יש למישהו חוות דעת על אספרסו-קלאב?
קיבלתי הצעה על תשלום חודשי רק על הקפסולות 200 שח בחודש.
תמורתם אני מקבל 3.33 קפסולות ביום עד הבית ומכונה ומקציף
מכונת אספרסו Espresso Club Mushroom S04 ומקציף (ששמעתי שהמקציף לא להיט אז אפשר לשדרג ב150שח למקציף Creama Plus)
אשמח לשמוע ביקורות והערות בנושא.
האם המכונה טובה, הטעם, האיכות והאם אפשר לשים קפסולות של נספרסו במכונות של אספרסו-קלאב.
תודה.
מכונת אספרסו Espresso Club Mushroom S04 ומקציף (ששמעתי שהמקציף לא להיט אז אפשר לשדרג ב150שח למקציף Creama Plus)
האם המכונה טובה, הטעם, האיכות והאם אפשר לשים קפסולות של נספרסו במכונות של אספרסו-קלאב.
תודה.
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
פעם הייתה לי מכונה כזו בעבודה. למרות מגוון גדול, ממש התקשיתי למצא תערובת שהייתה לי טעימה. המכונה בסיסית - טרמובלוק. מאד רגיש למים שאינם מרוככים.
למיטב ידיעתי, אינה תואמת קפסולות של נספרסו.
למיטב ידיעתי, אינה תואמת קפסולות של נספרסו.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
בחינם, רק הכינים אוכלות.
מחיר הקפה לאורך תקופת ההתחייבות מגלם את מחיר המכונה. מכונה בסיסית דומה של נספרסו תעלה כ 600 שקל ללא התחייבות.
מכונה אוטומטית למחצה תפתח לך אופציות לאינספור סוגי תערובות שיאפשרו הנאה מאספרסו אמיתי ולא מקפה של מכונת קפסולות.
לשאלה אם כדאי נכנסים המון פרמטרים:
איזה וכמה קפה אתה מתעתד לצרוך, תקציב, העדפות מבחינת טעם, כמה מאמץ אתה מוכן להשקיע בשביל איכות כוס הקפה שלך וכו'
רק אתה יכול לענות על כך.
מחיר הקפה לאורך תקופת ההתחייבות מגלם את מחיר המכונה. מכונה בסיסית דומה של נספרסו תעלה כ 600 שקל ללא התחייבות.
מכונה אוטומטית למחצה תפתח לך אופציות לאינספור סוגי תערובות שיאפשרו הנאה מאספרסו אמיתי ולא מקפה של מכונת קפסולות.
לשאלה אם כדאי נכנסים המון פרמטרים:
איזה וכמה קפה אתה מתעתד לצרוך, תקציב, העדפות מבחינת טעם, כמה מאמץ אתה מוכן להשקיע בשביל איכות כוס הקפה שלך וכו'
רק אתה יכול לענות על כך.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- elrom
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 33 פעמים
בשביל קפה אחד ביום זו לא עסקה כזו טובה.
קפסולה עולה בערך 2 ש"ח ברוב החברות (אולי אפשר למצוא תואמים למיניהם בקצת פחות), בחודש 60 ש"ח בערך, בשנה 720 ש"ח + ערכת ניקוי אבנית.
מכונה סבירה כולל מקציף אפשר למצוא בסביבות 1300 ש"ח, לדוגמא :
http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%9 ... wgod7TYATg
(במקרה יש לנו אותה כבר כמה שנים ומאוד מרוצים)
סה"כ לשנה הראשונה יצא לך 2120 ש"ח + אבנית, לעומת 3600 בהצעה הראשונה שקיבלת (נכון, פי 3 יותר קפסולות, אבל אתה לא צריך אותן). בשנים אח"כ זה רק הקפסולות וערכות לניקוי אבנית (פעם בכמה חודשים).
וד"א, זה לחיצה וזהו להכנת הקפה, אבל צריך להקפיד לתחזק את המכונות (ניקוי אוטומטי לאחר הכנת הקפה (דקה) וניקוי כללי פעם בשבוע 10 דקות ).
קפסולה עולה בערך 2 ש"ח ברוב החברות (אולי אפשר למצוא תואמים למיניהם בקצת פחות), בחודש 60 ש"ח בערך, בשנה 720 ש"ח + ערכת ניקוי אבנית.
מכונה סבירה כולל מקציף אפשר למצוא בסביבות 1300 ש"ח, לדוגמא :
http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%9 ... wgod7TYATg
(במקרה יש לנו אותה כבר כמה שנים ומאוד מרוצים)
סה"כ לשנה הראשונה יצא לך 2120 ש"ח + אבנית, לעומת 3600 בהצעה הראשונה שקיבלת (נכון, פי 3 יותר קפסולות, אבל אתה לא צריך אותן). בשנים אח"כ זה רק הקפסולות וערכות לניקוי אבנית (פעם בכמה חודשים).
וד"א, זה לחיצה וזהו להכנת הקפה, אבל צריך להקפיד לתחזק את המכונות (ניקוי אוטומטי לאחר הכנת הקפה (דקה) וניקוי כללי פעם בשבוע 10 דקות ).
- hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
אני משתמש בשירותים של אספרסו קלאב כבר כמה שנים, בכל פעם שהיתה לי בעיה עם המכונה, קפצתי אליהום, תיקנו ללא עלות.
הקפה שלהם מצויין לטעמי.
אממ... אני חושב שבזה מתבטאת חברה
הקפה שלהם מצויין לטעמי.
אממ... אני חושב שבזה מתבטאת חברה
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
שלום,chenrp כתב:קיבלתי הצעה על תשלום חודשי רק על הקפסולות 200 שח בחודש.
תודה....
אנחנו משתמשים במכונה שנקראת Espresso Club Nautilus Pro S06 כ 7 חודשים ועד עכשיו מאוד מרוצים.
שימוש של 2-3 קפסולות ביום ותמיד עם המקציף (למעשה לקחתי את המכונה בגלל המקציף)
הנה חוות הדעת שלי לפי הסדר:
- הדיל עצמו: מכונה עם שנה אחריות, מיכל הקצפה מנירוסטה ו 600 קפסולות ב 1,200 ש"ח.
אני נוטה לפסול הצעות עם רכיבים בחינם כי הן כמעט תמיד מגלמות עלות לא-שקופה. לכן בדקתי טוב את האותיות הקטנות, הלכתי למשרדי החברה בראול וולנברג, טעמתי קפה במקום ובסופו של דבר השתכנעתי שאין קאטץ': המחיר של 2 ש"ח לקפסולה מכסה את מחיר המכונה. לטעמי האישי הקפסולה ב 2 ש"ח שלהם יותר טובה משמעותית מזו של נספרסו ולכן ההצעה נראתה לי טובה.
איכות המכונה: פחות יפה ונספרסו, חלקי פלסטיק זולים, לא עמידה במיוחד אבל.....בשימוש נכון מחזיקה מעמד. אצלנו משקים אותה רק במים מבקבוקים מהסופר ולא מי ברז. אחרי 3 חודשים הייתה לי בעיה בהקצפה ופתחתי תלונה. הסבירו לי איך לנקות את הצינורית ומאז אני מבצע את זה פעם בחודש (עניין של 2 דקות). אנחנו מקפידים להוציא את שאריות החלב עם זרם קיטור אחרי כל הקצפה.
איכות ההקצפה: ממש סביר. לא כמו בית קפה אבל לא רחוק משם. מקציף קיטור הוא הרבה יותר טוב ממקציפים שפועלים על סיבוב מהיר.
איכות הקפה: גם הפוך וגם אספרסו יוצאים טובים בהרבה מנספרסו. מדובר אומנם בטעם אישי אבל בדבר אחד אין ספק: כמות הקפה גדולה משמעותית: 8 גרם במקום 5 גם בנספרסו. אני מציע לא לסמוך על הטעם שלי ולנסות לפני הקניה.
שירות: עד עכשיו אין לי טענות. את הקפה סיפקו בדיוק לפי ההסכם וכשהייתה לי בעיה התקשרו בחזרה ופתרו אותה במקצועיות.
חסרונות: מעבר למראה המוזר וגימור זול של המכונה, אין להם דילים טובים למי שרוצה להמשיך שנה נוספת בלי מכונה חדשה. כמה מכונות אני צריך ? אני בהתלבטות בקשר לזה.
כמו כן, אין אף קפסולות תואמות מתחרות בשוק, הם קטנים מדי בשביל שמישהו ייצר כאלה.
מקווה שעזרתי
נתחיל מזה שתוריד אותם ל 1,200 או ליתר דיוק 1,190.chenrp כתב:עזרת לי מאוד... אבל בעצם בלבלת אותי כי אינני יודע עכשיו אם כן לקחת או לקנות את הנספרסו עם המקציף ב1300....
אני ואישתי נהנים מקצף של קיטור יותר.
אבל כמעט המקציפים שנספרסו למשל מוסיפה למכונות (בתור "חבילה") הם ללא קיטור ולרוב האנשים זה לא מפריע.
עד המכונה הזו השתמשנו במקציף-פלא על סוללות שזה בעצם בדיוק כמו המקציפים האחרים ללא קיטור אבל הרבה יותר נוח.
אי אפשר לייעץ בדבר כזה, תשווה קפה הפוך משני הסוגים ותחליט.
אני לא מבין במכונות קפסולות ולכן לא אוכל להמליץ לך מה לעשות.
ההמלצה היחידה היא כללית לכל מי שרוצה לרכוש משהו שמפיק תוצר שניתן לאכול או לשתות אותו הוא ללכת לטעום את התוצר הסופי ולהתרשם מנוחות התפעול לפני הרכישה.
בכל מקרה, אם אתה שוקל בחיוב או שתשקול ללכת על הדילים של אספרסו קלאב, כדאי שתציץ בהודעות העבר הבאות. לדעתי הן אוטונטיות ויוכלו לחסוך לך מבוכה בעתיד:
http://www.htcafe.co.il/vp1755444#1755444
http://www.htcafe.co.il/vp1756286#1756286
בהצלחה
ההמלצה היחידה היא כללית לכל מי שרוצה לרכוש משהו שמפיק תוצר שניתן לאכול או לשתות אותו הוא ללכת לטעום את התוצר הסופי ולהתרשם מנוחות התפעול לפני הרכישה.
בכל מקרה, אם אתה שוקל בחיוב או שתשקול ללכת על הדילים של אספרסו קלאב, כדאי שתציץ בהודעות העבר הבאות. לדעתי הן אוטונטיות ויוכלו לחסוך לך מבוכה בעתיד:
http://www.htcafe.co.il/vp1755444#1755444
http://www.htcafe.co.il/vp1756286#1756286
בהצלחה