שלום,
שבוע הבא אמור להגיע אלי טכנאי של בזק להתקין לי את הראוטר.
לפני שהוא מגיע רציתי לדעת כמה דברים.
1) מה הוא הראוטר הכי חדיש ויציב שיש לבזק לתת היום לפי הנסיון שלכם ? לאשת המכירות שדיברתי אין מושג מי ומה רק שיש לו שני "תדרים". אני מפחד שהטכנאי יתקע לי מודם ישן יחסית.
2) עד היום עבדתי עם ההוטבוקס בתור מודם שמחובר ל TP-LINK 1043ND שלא איכזב עד היום ,לפי הכתבות בפורום הבנתי שאפשר להפוך את הראוטר של בזק למודם השאלה האם זה בסדר מבחינת בזק והאם חיבור כזה עם ה-TP LINK יעבוד טוב ?
(הרעיון שמבחינת קליטה בבית עם ה-TP LINK היא מצויינת וזו אופציה עם הראוטר של בזק לא מספיק טוב בקטע הזה.)
תודה.
עזרה במעבר גלישה באינטרנט מהוט לבזק מהירות 100M.
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
1. ממה שאני יודע שהם מחלקים רק D-LINK 6850/6740H1 ואת ה-Netgear 2610 וגם מודם של T&W.
ה-NETGEAR והD-LINK 6850 יש להם DUAL-BAND. שניהם באותה רמה אם אתה משתמש בהם במצב Bridge.
על המודם בלבד הם לוקחים 8 שקלים בחודש ועל נתב הם לוקחים 10 שקלים ממה שזכור לי. אין יותר אפשרות של חיוב-זיכוי או השכרה.
אם אתה הולך להשתמש בנתב שלהם בתור מודם אז כל שלושת המכשירים האלה יהיו אותו דבר ולא יהיה הבדל.
2. אני מבזק קיבלתי 6740H1 שעובד במצב bridge.
העניין עם הנתב שלך, במידה ויש לך את הגירסת חומרה 1 אז בחיבור עם חייגן של בזק - PPPOE אתה תקבל מקסימום 75mbit (כמובן אם בבזק הסנכרון שלך נמוך מ77 אז אין שום בעיה), אם אתה עם הגירסת חומרה 2 אז אין שום בעיה לקבל גם 100 מגה.
במידה ותגדיר את הציוד של בזק בתור מודם בלבד אין שום בעיה להשתמש בTPLINK בתור נתב ולהשתמש בWIFI שלו.
ה-NETGEAR והD-LINK 6850 יש להם DUAL-BAND. שניהם באותה רמה אם אתה משתמש בהם במצב Bridge.
על המודם בלבד הם לוקחים 8 שקלים בחודש ועל נתב הם לוקחים 10 שקלים ממה שזכור לי. אין יותר אפשרות של חיוב-זיכוי או השכרה.
אם אתה הולך להשתמש בנתב שלהם בתור מודם אז כל שלושת המכשירים האלה יהיו אותו דבר ולא יהיה הבדל.
2. אני מבזק קיבלתי 6740H1 שעובד במצב bridge.
העניין עם הנתב שלך, במידה ויש לך את הגירסת חומרה 1 אז בחיבור עם חייגן של בזק - PPPOE אתה תקבל מקסימום 75mbit (כמובן אם בבזק הסנכרון שלך נמוך מ77 אז אין שום בעיה), אם אתה עם הגירסת חומרה 2 אז אין שום בעיה לקבל גם 100 מגה.
במידה ותגדיר את הציוד של בזק בתור מודם בלבד אין שום בעיה להשתמש בTPLINK בתור נתב ולהשתמש בWIFI שלו.
תודה על התשובות,
רק כדי להבין יותר טוב בנושא חיוב זיכוי של הראוטר - לפי אשת המכירות הם נותנים לי את הראוטר בחינם לשנתיים ואח"כ זה יעלה לי כמה שקלים , יש כאן איזה שהוא תרגיל ? מה יקרה עם אני אעזוב בעוד שנה ? יחייבו אותי כי יצאתי לפני שנתיים ?
נראה לי שאני אהפוך אותו למודם ואשתמש ב- TP LINK כראוטר אני אאבד את ה-5G אבל לא נורא.....
תודה.
רק כדי להבין יותר טוב בנושא חיוב זיכוי של הראוטר - לפי אשת המכירות הם נותנים לי את הראוטר בחינם לשנתיים ואח"כ זה יעלה לי כמה שקלים , יש כאן איזה שהוא תרגיל ? מה יקרה עם אני אעזוב בעוד שנה ? יחייבו אותי כי יצאתי לפני שנתיים ?
נראה לי שאני אהפוך אותו למודם ואשתמש ב- TP LINK כראוטר אני אאבד את ה-5G אבל לא נורא.....
תודה.