תופעה מוזרה של רסיבר 924 בצפיה בYES
תופעה מוזרה של הרסיבר בצפיה ערוצי YES במצב PASS TROUGH
במצב הזה. שהרסיבר מכובה, שומעים אודיו דרך הרמקולים של הטלויזיה
חוז מערוצי הסרטים 1-5, וערוץ סדרות 13, שומעים הכל. אבל אותם ערוצים לא, אלה אם כן
רואים אותם בערוצים 501-505 או 513 (שהם כיביכול לא ערוצי HD אבל לדעתי, נותנים את אותה הרזולוציה)
לא קריטי, אבל מעניין. מישהו נתקל בתופעה הזו?
תודה
דניאל
חוז מערוצי הסרטים 1-5, וערוץ סדרות 13, שומעים הכל. אבל אותם ערוצים לא, אלה אם כן
רואים אותם בערוצים 501-505 או 513 (שהם כיביכול לא ערוצי HD אבל לדעתי, נותנים את אותה הרזולוציה)
תודה
דניאל
אצלי הצלחתי להפעיל את הPASS רק במצב שהרסיבר דולק. אך לא היה לי את הבעיה שאמרתdanielos כתב:תופעה מוזרה של הרסיבר בצפיה ערוצי YES במצב PASS TROUGH
תודה
דניאל...
כיצד הצלחת להפעיל את הפונקציה הזאת?
·
יש הגדרה בתפריט ההגדרות.
הדבר היחיד הוא שכאשר מכבים את רסיבר, כדי שזה יעבוד, צריך להיות במצב הרצוי.
למשל, כדי לשמוע דרך הרמקולים של הטלויזיה, כאשר מכבים את הרסיבר, הוא צריך להיות במצב שאיתו רואים טלויזיה (לדוגמא: SAT)
למשל, כדי לשמוע דרך הרמקולים של הטלויזיה, כאשר מכבים את הרסיבר, הוא צריך להיות במצב שאיתו רואים טלויזיה (לדוגמא: SAT)
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
א. כל נושא ה PASS TROUGH ברסיברים של פיוניר לוקה בחסר, או בכלל חסר...
למרות שבהרבה דגמים, הם מתפארים שיש את התכונה הזו, בפועל היא לא כ"כ עובדת, הפורומים בארץ ובחול מפוצצים בדיבורים על זה.
ב. בהנחה שזה עובד כמו שאצלך, אבל בערוצי HD לא עובד, הייתי דבר ראשון מנסה להחליף כבל HDMI.
ואם לא עובד לפנות לתמיכה של פיוניר בארץ.
בכלל מי שחשוב לו נושא הPASS TROUGH אני מציע לא לאמץ רסיברים של פיוניר, ואני אומר את זה למרות שאני מאוד אוהב את הרסיברים שלהם...
למרות שבהרבה דגמים, הם מתפארים שיש את התכונה הזו, בפועל היא לא כ"כ עובדת, הפורומים בארץ ובחול מפוצצים בדיבורים על זה.
ב. בהנחה שזה עובד כמו שאצלך, אבל בערוצי HD לא עובד, הייתי דבר ראשון מנסה להחליף כבל HDMI.
ואם לא עובד לפנות לתמיכה של פיוניר בארץ.
בכלל מי שחשוב לו נושא הPASS TROUGH אני מציע לא לאמץ רסיברים של פיוניר, ואני אומר את זה למרות שאני מאוד אוהב את הרסיברים שלהם...
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
- nice_guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 606
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
מה שנאמר כאן הוא לא מדוייק.
אם הממיר מקונפג ליציאת ה HDMI כדולבי, הערוצים שהזכרת לא יעבדו עם ה PASSTHROUGH וערוצים רגילים יעבדו.
אם הממיר ינקונפג ל PCM , כל הערוצים ישמעו דרך הרסיבר רק שהם לא יהיו דולבי הם יהיו PCM.
ככה זה עובד, ככה זה אמור לעבוד, ככה זה גם עבד אצלי עם הימאה הקודמת שלי וככה זה עובד עם ה 924 עכשיו.
אם הממיר מקונפג ליציאת ה HDMI כדולבי, הערוצים שהזכרת לא יעבדו עם ה PASSTHROUGH וערוצים רגילים יעבדו.
אם הממיר ינקונפג ל PCM , כל הערוצים ישמעו דרך הרסיבר רק שהם לא יהיו דולבי הם יהיו PCM.
ככה זה עובד, ככה זה אמור לעבוד, ככה זה גם עבד אצלי עם הימאה הקודמת שלי וככה זה עובד עם ה 924 עכשיו.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
@nice_guy
·
לא בהכרח מדוייק...
הPASS THROUGH למעשה מעביר את האותו AS IS דרך הHDMI הלאה... מנסיוני זה עובד אפילו שמוגדר דולבי ביציאת הממיר
הבעיה קיימת במסכים של פנסוניק שלא יודעים לקבל דולבי דיגיטל בכניסות HDMI...
במרבית מסכים הבעיה אינה קיימת ויכול להיות שזה פיענוח לא מדוייק ברסיבר ספציםי הזה (ייתכן שזה באג - שווה לבדוק מול היבואן).
זה נכון שברסיבר בעיקר פיונר כל נושא הPASS THROUGH ובעיקר ARC לא עובד כראוי אבל זו מגבלת הטכנולוגיה גם בעוד הרבה יצרנים...
·
לא בהכרח מדוייק...
הPASS THROUGH למעשה מעביר את האותו AS IS דרך הHDMI הלאה... מנסיוני זה עובד אפילו שמוגדר דולבי ביציאת הממיר
במרבית מסכים הבעיה אינה קיימת ויכול להיות שזה פיענוח לא מדוייק ברסיבר ספציםי הזה (ייתכן שזה באג - שווה לבדוק מול היבואן).
זה נכון שברסיבר בעיקר פיונר כל נושא הPASS THROUGH ובעיקר ARC לא עובד כראוי אבל זו מגבלת הטכנולוגיה גם בעוד הרבה יצרנים...
- nice_guy
-
- חבר פעיל במיוחד

·JEXY כתבתי מנסיון, של שני רסיברים.JEXY כתב:@nice_guy
·
לא בהכרח מדוייק...
זה נכון שברסיבר בעיקר פיונר כל נושא הPASS THROUGH ובעיקר ARC לא עובד כראוי אבל זו מגבלת הטכנולוגיה גם בעוד הרבה יצרנים......
מה שכתבת זה נכון, הטלויזיה יודעת לפענח דולבי רק מה USB, מה HDMI אין לו מושג...
לי יש טלויזית סמסונג והיא גם לא יודעת לפענח מה HDMI, מתסכל, כן, קריטי, דיי
אבל שטויות, העיקר ששומעים טוב...
- nice_guy
-
- חבר פעיל במיוחד

·בנוגע לזה דניאל, אתה במצב LAST, יש אפשרות לקבוע מראש איזו כניסה תהיה פעילה בהפעלת המכשיר, זה נקבע בהגדרות ה HDMI.danielos כתב:יש הגדרה בתפריט ההגדרות.
למשל, כדי לשמוע דרך הרמקולים של הטלויזיה, כאשר מכבים את הרסיבר, הוא צריך להיות במצב שאיתו רואים טלויזיה (לדוגמא: SAT)...
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

·JEXY כתב:@nice_guy
·
לא בהכרח מדוייק...
זה נכון שברסיבר בעיקר פיונר כל נושא הPASS THROUGH ובעיקר ARC לא עובד כראוי אבל זו מגבלת הטכנולוגיה גם בעוד הרבה יצרנים......
יבגני,
אם אני מבין אותך נכון אז זה די מתסכל...
כי אם נגדיר את יציאת הממיר כ PCM ויש לנו טלויזיה של פנסוניק או כל כזאת שלא תומכת דולבי בכניסת הHDMI אז נשמע בטלויזיה אבל בהדלקת הרסיבר לא נקבל סראונד בסרטים שמשדרים עם דולבי...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
PCM אומר שהממיר עושה את הפענוח - (במידה וזה אכן ממומש כך בממיר) ולכן על פניו - כן יתקבל סראונד - רק לא יתקבל ברסיבר DD.
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

·Itay_Pollak כתב:PCM אומר שהממיר עושה את הפענוח - (במידה וזה אכן ממומש כך בממיר) ולכן על פניו - כן יתקבל סראונד - רק לא יתקבל ברסיבר DD....
אנחנו קצת סוטים מנושא השרשור,
אבל אני תחת הרושם שה PCM לוקח את האות האנלוגי (במקרה שלנו בסטריאו) והופך אותו לדיגיטלי כדי שיוכל לצאת מה HDMI , וברסיבר הוא חוזר לאנלוגי.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
קצת פחות הגיוני.
בPS3 זה בדיוק עובד כך. - תחשוב שהוא מחליט אם להשתמש במעגל ההמרה שלו או לעשות PASSTHROUGH, זה הכל.
בPS3 זה בדיוק עובד כך. - תחשוב שהוא מחליט אם להשתמש במעגל ההמרה שלו או לעשות PASSTHROUGH, זה הכל.
אין אות וידאו ב-pass through מ-Yes
אני מודע לזה שזה פוסט ישן, אבל הוא מדבר על נושא דומה לבעיה שיש לי.
במגבר הקודם (אונקיו) זה עבד מושלם, אבל הוא התקלקל (בעיית כרטיסי ה-HDMI הארורה).
קניתי VSX 924 (מאמזון איטליה, ואפילו קיבלתי זיכוי על המס ששילמתי משום מה., כך ששילמתי רק עבור המגבר והמשלוח בערך 1800 ש"ח..) ה-Standby Through מכוון אצלי על Last, בגלל שברוב המקרים אני רואה טלויזיה דרך היס, וכאשר מכבה את המגבר, אני רוצה להמשיך לראות רגיל דרך הטלויזיה.
אבל יש בעיה עם הStandby Through - זה עובד לזמן מסוים אחרי שמכבים את המגבר, אבל למחרת בבוקר אחרי שהמגבר / נחים בלילה ומתעוררים לעוד בוקר לצפייה בדייגו, אין סיגנל וידאו אלא רק סאונד (לא רואים בטלויזיה כלום אבל שומעים ברמקולים של הטלויזיה) - הדלקה וכיבוי של המגבר פותרים את הבעיה, כלומר הStandby Through חוזר לעבוד...
יש למישהו מושג איך לפתור את זה?
במגבר הקודם (אונקיו) זה עבד מושלם, אבל הוא התקלקל (בעיית כרטיסי ה-HDMI הארורה).
קניתי VSX 924 (מאמזון איטליה, ואפילו קיבלתי זיכוי על המס ששילמתי משום מה., כך ששילמתי רק עבור המגבר והמשלוח בערך 1800 ש"ח..) ה-Standby Through מכוון אצלי על Last, בגלל שברוב המקרים אני רואה טלויזיה דרך היס, וכאשר מכבה את המגבר, אני רוצה להמשיך לראות רגיל דרך הטלויזיה.
אבל יש בעיה עם הStandby Through - זה עובד לזמן מסוים אחרי שמכבים את המגבר, אבל למחרת בבוקר אחרי שהמגבר / נחים בלילה ומתעוררים לעוד בוקר לצפייה בדייגו, אין סיגנל וידאו אלא רק סאונד (לא רואים בטלויזיה כלום אבל שומעים ברמקולים של הטלויזיה) - הדלקה וכיבוי של המגבר פותרים את הבעיה, כלומר הStandby Through חוזר לעבוד...
יש למישהו מושג איך לפתור את זה?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
בנושא ה- PassThrough - מוזר לי בכלל לראות שיש רסיברים שצריך להדליק אותם כדי להעביר את מקור הכניסה אותה הם מעבירים הלאה. אם מכבים את הרסיבר על HDMI 1 אז הוא תקוע על הכניסה הזו ורק אותה מעביר הלאה, עד אשר מדליקים אותו ומחליפים לכניסה אחרת.
ברסיבר שלי, ימאהה 467 (ואני מניח שזה כך גם באחרים?), ניתן להעביר לאיזו כניסה שרוצים גם כשהוא כבוי. לא צריך להדליק את הרסיבר בשביל להחליף אל הכניסה הרצויה. אני כבר שנים חי כנראה תחת שקר והנחה שגויה שכך זה גם ברסיברים אחרים..
ברסיבר שלי, ימאהה 467 (ואני מניח שזה כך גם באחרים?), ניתן להעביר לאיזו כניסה שרוצים גם כשהוא כבוי. לא צריך להדליק את הרסיבר בשביל להחליף אל הכניסה הרצויה. אני כבר שנים חי כנראה תחת שקר והנחה שגויה שכך זה גם ברסיברים אחרים..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".