פס עליון בהיר בQ7

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Overdrive פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 96
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

האם זה נורמלי לראות מדי כמה שניות אזור מתבהר ונעלם בחלק העליון ביותר של המסך?
התופעה חמקמקה ומתעתעת אבל אחרי צפיה ארוכה ניראה לי שאכן מתממשת (ולא איזה שינוי בהשתקפות מהפנל העליון למשל). מתרחשת התבהרות הדרגתית למשך שניה או שתיים של האזור העליון במסך, וזה כל כך עדן שקשה לשים על זה את היד.
המסך חדש, כמה ימים, הותקן על ידי מקצוענים. התופעה עליה אני מדבר מתרחשת גם בשידורי טלוויזיה וגם מדי.וי.די. - לכן המסקנה היא שזה המסך ולא השידור.

למי הפתרון?

ZSE4
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

אצלי אין (בת חודש) - כדאי לבדוק עם השרות

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #3 

Overdrive כתב:האם זה נורמלי לראות מדי כמה שניות אזור מתבהר ונעלם בחלק העליון ביותר של המסך?
התופעה חמקמקה ומתעתעת אבל אחרי צפיה ארוכה ניראה לי שאכן מתממשת (ולא איזה שינוי בהשתקפות מהפנל העליון למשל). מתרחשת התבהרות הדרגתית למשך שניה או שתיים של האזור העליון במסך, וזה כל כך עדן שקשה לשים על זה את היד.
המסך חדש, כמה ימים, הותקן על ידי מקצוענים. התופעה עליה אני מדבר מתרחשת גם בשידורי טלוויזיה וגם מדי.וי.די. - לכן המסקנה היא שזה המסך ולא השידור.

למי הפתרון?
...
שתי השערות.
או שזה מגיע מהשידור עצמו כי בדר"כ יש מידע וידאו לצרכי עריכה גם בחלק העליון של המסך וגם בחלק התחתון שלו. לפעמים ( והאמת זה נדיר ) ה crop שמבצעת תחנת השידור אינו מדוייק והמידע הזה מגיע הביתה.

או שזה נובע מכיוונים לא נכונים אצלך במסך. גם דרך הגדרות מתקדמות של המסך ( כנראה צריך קוד טכנאי ) ניתן לבצע crop ויכול להיות שיש לך בעיה שקשורה לכיוון לא נכון.

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”