מסך GRANDVIEW 92 עדיף להזמין מחול או לרכוש בארץ?
-
motorishta4
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 289
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
סוף סוף האשה נתנה אישור!!
מסך GRANDVIEW 92 חשמלי מתיחה, עדיף להזמין מחול או לרכוש בארץ?
הייתי בגולדטק היום, המחיר הסופי יוצא 4250 ש"ח.
איך המחיר בהשווה להזמנה מחול?
מסך GRANDVIEW 92 חשמלי מתיחה, עדיף להזמין מחול או לרכוש בארץ?
הייתי בגולדטק היום, המחיר הסופי יוצא 4250 ש"ח.
איך המחיר בהשווה להזמנה מחול?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
עדיף בארץ. מחו"ל המחיר יהיה לא פחות מ 1000$ לפני משלוח ומיסים וללא אחריות מקומית.
-
motorishta4
-
- חבר פעיל מאוד

איך אתה מסביר את זה?
איפה הרווח שלהם בארץ?
איפה הרווח שלהם בארץ?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·motorishta4 כתב:איך אתה מסביר את זה?
איפה הרווח שלהם בארץ?...
למה אתה חושב שבמידה ומחיר צרכן בחו"ל הוא X זה המחיר שהיבואן בארץ משלם? הוא משלם כ 50% פחות אולי יותר.
עכשיו תעשה חשבון מחדש
-
motorishta4
-
- חבר פעיל מאוד

אני לא מדבר על שום קאץ', הייתי אתמול אצל צביקה, השירות מעולה, אדם חביב מאוד, רק שאני מניסיון שלי יודע שבארץ הכל כפול מחו"ל, לכן השאלה מה הרווח שלהם.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·motorishta4 כתב:אני לא מדבר על שום קאץ', הייתי אתמול אצל צביקה, השירות מעולה, אדם חביב מאוד, רק שאני מניסיון שלי יודע שבארץ הכל כפול מחו"ל, לכן השאלה מה הרווח שלהם....
הסר דאגה מליבך הם מרוויחים ומרוויחים יפה וזה בסדר, כל עוד שורה תחתונה המחיר הסופי יוצא קרוב מאוד לקניה מחו"ל.
כמי שבעבר עסק בייבוא בעצמו בוא אסביר לך איפה הרווח. כאשר יבואן מביא מוצר מחברה כמו Denon נגיד הוא מקבל מחיר נמוך הרבה יותר מהמחיר שוק. על המחיר הזה צריך להוסיף שילוח ומיסים והנה העניין - גם הספק בגרמניה ואו אנגליה משלם משלוח ומיסים כי הכל מיוצר במזרח, ונגיד שבגרמניה המיסים הם רק 20 אחוז ולא 36 אז למה עדין יש הבדל של פי שתיים או יותר במחיר ? והתשובה היא כי אנחנו מוכנים לשלם - פראיירים, ואז שבאות חברות הגונות שלא שוחטות את הלקוח הן החריגות - מוזר, אז אל תדאג לצביקה אם הוא לא היה מרוויח הוא לא היה מוכר נכון הוא כנראה לא ייקנה יגואר אחרי העסקה אבל תיהיה בטוח שהוא מרוויח .
התגובות הבאות יהיו שצריך להחזיק מעבדות, מערך שירות וכל זה עולה כסף - חרטה , גם ליבואנים באנגליה לגרמניה יש את התקורות הללו ועדיין המוצר מתומחר בחצי.
איו לי שום קשר עיסקי ואו חברי לגולדטק אני רק לקוח מרוצה שהיה רוצה שכל היבואנים יתמחרו את המוצרים שהם מייבאים בהגינות.
התגובות הבאות יהיו שצריך להחזיק מעבדות, מערך שירות וכל זה עולה כסף - חרטה , גם ליבואנים באנגליה לגרמניה יש את התקורות הללו ועדיין המוצר מתומחר בחצי.
איו לי שום קשר עיסקי ואו חברי לגולדטק אני רק לקוח מרוצה שהיה רוצה שכל היבואנים יתמחרו את המוצרים שהם מייבאים בהגינות.
-
motorishta4
-
- חבר פעיל מאוד

אם ככה הלוואי באמת אם כולם היו הגונים!
בנוגע לגודל המסך, המרחק צפייה הוא 3.8-3.6 מטר, מבחינת הגודל של המסך, הוא נכנס בדיוק שאמור להיות תלוי עליו, יש מקום ל-2.20 מטר, זה בדיוק הגודל של המסך.
בנוגע לגודל המסך, המרחק צפייה הוא 3.8-3.6 מטר, מבחינת הגודל של המסך, הוא נכנס בדיוק שאמור להיות תלוי עליו, יש מקום ל-2.20 מטר, זה בדיוק הגודל של המסך.
-
motorishta4
-
- חבר פעיל מאוד

ראיתי מסכים של VEGA ושל Splendor
האם האיכות שלהם כל כך גרוע ביחס לGRANDVIEW?
כמובן גם חשמלי נמתח.
תודה!
כמובן גם חשמלי נמתח.
תודה!
·אני עם מרחק צפיה זהה וההתלבטות היא בן 100" ל 106"motorishta4 כתב:אם ככה הלוואי באמת אם כולם היו הגונים!
בנוגע לגודל המסך, המרחק צפייה הוא 3.8-3.6 מטר, מבחינת הגודל של המסך, הוא נכנס בדיוק שאמור להיות תלוי עליו, יש מקום ל-2.20 מטר, זה בדיוק הגודל של המסך....
-
motorishta4
-
- חבר פעיל מאוד

- טלHD
- גורו

- תגובות: 14359
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
·motorishta4 כתב:לא ניתן טכנית, אין מקום, תראו בקישור הזה.
http://www.hometheater.co.il/vt225107.html
...
תבדוק טוב טוב אם יכנס במקום שיש לך. 2 מטר בין הרמקולים זו בעיה.
מסך מתיחה 92“ לא יכנס. אפילו מסך רגיל/לא מתיחה צריך 2.1 למיטב זכרוני.
קח בחשבון את המסגרת והמותחנים בתחתית המסך שגונבים המון מקום.
גם אני כמעט הזמנתי 106 ואחרי מדידות מדוייקות 100 נכנס בול.
לרוחב המסך של 100“ +מסגרת+מותחנים צריך לפחות 2.5 מטר בין הרמקולים.
- טלHD
- גורו

·motorishta4 כתב:
בנוגע לגודל המסך, המרחק צפייה הוא 3.8-3.6 מטר, מבחינת הגודל של המסך, הוא נכנס בדיוק שאמור להיות תלוי עליו, יש מקום ל-2.20 מטר, זה בדיוק הגודל של המסך....
בלינק שנתת לשרשור שלך כתבת 2 מטר וכאן כתבת 2.2. מה נכון?
-
motorishta4
-
- חבר פעיל מאוד

טל,
בדקתי שוב את המרחקים, הזזתי את הרמקולים לצדדים לטווח המקסימאלי, אם שמת לב הרמקולים מופנים בזווית למרכז הסלון, ככה שיוצא שהחלק האחורי של הרמקול 2.43 מטר והקדמי 2.22 מטר, אני בכוונה לא מחשיב את המרחק 2.43 כי אז יוצא שהרמקולים מסתירים את המסך.
בדקתי גם את המרחק צפייה, קיזזתי 10 ס"מ שזה המרחק בין המסך לקיר וקיזזתי את החלק האחורי של הספה, כלומר מהמסך עד העיניים בישיבה יוצא 3 וחצי מטר.
מה אתה ממליץ?
בדקתי שוב את המרחקים, הזזתי את הרמקולים לצדדים לטווח המקסימאלי, אם שמת לב הרמקולים מופנים בזווית למרכז הסלון, ככה שיוצא שהחלק האחורי של הרמקול 2.43 מטר והקדמי 2.22 מטר, אני בכוונה לא מחשיב את המרחק 2.43 כי אז יוצא שהרמקולים מסתירים את המסך.
בדקתי גם את המרחק צפייה, קיזזתי 10 ס"מ שזה המרחק בין המסך לקיר וקיזזתי את החלק האחורי של הספה, כלומר מהמסך עד העיניים בישיבה יוצא 3 וחצי מטר.
מה אתה ממליץ?
- טלHD
- גורו

2.4 בין הרמקולים, גם בחלק האחורי שלהם זה כבר בסדר גמור.
אל תשכח שיש מסגרת שחורה די עבה+ מותחנים בצדדים.
לכן 2.2 בין הרמקולים (בחלק הקדמי שלהם) לא תסתיר כי שטח צפייה נטו של מסך 92" הוא 2037×1143.
אל תשכח שיש מסגרת שחורה די עבה+ מותחנים בצדדים.
לכן 2.2 בין הרמקולים (בחלק הקדמי שלהם) לא תסתיר כי שטח צפייה נטו של מסך 92" הוא 2037×1143.
-
motorishta4
-
- חבר פעיל מאוד

תודה טל!motorishta4 כתב:ראיתי מסכים של VEGA ושל Splendor
כמובן גם חשמלי נמתח.
תודה!...
מישהו יכול לעזור לי עם השאלה?
מישהו יודע מי היבואן של vega?
·
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
מהווגה לא יצא לי להתרשם.
את הספלנדור (EBHD100) היה לי במשך שנים.
אני אישית הייתי בוודאות פוסל את הווגה בגלל שלהבנתי מחירו לא משמעותית נמוך מהגרנדוויו.
ההתלבטות היא בין הספלנדור (כ-1200 ש"ח) לגרנדוויו (כ-4500 ש"ח) וזה כבר תלוי בתקציב. בגודל של 92" אני מעריך ע"ב נסיוני עם ה-EBHD106 ושל חבר עם ה-EBHD100 כי אם תההי בעיית גלים היא תהיה מינורית ולכן בגלל ההפרש הדי משמעותי זו בהחלט התלבטות.
את הספלנדור (EBHD100) היה לי במשך שנים.
אני אישית הייתי בוודאות פוסל את הווגה בגלל שלהבנתי מחירו לא משמעותית נמוך מהגרנדוויו.
ההתלבטות היא בין הספלנדור (כ-1200 ש"ח) לגרנדוויו (כ-4500 ש"ח) וזה כבר תלוי בתקציב. בגודל של 92" אני מעריך ע"ב נסיוני עם ה-EBHD106 ושל חבר עם ה-EBHD100 כי אם תההי בעיית גלים היא תהיה מינורית ולכן בגלל ההפרש הדי משמעותי זו בהחלט התלבטות.