סיפור עצוב ובסופו בקשה להמלצה

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
שלח תגובה
OHJG פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 96
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

כמעט שנה הייתה לי המטחנה של delonghi kg-79. הכנתי המון קפה במקינטה והייתי מאושר. לאחרונה חדלה המטחנה מלעבוד. רצה המזל ובסוף השנה שעברה העבירה ניופאן את עול האחריות למקבילתה 'ברימאג'. זאת השניה, לא מייבאת את המכונה המדוברת וכך נפלתי בין הכיסאות, עם מכונה שלא ניתן לתקן או להחליף. אני עוד ממתין לתשובה אם אקבל את הכסף חזרה או מטחנה שונה ברמה דומה.
חשבתי לנצל את ההזמנות ולשדרג את המטחנה ולהוסיף לה מכונה.
ראיתי פה המלצות שכבר נראות ישנות ועם מחירים גבוהים בהרבה ממחיר המכונות היום (מהסתכלות מהירה בזאפ). אין לי בעיה שהמכונה תהיה איטית אבל שתוציא אספרסו לא שרוף וקצף יפה. ואפילו חשוב לא פחות - שהסטימר חלב יעבוד ושיהיה אפשר לייצר איתו קצף חלק.
אני לא מתכוון להוציא על המכונה יותר מ2000. אפילו יחד עם המטחנה החדשה. אילו מכונות ביתיות פשוטות כדאי לבדוק ובעיקר מאילו מכונות לברוח כמו מאש?

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 11720
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

שליחה #2 

זאפ חסר משמעות במכשירי חשמל, צריך לכתת רגליים ולשים מזומן מול העיניים שלך המוכר ואז מקבלים מחיר אמיתי...
ההמצלות יישארו דומות, דרגת כניסה לאספרסו תהיה גאג'ה פיור עם סלסלות רגילות ללא מגביר קרמה ומטחנת איימיני או גראף הכי פשוטה.
כמה זה עולה היום? צריך לבדוק בחנויות אחד על אחד.
אופציה שנייה - יש מכונות סילביה + מטחנה ביד 2 במחירים דומים.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

OHJG פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

בזאפ ראיתי הרבה ביקורות רעות על הgaggia pure. בעיקר על עניין הסטימר. דווקא את הפשוטה של דלונגי eco310 מהללים. איפשהו קראתי שגם הקטנה יותר ec220 מפתיעה לטובה.
אני מחכה פה לאיש שיגיד לי שניסה וקילל את הרגע שקנה.
(אני בכוונה מוריד את הרף פה, כדי שהבא שיעלה יתן עוד ברמות שבין 600-2000)

OHJG פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

מה עם זו (ascaso basic ב1600) והמבצע המדובר (מטחנת imini בחצי מחיר)? http://www.coffeeman.co.il/product.asp? ... &Cat2ID=14

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 11720
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

שליחה #5 

יש בזאפ ביקורות מהללות על כרומקס עם תרמובלוק - הכל תלוי מה אתה רוצה ומה אתה מחפש.
לא תמצא בפורום קפה הילולים למוצרי low end כאלה. כשיש למה להשוות זה מביא תגובות שונות מזאפ (שם משווים לנס חול עלית)
אם זאפ זה רפרנס למשהו אז זה סף נמוך מאוד.
ההקצפה בפיור אולי מתאימה לכוס אחת אבל זה עדיף על הרבה תרמובלוקים אחרים שיש בשוק.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”