בעיה בטיונר בקליטת FM
טוב אז וינטאג' זה לפעמים טוב ולפעמים פחות , אתה מוצא מכשיר תכשיט עם צליל דבש אבל מידי פעם נזכרים שהוא יותר מבוגר ממך...
אז היום הגעתי הביתה ופשוט ליקקתי למרנץ את הצורה עד שהוא הבריק.. השתמשתי כרגיל בחומץ אורז שנשאר לי מערב סושי שעשיתי ב2012 , ספרי מגעים והרבה קיסמי אוזנים... ניקתי מקדימה מאחורה ומהצדדים ועכשיו הוא נוצץ.
חיברתי והתכוננתי לשמוע רדיו בזמן שאני ממשיך לעבוד אבל מה הFM לא שיתף פעולה, הAM מגיב ,שומעים שמשהו קורה וקולטים תחנות , אבל בFM רק רעש לבן וכלום. גם בלי אנטנה הייתי מצפה למשהו. חיברתי אנטנת חוט פשוטה, צד אחת להארכה וצד שני פעם ל300 אוהם ופעם ל-75 , ניסתי גם את האנטנה של הוט, כלום........
פתחתי את המכשיר לבחון את הטיונר , חוץ מהטינופת (פחדתי שיצא לי נחש) לא הבחנתי במשהו שבור/שרוף/קרוע/דולף..
יש משהו שאפשר לנסות לפני שפונים למעבדה? מצ"ב צילום של הטיונר אם זה עוזר.
אז היום הגעתי הביתה ופשוט ליקקתי למרנץ את הצורה עד שהוא הבריק.. השתמשתי כרגיל בחומץ אורז שנשאר לי מערב סושי שעשיתי ב2012 , ספרי מגעים והרבה קיסמי אוזנים... ניקתי מקדימה מאחורה ומהצדדים ועכשיו הוא נוצץ.
חיברתי והתכוננתי לשמוע רדיו בזמן שאני ממשיך לעבוד אבל מה הFM לא שיתף פעולה, הAM מגיב ,שומעים שמשהו קורה וקולטים תחנות , אבל בFM רק רעש לבן וכלום. גם בלי אנטנה הייתי מצפה למשהו. חיברתי אנטנת חוט פשוטה, צד אחת להארכה וצד שני פעם ל300 אוהם ופעם ל-75 , ניסתי גם את האנטנה של הוט, כלום........
פתחתי את המכשיר לבחון את הטיונר , חוץ מהטינופת (פחדתי שיצא לי נחש) לא הבחנתי במשהו שבור/שרוף/קרוע/דולף..
יש משהו שאפשר לנסות לפני שפונים למעבדה? מצ"ב צילום של הטיונר אם זה עוזר.
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
ה fm muting מופעל? בטל אותו.
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
אם כך נתק את הרסיבר מהחשמל ונקה את הטיונר עם ספריי לניקוי מגעים ללא שמן !
בצע סיבוב מלא והתז.
בהצלחה.
בצע סיבוב מלא והתז.
בהצלחה.
היי אלעד
תגיד האם יש לך גם בשמיעה פצפוצים ?
תגיד האם יש לך גם בשמיעה פצפוצים ?
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
- tomyeshuah
- חבר ותיק