שוב צריבה...(דחוף)
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
שלום
לאחר שהתחדשתי ב- PHD8 נותרה הדילמה האם לבצע הרצה למניעת צריבות.
יש לי שאלה:
האם צפייה בסרטים או בתכניות (בתוך 100 השעות הראשונות) שלא כוללות אייקון מסחרי של הערוץ ישמרו לי על המסך מפני צריבות? האם במצב זה אפשר לוותר על ההרצה?
במילים אחרות - האם אותם אייקונים הם הגורמים הבלעדיים לצריבות, בהנחה שצופים במסך מלא ולא "חותכים אותו בצדדים?
ואם בכל זאת אני צופה בערוצים מסחריים - האם ביצוע של מעבר של כמה שניות לערוץ אחר וחזרה לערוץ המקורי (צבעית פיקסלים בצבע אחר לכמה שניות) הם פתרון טוב בטווח הזמן הרגיש של המסך?
חוץ מזה, אומרים שה- PANASONIC אינן רגישות לצריבות כמו שאר המסכים - האם יש ביסוס לדברים אלה?
אשמח לתשובה על כל אחת מן השאלות,
תודה מראש,
Giliboy
לאחר שהתחדשתי ב- PHD8 נותרה הדילמה האם לבצע הרצה למניעת צריבות.
יש לי שאלה:
האם צפייה בסרטים או בתכניות (בתוך 100 השעות הראשונות) שלא כוללות אייקון מסחרי של הערוץ ישמרו לי על המסך מפני צריבות? האם במצב זה אפשר לוותר על ההרצה?
במילים אחרות - האם אותם אייקונים הם הגורמים הבלעדיים לצריבות, בהנחה שצופים במסך מלא ולא "חותכים אותו בצדדים?
ואם בכל זאת אני צופה בערוצים מסחריים - האם ביצוע של מעבר של כמה שניות לערוץ אחר וחזרה לערוץ המקורי (צבעית פיקסלים בצבע אחר לכמה שניות) הם פתרון טוב בטווח הזמן הרגיש של המסך?
חוץ מזה, אומרים שה- PANASONIC אינן רגישות לצריבות כמו שאר המסכים - האם יש ביסוס לדברים אלה?
אשמח לתשובה על כל אחת מן השאלות,
תודה מראש,
Giliboy
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

עופר
יש לי ב- PHD8 שומר מסך שמריץ עמוד לבן הנע לרוחב המסך משמאל לימין. האם אוכל להשתמש בזה לצורך הרצה?
תודה,
Giliboy
יש לי ב- PHD8 שומר מסך שמריץ עמוד לבן הנע לרוחב המסך משמאל לימין. האם אוכל להשתמש בזה לצורך הרצה?
תודה,
Giliboy
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
Giliboy,
רק אם זה מכסה את כל המסך (אם זה נע, אז זה לא מכסה את כל העמוד).
רק אם זה מכסה את כל המסך (אם זה נע, אז זה לא מכסה את כל העמוד).
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

אז איך מגיעים למסך לבן של טכנאים?
צריך קוד טכנאי בשביל זה, לא..?
צריך קוד טכנאי בשביל זה, לא..?
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
אני אישית לא בצעתי שום הרצה ל pw8 שלי על פי חוות דעת החנות (אחת הפופולריות והמומלצות באתר)
ובמקרה למחרת הקניה כבר הגיעו קרובים עם ילדים לביקור - מה שהצריך הצגה של ערץ לולי או משהו דומה למשך כשעתיים ואשר מציג לוגו זוהר וחד בצד המסך.
בסיכומו של דבר לא נשאר זכר לשום לוגו ואכן הפנאסוניק מתמודדת מדהים נגד צריבות.
זה עדין לא אומר שניתן להציג תמונות סטטיות לאורך זמן (דבר שאני בכל זאת מקפיד לשמור).
ובמקרה למחרת הקניה כבר הגיעו קרובים עם ילדים לביקור - מה שהצריך הצגה של ערץ לולי או משהו דומה למשך כשעתיים ואשר מציג לוגו זוהר וחד בצד המסך.
בסיכומו של דבר לא נשאר זכר לשום לוגו ואכן הפנאסוניק מתמודדת מדהים נגד צריבות.
זה עדין לא אומר שניתן להציג תמונות סטטיות לאורך זמן (דבר שאני בכל זאת מקפיד לשמור).