למכירה Ultrasone Pro 900

מגברים, נגנים, פטיפונים, DAC, רמקולים, רסיברים, אוזניות וכו'
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
שלח תגובה
uli87 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מוכר אוזניות מסוג Ultrasone Pro 900!

יש לי אותם בערך 8 חודשים והם שמורות במצב מעולה (כמו חדש). לי שמכיר, לפני האוזניות האלה היו לי את ה Audio Technica ATHM50 הפופולריות, שהם אחלה אוזניות. מבחינתי לאולטרהסון פרן 900 יש "חתימת סאונד" שהוא דומה לM50 עם דגש על נמוכים וגבוהים. לא רק שהצליל הוא יותר איכותי מהM50, השדרוג הכי משמעותי בשבילי זאת הצורה שהאוזניות יכולות להפריד בין צלילים וכלי נגינה שבהקלטה והם נשמעות מרווחות מאוד, עם סאונד מאוד פתוח אודות לטכנולוגית ה s-logic. לדעת הרבה משתמשים בHeadfi מנוסים, אין בס יותר איכותי ומשווים אותם ישירות לאוזניות איכותיות כמו DENON D7000 וFostex TH600. הרבה מהנדסי סאונד אוהבים להשתמש באולטרהסון באולפני הקלטה כיוון שיש להם צליל מאוד נקי ומדויק.

אני מוכר אותם כי פשוט אין לי הרבה זמן לשבת ולהאזין להם וחבל שהם סתם ישבו אצלי בבית ללא שימוש.

מגיע עם קופסא מקורית וכל האביזרים הנלווים

מכיר 1600 ש"ח
אלון - 0526-222-401 איזור פתח תקווה\מרכז

שלח תגובה

חזור אל “לוח מוצרי אודיו”