התקנת השארפ 21K שירות וביצוע יוצא דופן בכל קנה מידה + תמונות
-
Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 415
- נתן תודות: 56 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
עשו מספר סקרים מעניינים לגבי שביעות הרצון של רוכשי מוצרי יוקרה מול מוצרים "רגילים". גילו ששביעות הרצון הממוצעת של רוכשי מרצדס או BMW הי-אנד כחודש לאחר הרכישה, זהה בממוצע לזו של רוכשי נאמר פורד פוקס. ישנן מספר סיבות ברורות - למשל ניתן להניח כי סף הציפיות / דרישות של רוכשי המרצדס ששילמו ממון רב עבור הרכב גבוה ולכן גם דברים קטנים מתסכלים אותם.
זכיתי ביומים האחרונים לחוויה שעברה כל סף של שביעות רצון והערכה מקצועית שיכולתי להעלות על דעתי או לצפות לה. קיבלתי שירות שהמילה "מדהים" קטנה עליו - גם ביחס להוצאה הכספית הגבוהה שהיתה כרוכה ברכישה מבחינתי. עלו על כל הציפיות שלי ומעבר לזה בהתקנה ובאיכות של הביצוע.
הסיפור, בקיצור, הוא ששני מתקינים מעולים מטעם העולם הדיגיטלי- ג'ורג ואוהד - הגיעו אלי הביתה ביום חמישי בבוקר - ועבדו ברציפות 24 שעות - אני לא צוחק, 24 שעות - עד יום שישי בתשע בבוקר - כדי לבצע חתיכת התקנה מדהימה. לא מיהרו, לא ויתרו, התעקשו על פרפקציוניזם מוחלט - ולא הפסיקו. השעות נקפו - והם המשיכו ללא הפסקה. בסביבות שבע בבוקר היום - אחרי שאני איתם משעות הבוקר אמש ללא שינה - קרסתי על הספה - והם המשיכו עד שהכל היה מושלם. ודרוש הרבה כדי שאני אגיד על משהו שהוא מושלם.
אחה"צ היום עמי מהעולם הדיגיטלי הגיע לתת "נגיעות אחרונות" - כיוון, הגדיר, עשה כמה שינויים במומחיות ובקסם האישי הרב שלו. וזהו, אין מילים לתאר את חווית הקניה המדהימה וההתקנה המדהימה, כל כמה שהציפיות שלי היו גבוהות - שביעות הרצון ממה שקיבלתי מ"העולם הדיגיטלי" מפליגה עשרות מונים.
לגבי המקרן עצמו - הנאה צרופה. אני אעלה בזמן הקרוב לפוסט הזה תמונות מההתקנה.
זכיתי ביומים האחרונים לחוויה שעברה כל סף של שביעות רצון והערכה מקצועית שיכולתי להעלות על דעתי או לצפות לה. קיבלתי שירות שהמילה "מדהים" קטנה עליו - גם ביחס להוצאה הכספית הגבוהה שהיתה כרוכה ברכישה מבחינתי. עלו על כל הציפיות שלי ומעבר לזה בהתקנה ובאיכות של הביצוע.
הסיפור, בקיצור, הוא ששני מתקינים מעולים מטעם העולם הדיגיטלי- ג'ורג ואוהד - הגיעו אלי הביתה ביום חמישי בבוקר - ועבדו ברציפות 24 שעות - אני לא צוחק, 24 שעות - עד יום שישי בתשע בבוקר - כדי לבצע חתיכת התקנה מדהימה. לא מיהרו, לא ויתרו, התעקשו על פרפקציוניזם מוחלט - ולא הפסיקו. השעות נקפו - והם המשיכו ללא הפסקה. בסביבות שבע בבוקר היום - אחרי שאני איתם משעות הבוקר אמש ללא שינה - קרסתי על הספה - והם המשיכו עד שהכל היה מושלם. ודרוש הרבה כדי שאני אגיד על משהו שהוא מושלם.
אחה"צ היום עמי מהעולם הדיגיטלי הגיע לתת "נגיעות אחרונות" - כיוון, הגדיר, עשה כמה שינויים במומחיות ובקסם האישי הרב שלו. וזהו, אין מילים לתאר את חווית הקניה המדהימה וההתקנה המדהימה, כל כמה שהציפיות שלי היו גבוהות - שביעות הרצון ממה שקיבלתי מ"העולם הדיגיטלי" מפליגה עשרות מונים.
לגבי המקרן עצמו - הנאה צרופה. אני אעלה בזמן הקרוב לפוסט הזה תמונות מההתקנה.
נערך לאחרונה על ידי Highendman ב 23/12/2006 12:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
-
Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

ההתקנה
תמונות:
-
- הבית ניראה כמו אתר שיפוצים, אבק, כלי עבודה ומעט מקום לזוז. אישתי והילדים עברו לשכנים מתוך מחשבה שוודאי זה מיד נגמר... טעו ב-20 שעות בערך :)
-
- זה המזנון החדש, לפני ההתקנה, שמכיל תאים עבור הרכיבים
-
- הבן שלי שנשאר חולה בבית היה סקרן מאוד מכל הקופסאות שהמשיכו לזרום לבית. רואים בתמונה את ה-B&W 703 בקופסא, ועליהם ה-Kef ACE שפורקו מהקירות.
-
Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

עוד תמונות
תמונות:
-
- עם דלתות הארון פתוחות והמסך בירידה - ברקע הפיוניר 5000EX
-
- עמי מגדיר
-
- אוהד וג'ורג בתליית נסיון ראשונה של המקרן
-
Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

תמונות:
-
Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

תמונות
-
- הבית עוד לא לגמרי חזר לשגרה, ועוד הרבה הגדרות לעשות כולל בשלט - אבל כבר העברנו ערב בצפיה + השכנים :)
-
Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

המערכת היא עם 7.1 רמקולים - 2 הקדמים הם B&W 703, ארבעה סראונד של KEF וסנטר של PMC. ה-HTPC מחובר למפצל DVI שמזרים למקרן ולפיוניר, ה-DVD מוציא 1080P לתוך מעבד הוידאו, ה-YES וה-Xbox360 ממותגים דרך המגבר (A1XV) ולתוך מעבד הוידאו (ה-DVDO VP50). ביציאה ממעבד הוידאו מפצל DVI שני שמזרים לפיוניר ולמקרן. אוהד וג'ורג השקיעו הרבה מאוד שעות במתיחת התעלות בצורה נקיה ומקצועית - שלא תופסת את העין בכלל. "קופסאות בקרה" בפינה כדי לאפשר העברה חלקה של הכבלים, תעלות נפרדות לחשמל / וידאו. בקיצור התקנה נקיה ומגומרת כולל תליה של שקעי החשמל על גב הארון, אזיקונים לחוטים שנשארים, כל מה שצריך כדי להנות מסרט טוב בלי לשים לב להתקנה - מה שאומר הצלחה.
סיימתי עכשיו את הרום קורקטן עם האודיסי של דנון, וכמו תמיד מדהים אותי לשמוע את ה עם / בלי - כשהפעם נוסף לזה האלמנט של רמקולים קדמים / סנטר חדשים שאני מתרגל אליהם.
סיימתי עכשיו את הרום קורקטן עם האודיסי של דנון, וכמו תמיד מדהים אותי לשמוע את ה עם / בלי - כשהפעם נוסף לזה האלמנט של רמקולים קדמים / סנטר חדשים שאני מתרגל אליהם.
נערך לאחרונה על ידי Highendman ב 23/12/2006 12:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
מה אומר ומה אדבר.
נשמע ונראה מדהים.
נשמע ונראה מדהים.
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
מקווה שהיה כיבוד{כבד} ב -24 שעות עבודה...
אחלה תתחדש.
אם אני מבין נכון--->? אז הסנטר שלך לא תואם לקדמיים{ B&W }
נכון?