מעוניין לקנות סטרימר, CUBOX-I4Pro מתאים ?
כמו שפעם כתבתי, אני מעוניין בסטרימר כדי לחבר אותו לטלוויזיה בסלון ולהפעיל סרטי BLURAY בשביל אבא שלי.
מדובר על קבצי 8 ג'יגה BLURAY 1080.
שאני רוצה כמובן שהסטרימר יריץ אותם חלק לגמרי.
יש רשת חוטית מהמחשב (למרות שאולי בעתיד אני אעבור לרשת אלחוטית), אותו אני אחבר לסטרימר.
הטלוויזיה לא חדשה אלא פלזמה בת 6 שנים, עם חיבור HDMI אחד.
כרגע זה כל הדרישות שלי.
האם המכשיר הנ"ל יתאים והאם הוא סטרימר איכותי חזק ?
ושאלה אחרונה, האם הדרך היחידה היא להזמין מהאתר שלהם ?
תודה רבה
מדובר על קבצי 8 ג'יגה BLURAY 1080.
שאני רוצה כמובן שהסטרימר יריץ אותם חלק לגמרי.
יש רשת חוטית מהמחשב (למרות שאולי בעתיד אני אעבור לרשת אלחוטית), אותו אני אחבר לסטרימר.
הטלוויזיה לא חדשה אלא פלזמה בת 6 שנים, עם חיבור HDMI אחד.
כרגע זה כל הדרישות שלי.
האם המכשיר הנ"ל יתאים והאם הוא סטרימר איכותי חזק ?
ושאלה אחרונה, האם הדרך היחידה היא להזמין מהאתר שלהם ?
תודה רבה
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
היי ניגון 1080P דרך רשת קווית מתבצע בצורה חלקה ביותר, ללא תקיעות ובעיות.
ניגון 1080P דרך WIFI זהו משהו לא יציב ולא משנה אם זה קוביה או לפטופ - אז הייתי נזהר מכך.
טלויזיה בת 6 שנים עם חיבור 1 זה קצת חיסרון - כנראה שהשלט של הטלויזיה לא יתמוך בHDMI-CEC (אבל תנסה) ולכן תצטרך שלט (אפליקציה לפלאפון,מקלדת אלחוטית,שלט IR אוניברסלי, או כל פתרון אחר)
המכשיר סטרימר מעולה - אישית אני משתמש בCUBOX-I2 לא רואה צורך בלהזמין את הPRO... עושה את אותה העבודה בדיוק.
אני חושב שיש את האתר שלהם עם הקופון של הפורום,יש את פלונטר שמוכרים, ואפשר לחפש בחו"ל...
ניגון 1080P דרך WIFI זהו משהו לא יציב ולא משנה אם זה קוביה או לפטופ - אז הייתי נזהר מכך.
טלויזיה בת 6 שנים עם חיבור 1 זה קצת חיסרון - כנראה שהשלט של הטלויזיה לא יתמוך בHDMI-CEC (אבל תנסה) ולכן תצטרך שלט (אפליקציה לפלאפון,מקלדת אלחוטית,שלט IR אוניברסלי, או כל פתרון אחר)
המכשיר סטרימר מעולה - אישית אני משתמש בCUBOX-I2 לא רואה צורך בלהזמין את הPRO... עושה את אותה העבודה בדיוק.
אני חושב שיש את האתר שלהם עם הקופון של הפורום,יש את פלונטר שמוכרים, ואפשר לחפש בחו"ל...
אוקיי זה בוא נניח שאני מזמין, באתר שלהם כתוב אם אני רוצה את המיקרו SD שלהם טעון באנדרואיד 4.4 או ב-openelec/XBMC.
אני מבין ש-OPENELEC זה לינוקס, אז הגיוני שאני אלך על אנדרואיד ? או שיש יתרונות במערכת השניה שלא כדאי לי לוותר עליהם ?
לטלוויזיה יש 2 חיבורים HDMI, אחד הולך לממיר כבלים של הוט, ונשאר אחד ספייר שאותו אני רוצה לחפש לסטרימר.
השלט שלי לא מסוגל לעשות כלום.
אז אפשר פשוט לקנות שלט אחר או משהו שיתאים.
זאת אומרת אין מניעה לרכוש סטרימר בגלל חחש שהטלוויזיה לא תצליח להסתדר איתו ?
תראו מה האתר כותב:
CuBox-i4Pro ( Power Adapter: 220V (…CuBox-i4Pro ( Power Adapter: 220V (Euro), Micro SD: 8 GB Micro SD preloaded with Android 4.4 )
$135.00Item number: cu04w-p-220-08Item price: $135.00Quantity: 1
Shipping via Ship ($5) + VATShipping via Ship ($5) + VAT
$26.87Item price: $26.87Quantity: 1Discount -$13.50Item total $148.37
זאת אומרת תשלום של 27 דולר על vat shipping.
והכל יוצא 148$.
הם לוקחים מכס, האם המכשיר מגיע אלי מחו"ל למרות שהחברת ישראלית ?
האם המחיר הזה יקר מידי או שאפשר למצוא אותו בעלות מופחת ואם כן בכמה ?
תודה רבה
אני מבין ש-OPENELEC זה לינוקס, אז הגיוני שאני אלך על אנדרואיד ? או שיש יתרונות במערכת השניה שלא כדאי לי לוותר עליהם ?
לטלוויזיה יש 2 חיבורים HDMI, אחד הולך לממיר כבלים של הוט, ונשאר אחד ספייר שאותו אני רוצה לחפש לסטרימר.
השלט שלי לא מסוגל לעשות כלום.
אז אפשר פשוט לקנות שלט אחר או משהו שיתאים.
זאת אומרת אין מניעה לרכוש סטרימר בגלל חחש שהטלוויזיה לא תצליח להסתדר איתו ?
תראו מה האתר כותב:
CuBox-i4Pro ( Power Adapter: 220V (…CuBox-i4Pro ( Power Adapter: 220V (Euro), Micro SD: 8 GB Micro SD preloaded with Android 4.4 )
$135.00Item number: cu04w-p-220-08Item price: $135.00Quantity: 1
Shipping via Ship ($5) + VATShipping via Ship ($5) + VAT
$26.87Item price: $26.87Quantity: 1Discount -$13.50Item total $148.37
זאת אומרת תשלום של 27 דולר על vat shipping.
והכל יוצא 148$.
הם לוקחים מכס, האם המכשיר מגיע אלי מחו"ל למרות שהחברת ישראלית ?
האם המחיר הזה יקר מידי או שאפשר למצוא אותו בעלות מופחת ואם כן בכמה ?
תודה רבה
לא הגיוני בעליל. אני מציע לך ליצור איתם קשר ב- CONTACT US באתר... הם עונים מאוד מהר.
אני לא חושב שיש טעם לאנדרואיד אם אתה לא מתכוון להשתמש כקונסולה.
מבחינת שלט אתה יכול להשתמש באפליקציה כמו YASTE ואז לחסוך שלט (אם אתה לא מכבה את המכשיר... את זה YASTE לא מכסה כי היא פועלת רק כש- XBMC עם השרות שלו רץ).
עוד אפשרויות לשלט - FLIRC ואז תצטרך לנטרל את ה- IR RECIEVER שלהם כדי למנוע כפל אותות (או להשתמש ב- IR CODES אחרים כדי למנוע כפילות), שלט כמו לוג'יטק סמארט (מעולה אבל יקר), או שלו כמו Riitek Rii Mini i7 2,4 GHz שלפי SOLID RUN אמור לעבוד או שלט כמו זה של RASPBERRI שעולה גרושים אבל נראה רע...
אני לא חושב שיש טעם לאנדרואיד אם אתה לא מתכוון להשתמש כקונסולה.
מבחינת שלט אתה יכול להשתמש באפליקציה כמו YASTE ואז לחסוך שלט (אם אתה לא מכבה את המכשיר... את זה YASTE לא מכסה כי היא פועלת רק כש- XBMC עם השרות שלו רץ).
עוד אפשרויות לשלט - FLIRC ואז תצטרך לנטרל את ה- IR RECIEVER שלהם כדי למנוע כפל אותות (או להשתמש ב- IR CODES אחרים כדי למנוע כפילות), שלט כמו לוג'יטק סמארט (מעולה אבל יקר), או שלו כמו Riitek Rii Mini i7 2,4 GHz שלפי SOLID RUN אמור לעבוד או שלט כמו זה של RASPBERRI שעולה גרושים אבל נראה רע...
לא הגיוני שיש עלות מכס אם החברה ישראלית... אלא אם כן הייצור והמשלוח לא נעשים מישראל (אני בספק).
במייל ישיר הם יכולים להסביר לך ממה נובע המחיר הסופי לתשלום והאם מדובר בטעות..
כעקרון למיטב ידיעתי ברגע שהמכירה בארץ הם מחוייבים לתשלום מע"מ. אני לא חושב שהמע"מ חל על עלות משלוח אבל הוא אמור להגיע לאזור 24 דולר...
במייל ישיר הם יכולים להסביר לך ממה נובע המחיר הסופי לתשלום והאם מדובר בטעות..
כעקרון למיטב ידיעתי ברגע שהמכירה בארץ הם מחוייבים לתשלום מע"מ. אני לא חושב שהמע"מ חל על עלות משלוח אבל הוא אמור להגיע לאזור 24 דולר...
- tomer953
- חבר מכור קשה

איפה כתוב לך מכס? המחיר שלו כולל מע"מ ומשלוח - זה הכל. כמו-כן המחיר שלו בסדר גמור.
אישית אני ממליץ לא להתקין אנדרואיד על הקוביה אלא OPENELEC 5.0 בלבד. (זה שזה לינוקס לא מעניין אותך - בפועל אתה לא 'רואה' את זה - אלא זה איך מתנהלת התוכנה 'מאחורי הקלעים'. כרגע KODI מומלצת יותר על OPENELEC מאשר על אנדרואיד)
כמו-כן אם הטלויזיה תומכת בHDMI-CEC אז השלט של הטלויזיה שלך ישלוט על הקוביה - אם היא ישנה מידי ולא תומכת בכך -
ממליץ על שלט ONE FOR ALL (תעשה חיפוש קצר בפורום) - שלט מעולה שאישית רכשתי.
כמו-כן אפשר להזמין כל שלט תואם MCE מאיביי (40-50 שקלים)
כמובן אפשר לשלוט גם מהסמארטפון.
אישית אני ממליץ לא להתקין אנדרואיד על הקוביה אלא OPENELEC 5.0 בלבד. (זה שזה לינוקס לא מעניין אותך - בפועל אתה לא 'רואה' את זה - אלא זה איך מתנהלת התוכנה 'מאחורי הקלעים'. כרגע KODI מומלצת יותר על OPENELEC מאשר על אנדרואיד)
כמו-כן אם הטלויזיה תומכת בHDMI-CEC אז השלט של הטלויזיה שלך ישלוט על הקוביה - אם היא ישנה מידי ולא תומכת בכך -
ממליץ על שלט ONE FOR ALL (תעשה חיפוש קצר בפורום) - שלט מעולה שאישית רכשתי.
כמו-כן אפשר להזמין כל שלט תואם MCE מאיביי (40-50 שקלים)
כמובן אפשר לשלוט גם מהסמארטפון.
כתוב:
Shipping via Ship ($5) + VATShipping via Ship ($5) + VAT - 26.78$
למה לא כתוב זמן משלוח, ומאיפה הם שולחים את זה בכלל ?
השאלה אם יש מצב שמישהו יבקש ממני מכס ? איך אני יודע שהמחיר מובטח סופית ?
באנדרואיד אני מבין שהכל פתוח ואפשר להתקין מה שאני רוצה, מה לגבי הלינוקס ? מה המגבלות של 2 הפלטפורמות האלו ?
שלחתי להם מייל, הם ענו אבל בינתיים לא תשובות יותר מידי "אישיות" ומספקות.
ובאתר כתוב ש"לישראל ישלחו adapter 2A".
וברשימה אני יכול לבחור בין אירופאי 220 לבין 110 של ארה"ב, אני מניח שהם לבד ישלחו את מה שמתאים (אם לא יעשו טעות)
Shipping via Ship ($5) + VATShipping via Ship ($5) + VAT - 26.78$
למה לא כתוב זמן משלוח, ומאיפה הם שולחים את זה בכלל ?
השאלה אם יש מצב שמישהו יבקש ממני מכס ? איך אני יודע שהמחיר מובטח סופית ?
באנדרואיד אני מבין שהכל פתוח ואפשר להתקין מה שאני רוצה, מה לגבי הלינוקס ? מה המגבלות של 2 הפלטפורמות האלו ?
שלחתי להם מייל, הם ענו אבל בינתיים לא תשובות יותר מידי "אישיות" ומספקות.
ובאתר כתוב ש"לישראל ישלחו adapter 2A".
וברשימה אני יכול לבחור בין אירופאי 220 לבין 110 של ארה"ב, אני מניח שהם לבד ישלחו את מה שמתאים (אם לא יעשו טעות)
- tomer953
- חבר מכור קשה

אני לא מבין מה הסתבכת כל-כך.
החברה הישראלית, המשלוח יוצא מהארץ, השנאי יגיע בהתאם למה שבחרת בהזמנה (220\110)
אם היה כתוב "In Stock" (כשהזמנת) - כמו שכתוב עכשיו באתר - סימן שהמוצר במלאי והם בדר"כ שולחים אותו מיד אחרי ביצוע ההזמנה.
לכן זה יהיה תלוי בדואר ישראל.
אין מכס ואין סיבה שיהיה מכס, פשוט שכח מזה. (הזמנתי מעל 10 יחידות)
אם אתה מתכנן להריץ רק KODI - אז אין ספק שOE היא המומלצת בשבילך...
אם אתה רוצה להריץ כל מיני משחקים ואפליקציות שקיימות אך ורק באנדרואיד ולא קיימות בקודי - אז לך על אנדרואיד - אבל קח בחשבון שקודי רצה בצורה מיטבית על OE ופחות טוב על ANDROID.
אם ממש אין לך ברירה - הייתי ממליץ לרכוש 2 כרטיס SD (בגרושים מאיביי...) ועל כל אחד מהם לצרוב הפצה שונה ולהחליף במידת הצורך.
באופן אישי כדי לבדוק את העניין התקנתי פעם אחת אנדרואיד - אחרי 10 דקות הבנתי שזה לא מתקרב לOE ומחקתי בזריז...
יתרון אחד בולט לאנדרואיד על-פני OE - דפדפן, שאין בOE כרגע. (בעתיד כנראה יהיה)
החברה הישראלית, המשלוח יוצא מהארץ, השנאי יגיע בהתאם למה שבחרת בהזמנה (220\110)
אם היה כתוב "In Stock" (כשהזמנת) - כמו שכתוב עכשיו באתר - סימן שהמוצר במלאי והם בדר"כ שולחים אותו מיד אחרי ביצוע ההזמנה.
לכן זה יהיה תלוי בדואר ישראל.
אין מכס ואין סיבה שיהיה מכס, פשוט שכח מזה. (הזמנתי מעל 10 יחידות)
אם אתה מתכנן להריץ רק KODI - אז אין ספק שOE היא המומלצת בשבילך...
אם אתה רוצה להריץ כל מיני משחקים ואפליקציות שקיימות אך ורק באנדרואיד ולא קיימות בקודי - אז לך על אנדרואיד - אבל קח בחשבון שקודי רצה בצורה מיטבית על OE ופחות טוב על ANDROID.
אם ממש אין לך ברירה - הייתי ממליץ לרכוש 2 כרטיס SD (בגרושים מאיביי...) ועל כל אחד מהם לצרוב הפצה שונה ולהחליף במידת הצורך.
באופן אישי כדי לבדוק את העניין התקנתי פעם אחת אנדרואיד - אחרי 10 דקות הבנתי שזה לא מתקרב לOE ומחקתי בזריז...
יתרון אחד בולט לאנדרואיד על-פני OE - דפדפן, שאין בOE כרגע. (בעתיד כנראה יהיה)
אז אפשר יהיה להחליף בקלות את הכרטיס זיכרון כמו בסמארטפון ? אם ככה אז ההחלטה לא כל כך קריטית.
מה שחשוב לי זה להריץ סרטי Bluray 1080p מהמחשב שלי בעזרת הרשת החוטית.
מצטער שאני חופר פשוט אני מבין די טוב במחשבים אבל בסטרימרים לא נגעתי ואין לי מושג, את המושגים אני לא מכיר אפילו.
אז בשביל להבין טיפה את הבסיס, יש מערכת הפעלה שהיא אנדרואיד או OE שמבוססת על לינוקס.
הבנתי ש-KODI זאת תוכנה מדיה פלייר בשביל תכנים מהרשת, אבל אני בכלל לא מבין את הקונספט הזה של לראות סרטים מהרשת מ-netflix וכדומה, הרי אני צריך לשלם על זה, לא ?
מה שחשוב לי זה להריץ סרטי Bluray 1080p מהמחשב שלי בעזרת הרשת החוטית.
מצטער שאני חופר פשוט אני מבין די טוב במחשבים אבל בסטרימרים לא נגעתי ואין לי מושג, את המושגים אני לא מכיר אפילו.
אז בשביל להבין טיפה את הבסיס, יש מערכת הפעלה שהיא אנדרואיד או OE שמבוססת על לינוקס.
הבנתי ש-KODI זאת תוכנה מדיה פלייר בשביל תכנים מהרשת, אבל אני בכלל לא מבין את הקונספט הזה של לראות סרטים מהרשת מ-netflix וכדומה, הרי אני צריך לשלם על זה, לא ?
- tomer953
- חבר מכור קשה

תקרא בבקשה את השרשור 'התחל כאן' שלי ואת 'XBMC FAQ' בתור התחלה, שאלות שלא תקבל עליהן תשובה - תשאל שוב.
ירון, יש בפורום חומרה שרשור שלם על ONE FOR ALL, הוא מבוסס IR והוא פשוט שלט אוניברסלי מצוין, לא משהו 'מיוחד'.
ירון, יש בפורום חומרה שרשור שלם על ONE FOR ALL, הוא מבוסס IR והוא פשוט שלט אוניברסלי מצוין, לא משהו 'מיוחד'.
- OhadG
- חבר ותיק

- תגובות: 1201
- נתן תודות: 185 פעמים
- קיבל תודות: 114 פעמים
לגבי זמני משלוח, אני מציע לך לפני שאתה מזמין ליצור קשר עם החברה ולבקש מהם התחייבות (ורצוי בכתב) לגבי זמני המשלוח שלהם.
אני (ועוד רבים אחרים) שבעתי מהבטחות שווא של החברה הזו.
הנסיון שלי מראה שהם לא רוצים ולא מסוגלים להתחייב על זמני משלוח, מסרבים להודות בכשלונותיהם, ומסרבים לפצות (לפחות עד שהנהלת האתר הזה התערבה).
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
אני, הייתי נמנע לרכוש מכשיר מהם.
אם אתה בכל אופן רוצה לרכוש מכשיר כזה ספציפי, פנה לפלונטר (בהנחה שיש להם מכשירים כאלו במלאי).
אני (ועוד רבים אחרים) שבעתי מהבטחות שווא של החברה הזו.
הנסיון שלי מראה שהם לא רוצים ולא מסוגלים להתחייב על זמני משלוח, מסרבים להודות בכשלונותיהם, ומסרבים לפצות (לפחות עד שהנהלת האתר הזה התערבה).
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
אני, הייתי נמנע לרכוש מכשיר מהם.
אם אתה בכל אופן רוצה לרכוש מכשיר כזה ספציפי, פנה לפלונטר (בהנחה שיש להם מכשירים כאלו במלאי).
כן אני רואה יש אופציה לקנות בחנות פרטית.
אם מישהו יגיד לי שיש מכשיר זול יותר שעושה עבודה לא פחות טובה בהרצת סרטים ( סך הכל אני רוצה לתת לאבא לראות סרטים בסלון עם כתוביות בעברית... באיכות מצויינת כמובן) אז אני אבדוק כיוונים אחרים.
אבל אני מבין שזה מכשיר חזק ולא יותר מידי יקר...
אם מישהו יגיד לי שיש מכשיר זול יותר שעושה עבודה לא פחות טובה בהרצת סרטים ( סך הכל אני רוצה לתת לאבא לראות סרטים בסלון עם כתוביות בעברית... באיכות מצויינת כמובן) אז אני אבדוק כיוונים אחרים.
אבל אני מבין שזה מכשיר חזק ולא יותר מידי יקר...
- tomer953
- חבר מכור קשה

קיובוקס i2 או רספברי פאי 2
אלו ההמלצות שלי
אלו ההמלצות שלי
- OhadG
- חבר ותיק

לא, זה הדגם הישן.
https://www.modmypi.com/shop/raspberry-pi-2-model-b-new
זה החדש, וניתן לרכוש אותו כבאנדל עם ספק, מארז וכרטיס זיכרון.
https://www.modmypi.com/shop/raspberry-pi-2-model-b-new
זה החדש, וניתן לרכוש אותו כבאנדל עם ספק, מארז וכרטיס זיכרון.
- OhadG
- חבר ותיק

Ilya-SR,
ד"א, זו הזדמנות מצויינת עבור סוליד ראן ללמוד משהו על שקיפות והוגנות.
מתוך אתר ModMyPi:
Due to the extreme demand for the new Raspberry Pi 2, there will be a 1-2 day delay on all orders made.
We are sorry for any inconvenience caused by this!
וזה במקום להסתיר חוסרים ובעיות עם ספקים, לתת תשובות של "משלוח בשבועות הקרובים", ושאר חצאי אמיתות.
ד"א, זו הזדמנות מצויינת עבור סוליד ראן ללמוד משהו על שקיפות והוגנות.
מתוך אתר ModMyPi:
Due to the extreme demand for the new Raspberry Pi 2, there will be a 1-2 day delay on all orders made.
We are sorry for any inconvenience caused by this!
וזה במקום להסתיר חוסרים ובעיות עם ספקים, לתת תשובות של "משלוח בשבועות הקרובים", ושאר חצאי אמיתות.
זה הדגם ?
http://www.ebay.com/itm/RASPBERRY-PI-2-Model-B-1GB-RAM-Quad-Core-CPU-Latest-/261757212089?pt=AU_Components&hash=item3cf1f215b9
זה אותו הסיפור ? בא עם כרטיס זיכרון ומערכת הפעלה ? או שפה צריך להתקין לבד ?
האם זה יכול להריץ סרטים 1080P BLUERAY מהרשת ?
http://www.ebay.com/itm/RASPBERRY-PI-2-Model-B-1GB-RAM-Quad-Core-CPU-Latest-/261757212089?pt=AU_Components&hash=item3cf1f215b9
זה אותו הסיפור ? בא עם כרטיס זיכרון ומערכת הפעלה ? או שפה צריך להתקין לבד ?
האם זה יכול להריץ סרטים 1080P BLUERAY מהרשת ?
- OhadG
- חבר ותיק

כן, זה הדגם.
הלינק שהבאת הוא של הלוח בלבד, וניתן למצוא באנדל שמגיע עם כרטיס זיכרון, וכו'.
http://www.ebay.com/itm/RASPBERRY-PI-2- ... 3aa1a654ce
הלינק שהבאת הוא של הלוח בלבד, וניתן למצוא באנדל שמגיע עם כרטיס זיכרון, וכו'.
http://www.ebay.com/itm/RASPBERRY-PI-2- ... 3aa1a654ce