שלום חברים,
לא מזמן קניתי טלויזית תלת מימד של הייסנס (איכות הצפייה מדהימה אך הסמארט והרצת תכנים דרך USB על הפנים- אבל זה פחות חשוב לי).
אני מחפש מכשיר שיוכל לספק לי את הצרכים הבאים:
הרצת תכני תלת מימד.
צפייה בסדרות וסרטים דרך xbmc בfull HD.
צפייה בתכנים מדיסק חיצוני.
צפייה בספורט בHD.
יש לי אינטרנט של 20 מגה בבית והחיבור הוא wifi עם תדר 5gHz. התקציב הוא עד 650 שקלים.
עכשיו שמעתי על הminix ועל pipo. אני חדש בתחום ואני רוצה להעזר בניסיון שלכם על מנת לדעת איזה מכשיר אתם ממליצים.
תודה רבה וסליחה על החפירה!
צודק, לא ראיתי.....
אם ככה הפיפו לא רלוונטי, אם אתה יכול למתוח קצת אז אתה יכול לקחת מחשב מיני פיסי מבוסס סלרון 1037 מ-Eglobal, יעלה לך סביב 750 (תלוי במפרט).
DadiBiton כתב:שלום חברים,
לא מזמן קניתי טלויזית תלת מימד של הייסנס (איכות הצפייה מדהימה אך הסמארט והרצת תכנים דרך USB על הפנים- אבל זה פחות חשוב לי).
אני מחפש מכשיר שיוכל לספק לי את הצרכים הבאים:
הרצת תכני תלת מימד.
צפייה בסדרות וסרטים דרך xbmc בfull HD.
צפייה בתכנים מדיסק חיצוני.
צפייה בספורט בHD.
יש לי אינטרנט של 20 מגה בבית והחיבור הוא wifi עם תדר 5gHz. התקציב הוא עד 650 שקלים.
עכשיו שמעתי על הminix ועל pipo. אני חדש בתחום ואני רוצה להעזר בניסיון שלכם על מנת לדעת איזה מכשיר אתם ממליצים.
תודה רבה וסליחה על החפירה!
...
·
איזה קבצי תלת מימד אתה רוצה להריץ: ISO ? SBS ?
יעזור לתת לך המלצה.
ISO = קובץ בלו ריי (לא נתמך ע"י פיפו)
SBS = תמונה רגילה שמפוצלת ל-2 חלקים (למעלה/למטה - שמאל/ימין) - הטלויזיה עצמה עושה את ההמרה לתלת מימד.
התקנתי את הפיפו לחבר שחיפש מכשיר זול להריץ XBMC, ההתרשמות שלי היתה חיובית מאוד, סתכל בלינק למה שכתבתי עליו יש גם לינק לקניה (המכשיר הספציפי הזה נקנה מ-Eglobal שהרבה חברי פורום פה קנו משם).
@ido111
באמת תודה על העזרה והסבלנות- אני פשוט כל היום על זה וכל פעם אומרים לי משהו חדש/אחר... השתגעתי חחח
לאחר חפירה באינטרנט לא נראה לי שיש צורך בISO (מקסימום נריץ מהמחשב). אז כנראה אני כן אלך על pipo.
קראתי את הסקירה שלך והיא ממש טובה. שאלו שם בתגובות משהו על התחממות. זה בסדר?
האם לדעת הוא יותר טוב מהמיניקס וcubox-i?
לגבי התחממות - לא שמתי לב למשהו מיוחד אך זה משהו שרק מבחן הזמן יגיד האם המכשיר עמיד, לגבי הדעה שלי :
מיניקס - יצא לי להתעסק איתו ועם עוד מכשיר מבוסס אנדרואיד, לא הרגיש לי טוב, לא יודע לשים את האצבע על משהו ספציפי..... לא רואה סיבה לקנות אותו כשיש את הפיפו ב-109 דולר מה עוד שהפיפו הוא מחשב לכול דבר.
עכשיו כהתחילו לצאת מחשבים קטנים מבוססי אינטל במחיר של 100$+ זה רק שאלה של זמן עד שהם יגיעו (בעתיד) לטווח מחיר עוד יותר נמוך מה שיצמצם את הנפח של מכשירים מבוססי אנדרואיד.
וcubox-i - לא יצא לי להתעסק איתו, קראתי הרבה ביקורות טובות שאנשים מרוצים מהמכשיר אך לא מהשירות של החברה.
נערך לאחרונה על ידי ido111 ב 05/02/2015 18:33, נערך 3 פעמים בסך הכל.
@ido111
·שוכנעתי תודה רבה על העזרה! תוך כמה זמן לוקח להגיע דרך הלינק שפרסמת של aliexpress? אתה יודע על כמה הם מצהירים? אפשר לדבר איתם על זה? יש איזשהו קופון שאתה מכיר?