חיבור מערכת לממיר yes HD
שלום רציתי בבקשה לדעת עם אפשרי ואיך לחבר מערכת קולנוע ביתית למסך LG שלי אני לא רוצה את זה עבור צפייה בסרטים או שימוש ב dvd אלה בשביל הרמקולים הטובים של המערכת השאלה שלי לאן צריך לחבר את המערכת לממיר או לטלוויזיה עצמה יש לי כבל av שדומה לכבל hd אני רוצה לישמוע מהרמקול ולא מהמסך עצמו זה אפשרי ? כמובן שאת השידור של yes תודה
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
תנסה לכתוב יותר ברור, רצוי עם סימני פיסוק.
לא ברור בכלל מה יש לך ומה אתה רוצה לעשות.
לא ברור בכלל מה יש לך ומה אתה רוצה לעשות.
- nice_guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 606
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
קודם כל, תמיד כדאי לכתוב עם סימני פיסוק, ככה זה הרבה יותר ברור, המלצה!
שנית,
תתאר איזה רסיבר יש לך, עם HDMI או בלי,
האם הטלויזיה עם HDMI או בלי.
האם יש לטלויזיה יציאה אופטית (דיגיטלית של סאונד).
באופן עקרוני, אם יש יציאת סאונד דיגיטלי לטלויזיה אז אותה אתה יכול לחבר לרסיבר ואז רק תשמע דרך הרסיבר והרמקולים.
אופציה שניה, תחבר את היציאה של הממיר לרסיבר ואת היציאה של הרסיבר לטלויזיה, ככה גם תשמע וגם תראה דרך הרסיבר.
הרסיבר בעקרון הוא כמו מרכזיה של כל דבר שאתה רוצה לשמוע ולראות...
בהצלחה... (ואל תשכח לפסק...
)
שנית,
תתאר איזה רסיבר יש לך, עם HDMI או בלי,
האם הטלויזיה עם HDMI או בלי.
האם יש לטלויזיה יציאה אופטית (דיגיטלית של סאונד).
באופן עקרוני, אם יש יציאת סאונד דיגיטלי לטלויזיה אז אותה אתה יכול לחבר לרסיבר ואז רק תשמע דרך הרסיבר והרמקולים.
אופציה שניה, תחבר את היציאה של הממיר לרסיבר ואת היציאה של הרסיבר לטלויזיה, ככה גם תשמע וגם תראה דרך הרסיבר.
הרסיבר בעקרון הוא כמו מרכזיה של כל דבר שאתה רוצה לשמוע ולראות...
בהצלחה... (ואל תשכח לפסק...
@yoav4x4
·סליחה יש לי קצת בעיות של קשב וריכוז ולכן בורחות לי המילים והפסיקים ממש סליחה תוך כדי כתיבה נוצרות לי שגיאות כתיב בלי שאני ביכלל מרגיש
אני יסביר מה יש לי
מסך LG 42 b569y למסך יש 2 כניסות HDMI
יש לי מערכת קולנוע ביתית של חברת סמסונוג אני לא יודעה את הדגם אבל זה גם נגן גם usb וגם dvd יש לזה 4 רמקולים סאבאוופר וסנטר
יש לזה חיבור בננות או hdmi1
ויש לי גם ממיר yes hd רגיל לא מקליט
הכוונה שלי היתה עם אפשר לישמוע מהרמקול של המערכת קולנוע את השידור של yes ולאן צריך לחבר את הכבלים כדי שזה יפעל
תודה וסליחה שוב
·סליחה יש לי קצת בעיות של קשב וריכוז ולכן בורחות לי המילים והפסיקים ממש סליחה תוך כדי כתיבה נוצרות לי שגיאות כתיב בלי שאני ביכלל מרגיש
אני יסביר מה יש לי
יש לי מערכת קולנוע ביתית של חברת סמסונוג אני לא יודעה את הדגם אבל זה גם נגן גם usb וגם dvd יש לזה 4 רמקולים סאבאוופר וסנטר
הכוונה שלי היתה עם אפשר לישמוע מהרמקול של המערכת קולנוע את השידור של yes ולאן צריך לחבר את הכבלים כדי שזה יפעל
תודה וסליחה שוב
@nice_guy
·yoav4x4
אני יסביר מה יש לי
תודה וסליחה שוב
·yoav4x4
אני יסביר מה יש לי
תודה וסליחה שוב
- nice_guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 606
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
דניאל, הכל בסדר.
במערכת הקולנוע ביתי, אמרת יש לך רק HDMI אחד, מן הסתם הוא יציאה שאותה אתה מחבר לטלויזיה ?
והשאר בננות? שהן כניסה או יציאה?
אם יש לך דגם של המערכת יהיה יותר קל לעזור, או צילום של החיבורים שלה.
במערכת הקולנוע ביתי, אמרת יש לך רק HDMI אחד, מן הסתם הוא יציאה שאותה אתה מחבר לטלויזיה ?
והשאר בננות? שהן כניסה או יציאה?
אם יש לך דגם של המערכת יהיה יותר קל לעזור, או צילום של החיבורים שלה.
@nice_guy
·אה אוקי אז איזה מוצר אתה יכול להמליץ לי לרכוש כדי שאני יוכל להנות משמע טוב ושהוא מתאים למסך או הממיר שלי סכום 450-600 שקל סתם בא לי להיתפנק יש לי איכות דולבי 3 ביס ואני לא נהנה מיזה באמת אפילו שכיוונתי שהצליל יהיה על סרט
·אה אוקי אז איזה מוצר אתה יכול להמליץ לי לרכוש כדי שאני יוכל להנות משמע טוב ושהוא מתאים למסך או הממיר שלי סכום 450-600 שקל סתם בא לי להיתפנק יש לי איכות דולבי 3 ביס ואני לא נהנה מיזה באמת אפילו שכיוונתי שהצליל יהיה על סרט