים במערכת הם לצפיה בסרטים בעיקר, ופלייסטיישן 4, ובנוסף יש תכנון להוסיף ממיר של יס. ככה שצריך 3 כניסות hd.
התקציב הוא 2000 שקל +-.
חשוב לציין כי עם המערכת הקודמת של lg הסתדרתי יופי מבחינת סאונד, ככה שלא צריך להשתולל עם איכויות שמע מטורפות - אנחנו רחוקים מלהיות אודיופילים.
את המקרן הזמנתי מאמזון גרמניה, ככה שיש ידע בתחום.
חשבתי על מגבר של פיוניר 329k, ועל סט של פיוניר shs100. אבל כמובן שמה שתגידו ידרוס בקלות את קו המחשבה שלי.
תודה לעונים!
ברשותי חדר קולנוע ייעודי בגודל 12 מטר מרובע לערך.
כולל מקרן BenQ W1070 ומסך בגודל 92".
עד היום היה מחובר מגבר+סט חובבני של LG, אשר בא בימים.
כעת אבקש את עזרתכם בהתאמת סט ומגבר חדש.
השימושים במערכת הם לצפיה בסרטים בעיקר, ופלייסטיישן 4, ובנוסף יש תכנון להוסיף ממיר של יס. ככה שצריך 3 כניסות hd.
התקציב הוא 2000 שקל +-.
חשוב לציין כי עם המערכת הקודמת של lg הסתדרתי יופי מבחינת סאונד, ככה שלא צריך להשתולל עם איכויות שמע מטורפות - אנחנו רחוקים מלהיות אודיופילים.
את המקרן הזמנתי מאמזון גרמניה, ככה שיש ידע בתחום.
חשבתי על מגבר של פיוניר 329k, ועל סט של פיוניר shs100. אבל כמובן שמה שתגידו ידרוס בקלות את קו המחשבה שלי.
תודה לעונים!
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7411
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
עזוב תשאר אם שיש לך אתה סתם מרגיז אותי . יש לך חדר של קולנוע ואתה מחפש משהו ב2000 שקל ? וואלה הייתי מביא לא יודע גם אם הייתי נכנס לחובות בגלל זה .לא צריך להשתגע אבל ב7 , 8 אלף אתה מביא אחלה סט מח''ול. כנס לחובות אחי .
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
@עופרפולק
מה פסול בזה שיש לי מקרן ומסך 92 אינצ והתקציב שלי הוא 2000 שח למגבר וסט? מבחינתי תמונה חדה וגדולה עדיפה על סאונד טוב. הרי לא ישמעו נוראי מהמערכת. אני מבין שמבחינתך כן. אבל אם האוזן שלי לא מבדילה בין מערכת של 2000 שקל או של 3000 שקל אז מה זה משנה? אנחנו מדברים על חדר שינה בגודל סטנדרטי, כפי שציינתי בתחילת השרשור. אין מה להשתולל עם ווליום כי גם ככה בחדר הזה יש קיר שגובל עם חדר ילדים...
מה פסול בזה שיש לי מקרן ומסך 92 אינצ והתקציב שלי הוא 2000 שח למגבר וסט? מבחינתי תמונה חדה וגדולה עדיפה על סאונד טוב. הרי לא ישמעו נוראי מהמערכת. אני מבין שמבחינתך כן. אבל אם האוזן שלי לא מבדילה בין מערכת של 2000 שקל או של 3000 שקל אז מה זה משנה? אנחנו מדברים על חדר שינה בגודל סטנדרטי, כפי שציינתי בתחילת השרשור. אין מה להשתולל עם ווליום כי גם ככה בחדר הזה יש קיר שגובל עם חדר ילדים...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
קנה פיוניר 323 בקומבינת הדיוטי ב 200$
לא חושב של 329 יש איזה שהוא יתרון מהותי עליו
מבחינת רמקולים תזמין את ה ENERGY TAKE 5 מאמזון ואתה מסודר.
לא חושב של 329 יש איזה שהוא יתרון מהותי עליו
מבחינת רמקולים תזמין את ה ENERGY TAKE 5 מאמזון ואתה מסודר.