תמונה לא חלקה בהזרמה של מדיה מלפטופ לרסיבר לטלוויזיה
לאחרונה רכשתי לפטופ LENOVO Y70 70 בעל חומרה סבירה מאוד (מעבד I7, 16 GB RAM, GPU GTX860M), והכוונה הייתה לעבוד איתו גם בתור מזרימדיה..
בהתחלה חיברתי אותו למגבר בחדר, PIONEER VSX 329K, וממנו לטלוויזיה יחסית ישנה של טושיבה- הכל עבד חלק (סאונד HD עובד, תמונת FHD עובד חלק ללא קירטועים), חוץ מבעיה אחת- תמיד נראה שהתמונה שעוברת מהלפטופ לטלוויזיה היא כאילו עוברת ZOOM IN קטן כזה ככה שאני רואה 110% ולא 100% מהמסך (לא משהו שהכי הפריע לי..).
הכל טוב יפה והכל עובד עד שחיברתי אותו לחדר קולנוע של הבית:
טלוויזיה של סמסונג, דגם D7000, ומגבר PIONEER מדגם VSX 921K.
כשחיברתי אותו הכל כביכול עבד והתמונה הועברה למסך טלוויזיה, אך שוב- נראה כאילו התמונה היא בZOOM IN ולא 100%..
לאחר מכן התחלתי בניגון של סרט, ופה כבר התחלתי להתעצבן :/
הסאונד עובר חלק ללא שום בעיה (DTS HD עובד ונראה על המגבר), אך התמונה נראית כאילו היא מקרטעת וקופצת, ובקטעים שיש בהם הרבה תזוזות ופעילות זה עוד יותר גרוע וממש לא ניתן להינות, זה נראה כאילו יש DOWNFRAME שכזה אך הסאונד ממשיך כרגיל ללא כל הפרעה. ממש מעצבן.
ניסיתי לחפש פיתרון אך ללא הצלחה..חשבתי שאולי בהגדרות של המחשב משהו היה לא נכון אבל גם לא מצאתי..
הREFRESH RATE נימצא בהגדרות על 60P ככה שזה לא בעיה בקצב ריענון, הרזולוציה היא 1920X1080 ככה שזה גם לא בעיה בהגדרה של הרזולוציה.
אני דיי עובד עצות בשלב הזה, ואשמח אם מישהו באמת יוכל לתת לי תשובות ועזרה.
בתודה מראש.
בהתחלה חיברתי אותו למגבר בחדר, PIONEER VSX 329K, וממנו לטלוויזיה יחסית ישנה של טושיבה- הכל עבד חלק (סאונד HD עובד, תמונת FHD עובד חלק ללא קירטועים), חוץ מבעיה אחת- תמיד נראה שהתמונה שעוברת מהלפטופ לטלוויזיה היא כאילו עוברת ZOOM IN קטן כזה ככה שאני רואה 110% ולא 100% מהמסך (לא משהו שהכי הפריע לי..).
הכל טוב יפה והכל עובד עד שחיברתי אותו לחדר קולנוע של הבית:
טלוויזיה של סמסונג, דגם D7000, ומגבר PIONEER מדגם VSX 921K.
כשחיברתי אותו הכל כביכול עבד והתמונה הועברה למסך טלוויזיה, אך שוב- נראה כאילו התמונה היא בZOOM IN ולא 100%..
לאחר מכן התחלתי בניגון של סרט, ופה כבר התחלתי להתעצבן :/
הסאונד עובר חלק ללא שום בעיה (DTS HD עובד ונראה על המגבר), אך התמונה נראית כאילו היא מקרטעת וקופצת, ובקטעים שיש בהם הרבה תזוזות ופעילות זה עוד יותר גרוע וממש לא ניתן להינות, זה נראה כאילו יש DOWNFRAME שכזה אך הסאונד ממשיך כרגיל ללא כל הפרעה. ממש מעצבן.
ניסיתי לחפש פיתרון אך ללא הצלחה..חשבתי שאולי בהגדרות של המחשב משהו היה לא נכון אבל גם לא מצאתי..
הREFRESH RATE נימצא בהגדרות על 60P ככה שזה לא בעיה בקצב ריענון, הרזולוציה היא 1920X1080 ככה שזה גם לא בעיה בהגדרה של הרזולוציה.
אני דיי עובד עצות בשלב הזה, ואשמח אם מישהו באמת יוכל לתת לי תשובות ועזרה.
בתודה מראש.
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
שים לב שזה פורום סטרימרים, כלומר של מי שבחר לוותר על התעסקות עם המחשב לשם צפיה והעדיף הזרמה במכשיר יעודי.
לכן אני מניח שרב הגולשים כאן פחות יודעים להסביר את הבעיה במדוייק.
כשאני בודק את הסרטים שלי על המחשב (למטרת בדיקת התרגום), המחשב שלי תמיד מקרטע, כך שעל פניו מדובר בבעית ביצועים או הגדרה של המחשב.
אני ממליץ לך לבקש עזרה בפורום HTPC.
לכן אני מניח שרב הגולשים כאן פחות יודעים להסביר את הבעיה במדוייק.
כשאני בודק את הסרטים שלי על המחשב (למטרת בדיקת התרגום), המחשב שלי תמיד מקרטע, כך שעל פניו מדובר בבעית ביצועים או הגדרה של המחשב.
אני ממליץ לך לבקש עזרה בפורום HTPC.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
באיזה תכנה אתה משתמש לנגן? אני מניח שהחיבור הוא HDMI אם אתה מציין שDTS-HD עובד יופי