אני משדרג את הסאב שלי בקרוב, ביקרתי בסטריאו שופ והשמיעו לי מספר סאבים.
לפני שנתחיל עם הסאבים הדרישות שלי כעיקרון הם אלה: שירד נמוך(עד לתדר שאוזן לא תשמע), שיתן בראש וירעיד את הקירות וזהו כעיקרון, לא אכפת לי מהגודל או מהצורה.
גודל החדר הוא 3 על 4 בערך וישודך למדפיים של אאודיואנגן(A5+).
עכשיו לסאבים...
B&W 610 - מיד ששמעתי אותו הרגשתי שמשהו חסר לי בענק, אז ירדתי ממנו.
klipsch sw-110 - ישר התאהבתי בו ולדעתי הוא חיסל את כל שאר הסאבים ששמתי מהם.
עכשיו הקטע המעניין שבגללו פתחתי את השרשור, מה דעתכם על הסאב הזה בכללי? לאלה ששמעו מSVS: בגלל שאין לי איפה לשמוע את הדגמים שלהם בארץ האם מומלץ יותר להביא אחד כזה מחו"ל מבלי לשמוע? לאיזה סאב הסאונד שלו יותר מכוון? הוא יותר מהיר כמו הB&W או יותר שמנוני כמו הקליפס?(אני מדבר על הSB-2000).
שאלה נוספת שעדיין לא מצאתי לה תשובה - מה ההבדל בין סאב סגור לסאב עם פורט? אם נשווה נניח את הSB-2000 לPB-
2000(חוץ מהגודל) איפה יהיה ההבדל? שמעתי מכמה סאבים סגורים ומכמה סאבים עם פורט אבל עדיין לא הצלחתי להבין מה באמת ההבדל... חלק מהסאבים שהיו סגורים נשמעו טוב וחלק ההפך, כנ"ל גם עם סאבים עם פורט.
תודה מראש לעוזרים



