מחפש אוזניות ON-EAR / OVER-EAR
שלום ,
אני מחפש אוזניות קשת ON EAR / OVER0EARבתקציב נמוך עד 30 דולר עדיפות לחוטיות
הדברים שאני צריך זה שהכבל יהיה ניתן להחלפה
ואיכות שמע טובה ( לא חייב מצויינת אבל לא גרועה )
אפשר גם חברות סיניות אם יש משהו איכותי ועמיד
למשל שמעתי על הBLUEDIO שהם אוזניות באיכות טובה , אבל הם מוכרים רק בלוטות' ( לפי מה שמצאתי ) ואני לא סגור איך ישמעו עם הכבל ואם אי אפשר למצוא משהו באיכות דומה במחיר יותר זולה או באותו מחיר עם איכות גבוה יותר
תודה מראש
למשל שמעתי על הBLUEDIO שהם אוזניות באיכות טובה , אבל הם מוכרים רק בלוטות' ( לפי מה שמצאתי ) ואני לא סגור איך ישמעו עם הכבל ואם אי אפשר למצוא משהו באיכות דומה במחיר יותר זולה או באותו מחיר עם איכות גבוה יותר
תודה מראש
·אני בספק אם בתקציב הזה תמצא עם כבל נתיק.EliaYek כתב:שלום ,
תודה מראש...
אגב יש ביקורות טובות מאוד על ה BLUE AUDIO באמזון, ושם באמת אפשר להחליף כבל...אבל אני לא בטוח לגבי איכות הבנייה.
אם אתה מוכן להתפשר על סוגיית הכבל הנתיק, יש את הJVC S400\S500 במחיר שאתה מחפש ב EBAY כולל משלוח. אוזנייות מעולות עם איכות בנייה מעולה וסאונד טוב מאוד יחסית למחיר.
דווקא על הכבל הנשלף אני לא יכול להתפשר , על איכות הבנייה דווקא אני כן מוכןidonoach כתב:·אני בספק אם בתקציב הזה תמצא עם כבל נתיק.......
אגב יש ביקורות טובות מאוד על ה BLUE AUDIO באמזון, ושם באמת אפשר להחליף כבל...אבל אני לא בטוח לגבי איכות הבנייה.
אם אתה מוכן להתפשר על סוגיית הכבל הנתיק, יש את הJVC S400\S500 במחיר שאתה מחפש ב EBAY כולל משלוח. אוזנייות מעולות עם איכות בנייה מעולה וסאונד טוב מאוד יחסית למחיר....
לא אכפת לי שהאוזניות לא יהיו מפלסטיק ( רק שלא יהיה פלסטיק זול שישבר תוך חודש )
הבעיה זה שקראתי האיכות של הBLUEDIO יורדת משמעתית עם חיבור של כבל
·
לך על אלו. אמנם ריפברשיד אבל זו אוזניה מעולה עם כבל מתנתק ואיכות סאונד מעולהEliaYek כתב:דווקא על הכבל הנשלף אני לא יכול להתפשר , על איכות הבנייה דווקא אני כן מוכן......
לא אכפת לי שהאוזניות לא יהיו מפלסטיק ( רק שלא יהיה פלסטיק זול שישבר תוך חודש )
הבעיה זה שקראתי האיכות של הBLUEDIO יורדת משמעתית עם חיבור של כבל
·...
http://www.ebay.com/itm/Logitech-UE-400 ... 4871ac0533
·
אלו באמת נראות לי אוזניות טובות תודהidonoach כתב:לך על אלו. אמנם ריפברשיד אבל זו אוזניה מעולה עם כבל מתנתק ואיכות סאונד מעולה......
http://www.ebay.com/itm/Logitech-UE-400 ... 4871ac0533
·...
יש אולי עוד אוזניות שוות לשקול לקנות אותם?
אולי משהו קצת יותר גדול פיזית שישב יותר נוח על האוזן?
אבל כרגע הם והBLUEDIO מובילות אצלי צריך לראות האם הBLUEDIO שומעים טוב גם עם כבל
·
ישיש להם אח גדול- UE 6000 (חפש באיביי). הם בתצורת OVER. המחיר שלהם עכשיו זול מאוד(בערך 260 ש"ח עם משלוח) לעומת בעבר- כמעט פי 2, אבל זה עדיין מעבר לתקציב שלך. אגב ה4000 נחשבות נוחות מאוד אפילו שהם ON EAREliaYek כתב:אלו באמת נראות לי אוזניות טובות תודה......
יש אולי עוד אוזניות שוות לשקול לקנות אותם?
אולי משהו קצת יותר גדול פיזית שישב יותר נוח על האוזן?
אבל כרגע הם והBLUEDIO מובילות אצלי צריך לראות האם הBLUEDIO שומעים טוב גם עם כבל
·...
·