שימוש בKODI בעסק פרטי לדוגמא:חדר המתנה במוסך, בית מלון, מסעדה....חוקי?
-
utz
-
- חבר פעיל

- תגובות: 96
חיפשתי תשובות לשאלה בדבר שימוש בקודי\XBMC על מחשב בשטח ציבורי\עסק פרטי וכל מה שמצאתי זה באתר http://kodi.tv/corporate-enquiries/
ששם כתוב שהתוכנה היא חופשית ומאושרת לכל שימוש...
חבר משפחה שהוא בעל מסעדה, ראה את הקודי עובד מצויין על מחשב המדיה סנטר אצלנו בבית והוקסם מהאפשרות להתפטר מהשירות של יס\הוט ובקש מיד לדעת איך הוא מתקין אצלו במסעדה את התוכנה על המחשב במקום שירות הכבלים היקר..
אבל אז חשבתי לעצמי, האם בכלל מותר להתקין את התוכנה בשימוש ציבורי\עסקי?
מה שמענין אותו זה רק ערוצי הטלויזיה LIVE - ללא סרטים, סדרות ושאר תוספים.
האם מותר לעשות שימוש בתוכנה ובתוסף של THE WIZ לצפייה בשידורי הטלויזיה, שכן הלינקים ממילא חוקיים כיוון שהם מפנים לאתרים הרשמיים, עד כמה שאני מבין:-)
אשמח לתשובות ממביני הענין:-)
תודה
ששם כתוב שהתוכנה היא חופשית ומאושרת לכל שימוש...
חבר משפחה שהוא בעל מסעדה, ראה את הקודי עובד מצויין על מחשב המדיה סנטר אצלנו בבית והוקסם מהאפשרות להתפטר מהשירות של יס\הוט ובקש מיד לדעת איך הוא מתקין אצלו במסעדה את התוכנה על המחשב במקום שירות הכבלים היקר..
אבל אז חשבתי לעצמי, האם בכלל מותר להתקין את התוכנה בשימוש ציבורי\עסקי?
מה שמענין אותו זה רק ערוצי הטלויזיה LIVE - ללא סרטים, סדרות ושאר תוספים.
האם מותר לעשות שימוש בתוכנה ובתוסף של THE WIZ לצפייה בשידורי הטלויזיה, שכן הלינקים ממילא חוקיים כיוון שהם מפנים לאתרים הרשמיים, עד כמה שאני מבין:-)
אשמח לתשובות ממביני הענין:-)
תודה
- ido111
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
לדעתי אפשר מאחר וכול הלינקים של הטלויזיה נמצאים ברשת אך מאחר ואני לא עו"ד.....
- abeksis
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1433
- שם מלא: אבי אבקסיס
לא אמורה להיות בעיה מאחר ומדובר על שירות אינטרנטי שגם ככה אתה משלם עליו כסף.
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
אין בעיה להשתמש בשידור ערוצי עידן+ בלבד.
הגירסה שלי חינמית ומותר להפיץ, לשכפל, לשבט, לשנות, להגדיל, להקטין, לקבץ, להרחיב....
הגירסה שלי חינמית ומותר להפיץ, לשכפל, לשבט, לשנות, להגדיל, להקטין, לקבץ, להרחיב....
- Borderline1
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
כפי שאמר ויז, בעדינות, אני הייתי נזהר מלומר שאין בעיה בכל המקורות וכל הערוצים ושלא תהיה הפרה של זכויות קניין רוחני בהקרנה של תכנים בעסק מסחרי.
הייתי בודק טוב טוב את תנאי הצפיה בכל אתר ואתר וכל מקור ממנו מגיעים התכנים, בתור התחלה, לא שיהיה בזה משום הגנה.
הייתי בודק טוב טוב את תנאי הצפיה בכל אתר ואתר וכל מקור ממנו מגיעים התכנים, בתור התחלה, לא שיהיה בזה משום הגנה.
- GuyHof
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 49
במקרה של ספורט לא מומלץ בכלל לפרסם בעסק לא משנה מה מקור השידור וצ'רלטון תובעים בעשרות אלפי שקלים במידה ותיעדו אותכם.
-
utz
-
- חבר פעיל

- תגובות: 96
תודה למגיבים:-) אז יש אפשרות להגדיר את התוסך של THE WIZ שיציג רק עידן+ ?
אין לו כוונה לעבור על החוק או להיות חשוף לתביעות
להבנתי קודי מפנה ללינקים לאתרים הרשמיים של הערוצים המשודרים? לא כך?
אם ערוץ מסויים משדר את התכנים שלו בסטרימינג ברשת אז אין כאן עבירה של שיכפול או גניבת זכויות..אני צודק?
אם זו בעיה כאמור, אשמח למדריך איך אני עורך את הקובץ של THE WIZ שיציג רק מה שמותר. והשאלה איך הקובץ יתעדכן כמובן?
להבנתי קודי מפנה ללינקים לאתרים הרשמיים של הערוצים המשודרים? לא כך?
אם ערוץ מסויים משדר את התכנים שלו בסטרימינג ברשת אז אין כאן עבירה של שיכפול או גניבת זכויות..אני צודק?
אם זו בעיה כאמור, אשמח למדריך איך אני עורך את הקובץ של THE WIZ שיציג רק מה שמותר. והשאלה איך הקובץ יתעדכן כמובן?
- BuSa
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 119
אתה לאו דווקא צודק, צריך לבדוק פרטנית בכל אתר. אם אתר מסויים הגביל את השידור לשימוש פרטי בלבד, שימוש עסקי זה פתח לתביעה.
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2792
השאלה בהחלט לגיטימית,
בזמנו אקו"ם תבעו ספרים שהפעילו רדיו במספרה.
לכן, הייתי ממליץ לבדוק באקו"ם,
בזמנו אקו"ם תבעו ספרים שהפעילו רדיו במספרה.
לכן, הייתי ממליץ לבדוק באקו"ם,
אינני מנוי הוט/יס
+K1 עם DVB וK18.4.
+K1 עם DVB וK18.4.