אוזניות beats וה"אחריות" שבאג (לא) נותנים

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
bennybrit פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

רכשתי לפני שנה אוזניות beats solo hd בבאג בדיוטי פרי ב200$, לא יודע אם זה מתוך אמונה שזה מוצר איכותי או שיש שנתיים אחריות, אבל זה המצב כרגע:
מהיום הראשון שהאוזניות אצלי הם נשמרות בפאנטיות, בסיום כל שימוש מוחזרות לנרתיק שלהם, ללא שריטה.
לפני חודשיים אני מוציא את האוזניות לשימוש, וקולט שהגומי שנמצא על הקשת פשוט יצא החוצה.
הלכתי לחנות באג, והשארתי את האוזניות לתיקון ופה כבר לפי השירות של המוכר התחלתי להתחרט שעשיתי את זה, לאחר שבועיים מקבל טלפון שהאוזניות תוקנו, מגיע לבאג מקבל את האוזניות ורואה שהגומי הודבק בצורה רשלנית עם דבק מגע, אם הייתי יודע שזה "האחריות" שלהם הייתי מעדיף לא לגשת אליהם בכלל ולעשות את זה לבד בבית בצורה מושלמת, כמו כן על הקשת יש שריטה של מברג (שבוודאות לא נעשתה על ידי).
אמרתי למוכר שאני לא מוכן לקבל את האוזניות במצב כזה, אז הוא שם אותם בצד, ואמר סבבה אני אשלח למעבדה שוב, לקח לי חצי שעה של וויכוחים בחנות עד שהוא הסכים להדפיס פניה חדשה (כי אם לא זה פשוט היה שוכב בחנות, והייתי מקבל טלפון אחרי שבועיים לבוא לקחת), ושוב אחרי שבועיים מקבל טלפון לבוא לאסוף את האוזניות, בפניה אני רואה תגובה של המעבדה - האוזניות נבדקו ונמצאו תקינות - אז בסוף הם שכבו שבועיים במעבדה ולא בחנות. והפעם גם הגומי שהודבק על ידי המעבדה התחיל להתפרק שוב.
ושוב אחר כבוד האוזניות נשלחו בפעם השלישית למעבדה, כנראה שוב להעלות אבק במעבדה.
מה ששבר את גב הגמל זה שהיום התקשרתי לשירות לקחות של באג - והם טוענים שאין מה לעשות כל עוד שומעים באוזניות - אז הן תקינות...

האוזניות נקנו כך שאני אוכל להשתמש בהם לריצות, כבר חודש וחצי אני ללא אוזניות...

מסקנה - לא יודע אם זה beats אשמים במוצר שעולה 200$ דולר אבל באיכות של 10$, מה שבטוח מבאג אני כבר לא אקנה כלום, אפילו לא מוצר בשקל, כי אחריות הם יודעים להבטיח אבל לא לקיים

וכנראה הפעם שהאוזניות יחזרו אני כבר אפרק ואדביק את זה לבד כי זה פשוט הזיה שמוצר שנמצא באחריות שוכב אצלהם כבר חודש וחצי

bennybrit פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

מצורפים צילומים של שתי הקריאות הראשונות - ככה שלא יצא שזה סיפור שהומצא:

AmiadRozenberg
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תבדוק בתעודת האחריות. אם האחריות היא על כל החלקים - הייתי פשוט דורש מהם בכתב שהם לא מוכנים לתקן את התקלה הזו באוזניות (אם הם לא מוכנים לתת בכתב - תקליט את השיחה שבה אתה דורש והם לא מוכנים לתת) ומגיש תביעה קטנה על העלות של אוזניות חדשות + איזה 200 שקל פיצויים.

אני יכול להגיד לך שזו היתה הדרך היחידה שבה הצלחתי לגרום להם להחליף חלק לא תואם שהם מכרו לי עם המחשב.
כנראה שככה הם עובדים.

אגב, יש מצב שאם תפנה ישירות לשירות הלקוחות של beats (מה שאומר שיכול להיות שתצטרך לשלוח את האוזניות אליהם) - תקבל שירות הרבה יותר טוב...

בהצלחה!

bennybrit פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

ניסיתי כבר לפנות לbeats - הם הפנו אותי לapple (מכיוון שbeats נמכרה אליהם), וapple הפנו אותי לidigital שהפנו אותי לבאג :-)
עוד מעט יפנו אותי לסיני שהרכיב את האוזניות בסין...

כנראה שזה מה שבאמת אני אעשה בפעם הבאה שהם יחזירו את האוזניות (אם הם לא יחזרו תקינות), אבקש מהם מכתב שהם לא מוכנים לתקן ואגיש תביעה קטנה, ופעם הבאה לא אתקרב אליהם יותר...

satih
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 89 פעמים

שליחה #5 

אחריות של באג לא שווה את הנייר.. עברתי בדיוק את אותו תהליך עם מוצר אחר, שלחו למעבדה, חזר במצב גרוע משהיה והתקלה לא ממש תוקנה, משם שלחו אותי ליבואן ששלח חזרה לבאג וכבר העדפתי לוותר על 200 ש"ח ששילמתי. אם להאמין לפייסבוק של באג, זה קורה להרבה לקוחות גם עם מוצרים יותר יקרים. הזוי כי מחירים של באג בשמיים אז מצפים שיהיה גב לרכישות

AmiadRozenberg
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

המחירים גבוהים כי אנשים משלמים ומעדיפים לוותר על הכסף במקום להגיש תביעה כשצריך...
זו הדרך היחידה לפתור את הבעיה.
כל אחד שמתנער מהגשת התביעה פשוט גורם לכך שההתנהלות הזו תמשיך עוד ועוד.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35091
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #7 

דווקא אני הבאתי להם אוזניות של steelseries
אחרי 11 חודשים וקיבלתי חדשות

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”