מחפש תוסף לצפיה ישירה של סרטים וסדרות עם תרגום
-
benshalom100
- חבר פעיל

- תגובות: 77
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
ראיתי שיש איזה משהו moive feeder אבל רשום שם לא נתמך וכל מיני כזה
אם מישהו יכול בבקשה לעשות לי קצת סדר איזה תוכנה עובדת טוב עם תרגום ושאפשר לחפש בה סרטים (לא משנה אם השם בעברית או באנגלית)
תודה
אם מישהו יכול בבקשה לעשות לי קצת סדר איזה תוכנה עובדת טוב עם תרגום ושאפשר לחפש בה סרטים (לא משנה אם השם בעברית או באנגלית)
תודה
-
benshalom100
- חבר פעיל

נסיתי אותו אבל הכל שם מבולגן ואני לא מצליח למצוא כלום וגם האפשרות לחיפוש לא עובדת שם
יכול להיות שמשהו אצלי לא מוגדר כמו שצריך גם אתה יכול להסיבר לי אולי בבקשה?
יכול להיות שמשהו אצלי לא מוגדר כמו שצריך גם אתה יכול להסיבר לי אולי בבקשה?
מה זה לא נתמך וכל מיני כזה?
-
benshalom100
- חבר פעיל

התקנתי אותו מהסורס של the wiz
ראיתי שכל מיני אנשים פרסמו תמונות שיש להם רשימה מסודרת כזאת עם סרטים עם תקצירים ומעוצב כזה
וגם אם סדרות וסרטים ישראלים (לא מצאתי בשום מקום משהו ישראלי) מסודר לפי עונות
איך אני יכול לעשות דבר כזה שאני יכול לחפש מה שאני רוצה בצורה נוחה ויעבוד כמו שצריך?
תודה
ראיתי שכל מיני אנשים פרסמו תמונות שיש להם רשימה מסודרת כזאת עם סרטים עם תקצירים ומעוצב כזה
איך אני יכול לעשות דבר כזה שאני יכול לחפש מה שאני רוצה בצורה נוחה ויעבוד כמו שצריך?
תודה
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- קיבל תודות: 173 פעמים
ההמלצה שלי כבר הרבה זמן - 1CHANNEL
·או בשמו ה"חדש" - PRIMEWIRE. פשוט תוסף משובח, כבר הרבה זמן, אגב. אם יש סרט מסוים באיכות טובה - הוא יהיה שם באיכות טובה.benshalom100 כתב:התקנתי אותו מהסורס של the wiz
תודה...
מה שכן, בד"כ לא ב-HD (לפעמים כן.. תלוי כנראה במי שמעלה). בשביל סרטי HD אתה צריך ICEFILMS.
לגבי כתוביות, אתה מוסיף SERVICEים לפי האתרים שאתה רוצה - OPENSUBTITLES, TOREC וכד'. כשהסרט מתחיל להתנגן אתה פותח תפריט ומבקש להוריד כתוביות (לפעמים ניסוי וטעיה למצוא את הנכון..)