ההבדל בין UA לבין UN בטלויזיות סמסונג

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
KingRN פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 87
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

במסגרת החיפושים שלי אחר טי וי אני כנראה ננעל על טלויזית סמסונג 4K.

מכל הביקורות שקראתי (אתר CNET לרוב) אני ננעל על טי וי של סמסונג 55 אינץ דגם: UN55HU8550.

הבעיה שמכל החפירות שעשיתי אני מתחיל להתבלבל עכשיו בשוני בין הדגמים.

שמתי לב שיש לסמסונג שני סוגים של דגמים: אחד מתחיל ב UN והשני ממתחיל ב UA. לא הצלחתי להבין את שוני בין הדגמים. אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו מאוד.

מצד אחד יש דגם UN55HU8550 ומצד שני יש דגם UA55HU8500. אם מישהו יוכל לשפוך קצת אור זה יעזור לי מאוד.

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5173
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #2 

משמעות האותיות:
http://www.samsung.com/us/support/faq/F ... B540P8FXZA

הבדלים בפועל, לא יודע.

KingRN פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 87
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

תודה רבה על ההפניה. עזר לי להבין כמה דברים.

מה שאני עדיין לא מצליח להבין זה מה ההבדל (אם בכלל) בין UN55HU8550 עליה קראתי ביקורות מעולות לבין UA55HU8500 שיותר פופולרית באר. ועליה לא הצלחתי למצוא ביקורות.

לפחות עכשיו אני מבין למה היא יותר פופולרית בארץ... מאחר ולפי הלינק שהבאת המודל שלה מתאים עבור אסיה.

אם עוד מישהו יכול לעזור.... אשמח לכל מידע רוולנטי.

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5173
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #4 

בארץ יבואנים שונים מביאים דגמים מאיזורים שונים. לא יודע לגבי הבדלים בחומרה, אבל מבחינת תוכנה, אנשים כאן מספרים שבחלק מהדגמים אין תמיכה בעברית או תמיכה חלקית. אבל ייתכן שיש דרכים לא רשמיות לסדר את זה, אם זה משנה לך.

none77
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 604
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #5 

n מסמן צפון אמריקה שם זה נמכר לא רלוונטי לגביך (אלה אם כן אתה רוצה לייבא יבוא אישי)
e מסמן europe
a אסיה
בארץ מוכרים ue וua היבואן הרשמי מוכר ua עם עברית.
בשאר הדגמים יבוא מקביל לא בכולם יש עברית, בחלק או בכולם ניתן להוסיף אבל זה מטרד יכול להשבית את הטלוויזיה.
ישנם חברות שונות שמייצרות פאנלים עבור סמסונג זה משתנה גם בהתאם לאזור וגם בהתאם לגודל, הדעות חלוקות כמה זה משנה ואם ניתן לראות הבדל.
תכנס למאפיינים של למשל ua48h6400 וue48h6400 ותראה שישנם כמה שינויים במפרט, מעריך שהם לא משמעותיים.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”