מסך 65 אינץ של חברת TCL
-
JohnnyDahan
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 47
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אהלן חברים
אני מעוניין לרכוש מסך 65 אינץ של חברת TCL מסך 4K
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=882174
איך המסך הזה ? האם אתם ממליצים ?
אני הולך לראות עליו שידורי יס וכמובן לחבר אליו מחשב PC ולצפות בסרטי בלו ריי
וגם לגלוש ביוטיוב .
וגם לשחק עליו משחקי מחשב .. הוא יהיה מחובר למחשב חזק בעל כרטיס גרפי GTX 780
איך המסך הזה ? האם אתם ממליצים עליו ? הוא יענה לצרכים שלי ?
אשמח לחוות דעת כי אני מתלבט ..
תודה רבה !
אני מעוניין לרכוש מסך 65 אינץ של חברת TCL מסך 4K
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=882174
איך המסך הזה ? האם אתם ממליצים ?
אני הולך לראות עליו שידורי יס וכמובן לחבר אליו מחשב PC ולצפות בסרטי בלו ריי
וגם לגלוש ביוטיוב .
וגם לשחק עליו משחקי מחשב .. הוא יהיה מחובר למחשב חזק בעל כרטיס גרפי GTX 780
איך המסך הזה ? האם אתם ממליצים עליו ? הוא יענה לצרכים שלי ?
אשמח לחוות דעת כי אני מתלבט ..
תודה רבה !
-
JohnnyDahan
- חבר שרק התחיל

אז זהו שגם אני קצת נרתעתי מהשם של המותג הזה TCL שזה חברה סינית .. אבל יצא לי לראות אותה בתצוגה באחת מהחנויות
ודווקא התרשמתי לטובה מה גם שהיא מגיעה עם 3 שנים אחריות וגם עם רזולוציה 4K שזה נותן לי גם תמיכה בעתיד..
אני די נעול על מסך שהוא 65 אינץ על מה אתה היית ממליץ ??
ודווקא התרשמתי לטובה מה גם שהיא מגיעה עם 3 שנים אחריות וגם עם רזולוציה 4K שזה נותן לי גם תמיכה בעתיד..
אני די נעול על מסך שהוא 65 אינץ על מה אתה היית ממליץ ??
-
JohnnyDahan
- חבר שרק התחיל

- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
מסכי TCL מנסים להתחרות כתף לכתף עם הגדולים וניתן לראות זאת בתערוכות האלקטרוניקה האחרונות. אפשר למצוא ביקורות מces או IFA האחרונים. השאלה היחידה מה הפער, אם בכלל, בין תערוכות לבין מה שמוכרים לצרכנים. ועוד הערה - אני בכלל לא בטוח שאם תקנה היום 4K של TCL זה באמת יתן לך מוצר future proof.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
עם התקן ה"עקום" של הUHD כרגע, ומסכים שלא תומכים מחצי מהפיצ'רים שUHD אמור יהיה להביא כמו HDR וטווח צבעים רחב יותר נשמע לי מיותר לגמרי לרכוש מסך 4K היום ,כשאלו שבעוד שנתיים שלוש יהיו פשוט הרבה יותר טובים .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
הקפיצה הגדולה תהיה בקרוב 8K
4K זה דור בניים
עדייף עכשו לקנות 1080/1920 ולהנות ממה שיש
4K נכון אמר חברנו למעלה לא תומכים בהמון וסטנדרט מלא לא נקבע טוב יש לנו 4K מה עושים איתו
חכו ל8K זה כבר יכלול את כל הפיצירים והשידרוגים מה שהיום מקבלים בים של כסף 4K ולא בטוח שבאמת זה משנה הרבה לתמונה
רק אם ממש את היושב קרוב קרוב
במקרנים זה יעשה הבדל בטלויזיות בגדלים עד 55 אין הרבה הבדלים לפי מה שראיתי שאנשים כתבו ברחבי העולם וממה שננאמר לי עי
מאדם אמין עלי כי לא ממז ראה הבדלים בשידור רגיל בין 4K לשידור 1080
אני ראיתי רק 84 סמסונג בתצוגה באניגמה בחיפה אבל שוב היה סירטון הדגמה שבא עם הטלויזיה אים מה ניתן לראות בבית זה לא ראיתי.
ברמות הקיימות
מה שכן ראה במחירים כבר אחרים לגמרי 50 אף וצפונה כן ראה הבדלים על מסכים גדולים 79/85 אינ"צ יש הבדל בין צפיה 1080 רגיל
לבין צפיה אותם 1080 על מסך 4K
4K זה דור בניים
עדייף עכשו לקנות 1080/1920 ולהנות ממה שיש
4K נכון אמר חברנו למעלה לא תומכים בהמון וסטנדרט מלא לא נקבע טוב יש לנו 4K מה עושים איתו
חכו ל8K זה כבר יכלול את כל הפיצירים והשידרוגים מה שהיום מקבלים בים של כסף 4K ולא בטוח שבאמת זה משנה הרבה לתמונה
רק אם ממש את היושב קרוב קרוב
במקרנים זה יעשה הבדל בטלויזיות בגדלים עד 55 אין הרבה הבדלים לפי מה שראיתי שאנשים כתבו ברחבי העולם וממה שננאמר לי עי
מאדם אמין עלי כי לא ממז ראה הבדלים בשידור רגיל בין 4K לשידור 1080
אני ראיתי רק 84 סמסונג בתצוגה באניגמה בחיפה אבל שוב היה סירטון הדגמה שבא עם הטלויזיה אים מה ניתן לראות בבית זה לא ראיתי.
ברמות הקיימות
מה שכן ראה במחירים כבר אחרים לגמרי 50 אף וצפונה כן ראה הבדלים על מסכים גדולים 79/85 אינ"צ יש הבדל בין צפיה 1080 רגיל
לבין צפיה אותם 1080 על מסך 4K
הבעיה כרגע היא התכנים
1080 תפס חזק בכל מקום כולל בלוי רי
הכל מכאן יעבור לסטרימינג של 4K ואחכ 8 כמובן לא כאן בארץ
דיברו על 4K לפני רק 3 שנים בערך וזה כבר כאן לקניה בארץ
8K זה הסטנדרט לסריקת סרטים היום במעבדות של החברות הגדולות רו סרט לורנס איש ערב או עשרת הדברות או צלילי המוסיקה לששל
נסרקו על מכונות של 8K
אחכ ירדו לרמסטרינג של הפורמט לK 4
כך עניין של זמן בתערוכת 2015 הציגו כבר 8K כסטנדרט הבא
עד שיגיע לכפר יחזקאל
יגיע וגם יגיע
1080 תפס חזק בכל מקום כולל בלוי רי
הכל מכאן יעבור לסטרימינג של 4K ואחכ 8 כמובן לא כאן בארץ
דיברו על 4K לפני רק 3 שנים בערך וזה כבר כאן לקניה בארץ
8K זה הסטנדרט לסריקת סרטים היום במעבדות של החברות הגדולות רו סרט לורנס איש ערב או עשרת הדברות או צלילי המוסיקה לששל
נסרקו על מכונות של 8K
אחכ ירדו לרמסטרינג של הפורמט לK 4
כך עניין של זמן בתערוכת 2015 הציגו כבר 8K כסטנדרט הבא
עד שיגיע לכפר יחזקאל
יגיע וגם יגיע
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
8K עוד רחוק מאד לצרכן הסופי ולדבר על זה מעכשיו כעל "הדבר הבא" זה פשוט לא רציני. הבעיה היא לא רק המסכים ואפילו לא התכנים עצמם, אלא איך יעבירו אותם אל הצרכן. בסטרימינג יש בעייתיות והיא נקראת ביט-רייט. רזולוצייה היא סה"כ מעטפת, בתוכה אפשר גם להציג וידאו עם קצב נתונים גרוע ופס אודיו מנוון.
ואם אתה חושב שבעיית רוחב פס קיימת רק בישראל אז אתה טועה, גם בארה"ב ישנם אזורים (לא מעט כאלו) שעדיין לא הגיעו אליהם עם אינטרנט פס רחב..
ואם אתה חושב שבעיית רוחב פס קיימת רק בישראל אז אתה טועה, גם בארה"ב ישנם אזורים (לא מעט כאלו) שעדיין לא הגיעו אליהם עם אינטרנט פס רחב..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
אולי ?
הבעיה לעביר באמת את החומר עדיין אין תקן לבלוי רי יש אבות טיפוס אבל אין תקן
בנתיים נהנה ממה שיש לנו שהיה לנו קסטות וידאו חשבנו ואו לייזר דיסק שיא הצפיה או או איך טעינו כולנו מיד הופיע אחרי שנים אומנם דיוידי והשאר הסטוריה
הבעיה לעביר באמת את החומר עדיין אין תקן לבלוי רי יש אבות טיפוס אבל אין תקן
בנתיים נהנה ממה שיש לנו שהיה לנו קסטות וידאו חשבנו ואו לייזר דיסק שיא הצפיה או או איך טעינו כולנו מיד הופיע אחרי שנים אומנם דיוידי והשאר הסטוריה
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
נכון ש 8k עדיין לא בקנה .jacko-il כתב:8K עוד רחוק מאד לצרכן הסופי ולדבר על זה מעכשיו כעל "הדבר הבא" זה פשוט לא רציני....
אבל דבר אחד בטוח שה 4k לא תופס . הוא כבר מספיק זמן בשוק ועדיין אין תכנים .
משמע פורמט כושל .
מה עוד שראיתי מסכי 4k יוקרתיים מאוד בהצגת תוכן מאוד איכותי ב 1080p ולא ראיתי הבדלים בהצגת אותו התוכן על מסך 1080p איכותי .
לכן לדעתי אין לאן למהר ברכישת מסך 4k . עדיף לרכוש מסך 1080p איכותי וגדול ככל האפשר. ולהנות
·
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
לדעתי 4K בהחלט תופס. המסכים כבר לא כל כך יקרים, כל החברות מציעות משהו, יש תקן Bluray שתומך ברזולוציה, יש מסכי מחשב עם הרזולוציה. לוקח זמן עד שכל השוק ישתנה, אבל בינתיים המעבר דווקא נראה לי די מהיר.
השאלה אם יש לזה שימוש לצפיה ביתית ממוצעת היא שאלה אחרת (והתשובה היא כנראה: לא), אבל בין אם זה שימושי או לא, נראה שזה קורה.
השאלה אם יש לזה שימוש לצפיה ביתית ממוצעת היא שאלה אחרת (והתשובה היא כנראה: לא), אבל בין אם זה שימושי או לא, נראה שזה קורה.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@9000es
·
לא יודע אם ה- 4K יתפוס או לא ואם כן אז כמה, אני לא נביא.. רק בשנה האחרונה (בערך) החלו לשווק ברצינות מסכים בפורמט הזה שהיו גם בערך "חצי-אפויים" ובחודשים הקרובים (שנת הדגם הבאה עלינו) יצאו הרבה יותר מסכים בפורמט הזה וזה יילך ויהפוך למיינסטרים אט אט.. הדגמים והמחירים שהיו עד עכשיו (במיוחד בארץ) הם למשוגעי דבר ולמאמצים מוקדמים (או סתם כאלה עם כיסים עמוקים שזו לא בעיה בשבילם). נוכל לדון באיך תפס או לא תפס ה- 4K כשהוא יהפוך למיינסטרים וכשהתקינה של כל הפרמטרמים תסתיים.
בכל אופן, סטינו לגמרי מנושא הדיון ואנחנו סתם מבלבלים פה את המוח לדעתי..
·
לא יודע אם ה- 4K יתפוס או לא ואם כן אז כמה, אני לא נביא.. רק בשנה האחרונה (בערך) החלו לשווק ברצינות מסכים בפורמט הזה שהיו גם בערך "חצי-אפויים" ובחודשים הקרובים (שנת הדגם הבאה עלינו) יצאו הרבה יותר מסכים בפורמט הזה וזה יילך ויהפוך למיינסטרים אט אט.. הדגמים והמחירים שהיו עד עכשיו (במיוחד בארץ) הם למשוגעי דבר ולמאמצים מוקדמים (או סתם כאלה עם כיסים עמוקים שזו לא בעיה בשבילם). נוכל לדון באיך תפס או לא תפס ה- 4K כשהוא יהפוך למיינסטרים וכשהתקינה של כל הפרמטרמים תסתיים.
בכל אופן, סטינו לגמרי מנושא הדיון ואנחנו סתם מבלבלים פה את המוח לדעתי..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
@jtk
עוד לפני שנה + בהונג קונג היו מסכים 8K (דיברו על תחילת 2016 על שיווקו לעולם).
http://www.ooyala.com/videomind/blog/4k ... ames-tokyo
http://www.digitaltrends.com/home-theat ... e-waiting/
עוד לפני שנה + בהונג קונג היו מסכים 8K (דיברו על תחילת 2016 על שיווקו לעולם).
http://www.ooyala.com/videomind/blog/4k ... ames-tokyo
http://www.digitaltrends.com/home-theat ... e-waiting/
זה יחסי ציבור, לא משהו שעומד להכנס לשוק הרחב.
תראה גם ציטוט מהקישור הראשון:
תראה גם ציטוט מהקישור הראשון:
Scientists say most humans may not be able to discern the difference between 4K and 8K, and some in the industry say it will take decades for consumers to adopt the 8K format....
מה שבטוח אולי על מסכים לא יתפוס אולי כן ?
אני לא נביא אבל לפי נסיון העבר והיום
זה רץ מהר ורץ אלינו מהר מכפי שאנו יכולים לרכוש - לפני 4.5 שנים רכשתי פלסמה 58V10 דור 12 מאז כבר יצאו דורות נוספים טובים יותר ברמה מעולה
TCL
יכול להיות פתרון מצויין לאדם שלא צופה הרבה ובאיכויות או לא אכפת לו מה ומי ומו
נהנה זה מה שחשוב משלל שידורים ולא נכנס לקרביים של המכשיר כפי שאמר בפתיחת השרשור
ויש כבר מסכים 8K אומנם רק בתערוכות ואצל אולי עשרים בסין אבל זה הולך
מתפתח מהר מדי
אומנם לא נראה אולי הבדלים אבל לפי ממה שאני יודע יהיה שיפור עצום של הפורמט מבחינת צבעים
ונוכל להגיע
למניפת צבעים יותר טובה מהיום בLED שתתקרב לפלסמה
יש לי
מקרן
פלסמה
LED
LCD
שניים אחרונים טובים ועדיין לא מתקרבים לשלמות של מניפת הצבעים של הפלסמה /מקרן - עם מקור טוב-המקרן עולה על הפלסמה אבל לא קורו כמובן .
LED בתנאים מסויימים ויש כאלה שחושבים שמניפת הצבעים אין דומה לה אפילו במקרנים הי אנד כי יש להם קורו
שוב לא אכנס מי יותר ממה אבל עובדה רואים חויה אחרת במקרן -זה לא הנושא שלנו כרגע
בפלסמה אחרת בLED אחרת - ואם TCL נותנת מעבד תמונה טוב גודל מחיר טוב ושירות מצויין SG -להנות בכיף
שוב זה כבר לחד עין שיכול להבחין - ללא קשר לשחורים ושאר צרות ובעיות בטכנולוגיה אני מדבר רק על מניפת הצבעים
לכן אם מציעים גודל של 65 במחיר של 46/50 מקבלים של חברות אחרות {4K}
ועוד 4K ובמחיר מעולה לקנות להשתמש כמה שנים ולזרוק או לעביר לחדרים אחרים
תקנה ותהנה
(b)(~)
אני לא נביא אבל לפי נסיון העבר והיום
זה רץ מהר ורץ אלינו מהר מכפי שאנו יכולים לרכוש - לפני 4.5 שנים רכשתי פלסמה 58V10 דור 12 מאז כבר יצאו דורות נוספים טובים יותר ברמה מעולה
TCL
יכול להיות פתרון מצויין לאדם שלא צופה הרבה ובאיכויות או לא אכפת לו מה ומי ומו
ויש כבר מסכים 8K אומנם רק בתערוכות ואצל אולי עשרים בסין אבל זה הולך
מתפתח מהר מדי
אומנם לא נראה אולי הבדלים אבל לפי ממה שאני יודע יהיה שיפור עצום של הפורמט מבחינת צבעים
ונוכל להגיע
למניפת צבעים יותר טובה מהיום בLED שתתקרב לפלסמה
יש לי
מקרן
פלסמה
LED
LCD
שניים אחרונים טובים ועדיין לא מתקרבים לשלמות של מניפת הצבעים של הפלסמה /מקרן - עם מקור טוב-המקרן עולה על הפלסמה אבל לא קורו כמובן .
LED בתנאים מסויימים ויש כאלה שחושבים שמניפת הצבעים אין דומה לה אפילו במקרנים הי אנד כי יש להם קורו
שוב לא אכנס מי יותר ממה אבל עובדה רואים חויה אחרת במקרן -זה לא הנושא שלנו כרגע
בפלסמה אחרת בLED אחרת - ואם TCL נותנת מעבד תמונה טוב גודל מחיר טוב ושירות מצויין SG -להנות בכיף
שוב זה כבר לחד עין שיכול להבחין - ללא קשר לשחורים ושאר צרות ובעיות בטכנולוגיה אני מדבר רק על מניפת הצבעים
לכן אם מציעים גודל של 65 במחיר של 46/50 מקבלים של חברות אחרות {4K}
ועוד 4K ובמחיר מעולה לקנות להשתמש כמה שנים ולזרוק או לעביר לחדרים אחרים
תקנה ותהנה
(b)(~)