קניית סטרימר - זקוק לעזרה
-
DarkWolf789
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 375
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
שלום ,
קראתי קצת פה על הסטרימרים ועל מזרמי מדיה
קבלתי כאב ראש לא כל כך הבנתי מה הם עושים ומה כל אחד עושה.
אם מישהו מוכן להסביר לי בקטנה מה כל אחד התפקיד שלו אני אשמח .
אני מוריד מהמחשב הנייד שלי שנמצא בחדר סרטים , סדרות . עכשיו אין לי כוח כל פעם להעביר דרך דיסק קון קי למסך הטלויזיה בסלון.
יש אפשרות להעביר דרך מזרים מדיה את הסרט ?
קראתי פה גם על כל מיני תוכנות שמכיסות תרגום וכל מיני כאלה ..
תודה
קראתי קצת פה על הסטרימרים ועל מזרמי מדיה
קבלתי כאב ראש לא כל כך הבנתי מה הם עושים ומה כל אחד עושה.
אם מישהו מוכן להסביר לי בקטנה מה כל אחד התפקיד שלו אני אשמח .
אני מוריד מהמחשב הנייד שלי שנמצא בחדר סרטים , סדרות . עכשיו אין לי כוח כל פעם להעביר דרך דיסק קון קי למסך הטלויזיה בסלון.
יש אפשרות להעביר דרך מזרים מדיה את הסרט ?
קראתי פה גם על כל מיני תוכנות שמכיסות תרגום וכל מיני כאלה ..
תודה
יש שתי אפשרויות "הזרמה" כלליות: העברת התמונה למסך הטלוויזיה אלחוטית באמצעות פתרון הזרמה כמו WIDI או CHROMCAST וכיו"ב כאשר המחשב משמש כנגן ומפענח של קובץ הסרט ומשדר למקלט שמחובר לטלוויזיה תמונה (במילים פשוטות, תחליף אלחוטי לחיבור המחשב לטלוויזיה באמצעות כבל HDMI).
אפשרות שניה היא מחשב זעיר המשמש כמזרימדיה. היום, שוק מזרימי המדיה וה-HTPC דיי התאחדו. ההתקדמות במעבדי SOC (מעבד שיש עליו את כל הרכיבים העיקריים, בעיקר מעבד גראפי מובנה) ומעבדים זולים מבוססי ארכיטקורת ARM (הארכיטקטורה של מרבית מעבדי הסמרטפונים) איפשרה ייצור של מחשבים זעירים במחירים נמוכים מאוד. על המחשבים האלו ניתן להתקין מערכת הפעלה תומכת ARM כמו אנדרואיד ולפעמים גם לינוקס. על מערכת ההפעלה כבר אפשר להתקין תוכנה כמו KODI לניהול וניגון מדיה.
ה"מזרימדיה" מתחבר לרשת הביתית ומנגן את הסרט מהרשת. (אלחוטית או קווית, קבצים עם BIT RATE גבוה לעיתים מקרטעים אלחוטית).
אפשרות שניה היא מחשב זעיר המשמש כמזרימדיה. היום, שוק מזרימי המדיה וה-HTPC דיי התאחדו. ההתקדמות במעבדי SOC (מעבד שיש עליו את כל הרכיבים העיקריים, בעיקר מעבד גראפי מובנה) ומעבדים זולים מבוססי ארכיטקורת ARM (הארכיטקטורה של מרבית מעבדי הסמרטפונים) איפשרה ייצור של מחשבים זעירים במחירים נמוכים מאוד. על המחשבים האלו ניתן להתקין מערכת הפעלה תומכת ARM כמו אנדרואיד ולפעמים גם לינוקס. על מערכת ההפעלה כבר אפשר להתקין תוכנה כמו KODI לניהול וניגון מדיה.
ה"מזרימדיה" מתחבר לרשת הביתית ומנגן את הסרט מהרשת. (אלחוטית או קווית, קבצים עם BIT RATE גבוה לעיתים מקרטעים אלחוטית).
-
DarkWolf789
-
- חבר פעיל מאוד

אוקיי הבנתי פחות או יותר ,
אז אתה אומר שאם אני קונה מזרים מדיה אפשר דרך קו אינטרנט להעביר את הסרטים, עכשיו לגבי התרגום איך שמים ? זה כמו במחשב שאני רושם את השם של התרגום באותו של הסרט וזה מחבר במדיה פלייר ? או שזה שונה ?
ראיתי גם תמונות שמראה רשימה של סרטים , כל הסרטים שהם מוצגים הם דרך המחשב האישי ? הכל נשמר שם נכון ?
שמעתי גם שאפשר להתקין תוכנה שקוראים לה פופקורן שמורידה תכנים מהאינטרנט ישירות באיכות HD ? לא ?
אז אתה אומר שאם אני קונה מזרים מדיה אפשר דרך קו אינטרנט להעביר את הסרטים, עכשיו לגבי התרגום איך שמים ? זה כמו במחשב שאני רושם את השם של התרגום באותו של הסרט וזה מחבר במדיה פלייר ? או שזה שונה ?
ראיתי גם תמונות שמראה רשימה של סרטים , כל הסרטים שהם מוצגים הם דרך המחשב האישי ? הכל נשמר שם נכון ?
שמעתי גם שאפשר להתקין תוכנה שקוראים לה פופקורן שמורידה תכנים מהאינטרנט ישירות באיכות HD ? לא ?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·אילו סוגי קבצים אתה מוריד עבור הסרטים ?DarkWolf789 כתב:אוקיי הבנתי פחות או יותר ,
שמעתי גם שאפשר להתקין תוכנה שקוראים לה פופקורן שמורידה תכנים מהאינטרנט ישירות באיכות HD ? לא ?...
מבנה בלוריי מלא ? קנה סטריימר של dune 303 או פופקורן 410
רימיוקסים ? קנה nuc של אינטל הכולל מעבד i3 תתקין kodi ואתה מסודר או את ה cubox
לגבי תרגום מבחינת הסטרימרים ממקמים התרגום בתוך
תקיית bdmv ונותנים לקובץ התרגום את השם index.srt והכל סבבה.
מבחינת ה kodi היא מורידה תרגומים לבד ככה שאין לך הרבה מה לעשות.
נערך לאחרונה על ידי istarmini ב 01/02/2015 22:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
DarkWolf789
-
- חבר פעיל מאוד

מוריד מבנה בלוורי מלא ,istarmini כתב:·אילו סוגי קבצים אתה מוריד עבור הסרטים ?......
מבנה בלוריי מלא ? קנה סטריימר של dune 303 או פופקורן 410
רימיוקסים ? קנה nuc של אינטל הכולל מעבד i3 תתקין kodi ואתה מסודר
לגבי תרגום מבחינת הסטרימרים ממקמים התרגום בתוך
תקיית bdmv ונותנים לקובץ התרגום את השם index.srt והכל סבבה.
מבחינת ה kodi היא מורידה תרגומים לבד ככה שאין לך הרבה מה לעשות....
סליחה על הבורות אבל מה זה רימיוקסים ?
לגבי התרגום לא כל כך הבנתי , פותח תקייה בשם שאמרת ונותנים את השם index.srt ? אבל איך הסרט שאני רואה יודע שצריך לקחת את התרגום הזה ולא אחר ?
kodi מורידה תרגומים לבד ? מאיפה ? מאיזה אתר ? של "סרטים" וכו ?
·
תודה !
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·רימיוקסים יוצרים מהבלוריי המלא . מורידים מהם את התפריטים את פסי הקול והתרגומים המיותרים.DarkWolf789 כתב:מוריד מבנה בלוורי מלא ,......
סליחה על הבורות אבל מה זה רימיוקסים ?
לגבי התרגום לא כל כך הבנתי , פותח תקייה בשם שאמרת ונותנים את השם index.srt ? אבל איך הסרט שאני רואה יודע שצריך לקחת את התרגום הזה ולא אחר ?
kodi מורידה תרגומים לבד ? מאיפה ? מאיזה אתר ? של "סרטים" וכו ?
·
תודה !...
מבנה בלוריי מלא כולל שתי תקיות האחת bdmv והשניה certificate.
ברגע שהמזרים מדיה מזהה קובץ כזה בתקיית ה bdmv הוא מזוהה כקובץ תרגום חיצוני ומוצג באופן אוטומטי.
הקודי מוריד תרגומים ממספר אתרים המובילים ברשת לתרגומים בעברית.
-
DarkWolf789
-
- חבר פעיל מאוד

אז בעצם אני מוריד רימיוקסים , אין לי שם את התקיות שאמרת ואין תפריטים וכו ..istarmini כתב:·רימיוקסים יוצרים מהבלוריי המלא . מורידים מהם את התפריטים את פסי הקול והתרגומים המיותרים.......
מבנה בלוריי מלא כולל שתי תקיות האחת bdmv והשניה certificate.
ברגע שהמזרים מדיה מזהה קובץ כזה בתקיית ה bdmv הוא מזוהה כקובץ תרגום חיצוני ומוצג באופן אוטומטי.
הקודי מוריד תרגומים ממספר אתרים המובילים ברשת לתרגומים בעברית....
ולגבי התוכנה שנקראת "פופקורן" אפשר להתקין אותה על המזרים מדיה ? ואז אני יוכל להוריד בצפייה ישירה באיכות HD לא ?
מה עוד אפשר לעשות עם המכשיר הזה ?, אני רואה כל כך הרבה דברים פה שאני מבין כלום .
כל מיני תוכנות שאנשים מורידים ולא מבין בזה.·
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

כנס לפה ותתחיל לקרואDarkWolf789 כתב:אז בעצם אני מוריד רימיוקסים , אין לי שם את התקיות שאמרת ואין תפריטים וכו ........
ולגבי התוכנה שנקראת "פופקורן" אפשר להתקין אותה על המזרים מדיה ? ואז אני יוכל להוריד בצפייה ישירה באיכות HD לא ?
מה עוד אפשר לעשות עם המכשיר הזה ?, אני רואה כל כך הרבה דברים פה שאני מבין כלום .
כל מיני תוכנות שאנשים מורידים ולא מבין בזה.·...
http://www.hometheater.co.il/vt212793.html
שם זה הפורום המתאים לשאלות שלך יש שם יידע עצום
בהתחלה נראה מפחיד אבל שנכנסים פנימה תוך זמן קצר העסק זורם.