מה הדרך הטובה ביותר להזרים סרטים ממחשבים בבית לסטרימר עם XBMC על אותה רשת
-
benshalom100
- חבר פעיל

- תגובות: 77
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
ראיתי שיש פה איזה מדריך
http://www.hometheater.co.il/vp2084814
וגם ראיתי שיש אפשרות עם PleXBMC
מה מהם עדיף? והאם יש אפשרות יותר טובה?
אם זה חשוב, יכול להיות שאני ירצה להזרים מ2 מחשב או ממחשב אחד אני עדיין לא יודע בדיוק
תודה
http://www.hometheater.co.il/vp2084814
וגם ראיתי שיש אפשרות עם PleXBMC
מה מהם עדיף? והאם יש אפשרות יותר טובה?
אם זה חשוב, יכול להיות שאני ירצה להזרים מ2 מחשב או ממחשב אחד אני עדיין לא יודע בדיוק
תודה
תשים את כל הסרטים בתיקייה אחת על אחד המחשבים.
תגדיר את התיקייה כמשותפת ואז תוסיף את המקור הזה בכל אחד מה-XBMC כמקור וידאו.
גם אם פלקס בעיקרון זה אפשרי, אולם אם ההזרמה היא לוקלית בלבד אז אני ממליץ על הדרך הראשונה. במידה ואתה רוצה להזרים סרטים גם מחוץ לרשת הביתית בנוסף ל-XBMC ברשת הפנימית, אז זה ניתן רק אם פלקס בלבד
תגדיר את התיקייה כמשותפת ואז תוסיף את המקור הזה בכל אחד מה-XBMC כמקור וידאו.
גם אם פלקס בעיקרון זה אפשרי, אולם אם ההזרמה היא לוקלית בלבד אז אני ממליץ על הדרך הראשונה. במידה ואתה רוצה להזרים סרטים גם מחוץ לרשת הביתית בנוסף ל-XBMC ברשת הפנימית, אז זה ניתן רק אם פלקס בלבד
-
benshalom100
- חבר פעיל

השימוש היחיד שלי הוא להעברת סרטים/סדרות על גבי הרשת הביתית
ניסתי את PLEX היה ממש פשוט להגיד אותו וזה עובד לי מצויין אבל הבעיה היחידה שלי איתו היא שלא כמו בספריית הסרטים בXBMC, הוא לא מתרגם לי את השם של הסרט ומוסיף לו תקציר בעברית
אתה מכיר דרך להגידר שהספריית PLEX תתחבר איכשהו עם התוסף Sratim?
תודה
ניסתי את PLEX היה ממש פשוט להגיד אותו וזה עובד לי מצויין אבל הבעיה היחידה שלי איתו היא שלא כמו בספריית הסרטים בXBMC, הוא לא מתרגם לי את השם של הסרט ומוסיף לו תקציר בעברית
תודה
נושא התרגומים בפלקס הוא בעייתי ולכן עדיף להוסיף את תיקיית הסרטים כמקור וידאו מסוג סרטים ואז הוא סורק אותו עם הסקרייפר המתאים.benshalom100 כתב:השימוש היחיד שלי הוא להעברת סרטים/סדרות על גבי הרשת הביתית
תודה...
ספריית פלקס לא יכולה להתחבר עם תוסף סרטים. אלו שתי חיות שונות.
·
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
-
benshalom100
- חבר פעיל

תודה על העזרה
אם אני רוצה לשתף תקיה על הרשת הביתית בלבד (לא צריך לגשת מבחוץ) מה הדרך היעילה ביותר לעשות את זה?
אם אני רוצה לשתף תקיה על הרשת הביתית בלבד (לא צריך לגשת מבחוץ) מה הדרך היעילה ביותר לעשות את זה?
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
·benshalom100 כתב:תודה על העזרה
אם אני רוצה לשתף תקיה על הרשת הביתית בלבד (לא צריך לגשת מבחוץ) מה הדרך היעילה ביותר לעשות את זה?...
הדרך היעילה ביותר לשתף תיקיה ברשת ביתית - היא לשתף את התיקיה ברשת הביתית.
מדהים הא?