שדרוג ל-Wharfedale Diamond 10.1
תבדוק את הרמקולים הבאים:
1)sonus faber toy: במה מפתיעה והמיד הכי טוב שיש לרמקולים בקטגוריית מחיר שלהם.
2)monitor audio silver 1: יותר אול ראונדר מהסונס פייבר ועם באס יותר בשרני, פחות טובים מהסונס בשאר התחומים.
2 האופציות האלה אולי טיפה יותר יקרות אבל שוות כל אגורה בכל הקשור לשדרוג הסאונד ממה שיש לך כרגע.
1)sonus faber toy: במה מפתיעה והמיד הכי טוב שיש לרמקולים בקטגוריית מחיר שלהם.
2)monitor audio silver 1: יותר אול ראונדר מהסונס פייבר ועם באס יותר בשרני, פחות טובים מהסונס בשאר התחומים.
2 האופציות האלה אולי טיפה יותר יקרות אבל שוות כל אגורה בכל הקשור לשדרוג הסאונד ממה שיש לך כרגע.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
הייתי מוסיף להמלצות הנ"ל את ה-B&W 685 S2 ואת ה-QUAD 11L שקצת יותר קרובים לתקציב המוגדר.
בכלל שכחתי מהשרשור הזה..תודה על ההיענות.
בסופו של דבר קניתי JAMO D450 יד שנייה. לאחר שהשמיעו לי אותם המדפיים נשמעו לי הרבה פחות אטרקטייבים בהשוואה וכבר לא רציתי לחזור אליהם
אבל בכל מקרה בין מה שהזכרתם שמעתי רק את B&W 685 S2 ודי אהבתי אותם, אז ההתלבטות הסופית הייתה בין B&W חדשים עם 5 שנים אחריות לבין JAMO במחיר דומה, אבל ההבדל באיכות היה כל כך משמעותי שויתרתי על האחריות, מה גם שהם היו במצב פשוט מושלם.
בסופו של דבר קניתי JAMO D450 יד שנייה. לאחר שהשמיעו לי אותם המדפיים נשמעו לי הרבה פחות אטרקטייבים בהשוואה וכבר לא רציתי לחזור אליהם
אבל בכל מקרה בין מה שהזכרתם שמעתי רק את B&W 685 S2 ודי אהבתי אותם, אז ההתלבטות הסופית הייתה בין B&W חדשים עם 5 שנים אחריות לבין JAMO במחיר דומה, אבל ההבדל באיכות היה כל כך משמעותי שויתרתי על האחריות, מה גם שהם היו במצב פשוט מושלם.
נערך לאחרונה על ידי evgenetic ב 24/03/2015 16:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
Klipsch RB-61 II
http://www.amazon.com/Klipsch-Reference ... 20-7292818
כולל שילוח לארץ ומיסים על ידי BUYUSA יוצא 2500ש"ח
לעומת 5000 בארץ
http://www.amazon.com/Klipsch-Reference ... 20-7292818
כולל שילוח לארץ ומיסים על ידי BUYUSA יוצא 2500ש"ח
לעומת 5000 בארץ
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.