המלצה - ie בתקציב של 1000

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
Giladmos פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7

שליחה

שלום לכולם
כמו בכותרת - מחפש אוזניות in ear בתקציב של כ 500-1000 שח.
שומע בעיקר רוק,תמחפש סאונד מלא כולל באסים נעימים וטרבל נקי.

שומע מהנייד, כרגע LG g3 קבצי mp ב192 או flac. שומע בעיקר בנסיעות/טיסות ולא בא לי להסחב עם אוזניות on ear גדולות.
מודע לאיכות הסאונד המוגבלת של ההנייד אבל כרגע לא מתכנן לקנות נגן נפרד או מגבר.

היום יש לי bose ie2 מאד מאכזבות - הסאונד לא מספיק עשיר ואיכות הבנייה (בעיקר הכבל) לא מציאה גדולה.

חשבתי ללכת על shure se425. למישהו יש המלצה עליהן או על אחרות עדיפות?
יש אפשרות להקשיב לאוזניות כאלה בחנות? נראה לי מוגזם לשים כלכך הרבה כסף על אוזניות בלי להקשיב קודם.

תודה מראש
גלעד

eyal1983
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3449

שליחה

היו לי ה 425
צליל קדמי, באסים טובים, מפורטות, מאוד דינמיות, תוקפות וארגסיביות.
ממליץ.

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159

שליחה

בחירה די מומלצת זה ה IE80 שיש לי.
עד 1000 ש"ח זה אחד הטובים.
בנוסף יש את ההיברידיים של DUNU ודומיהם הסינים.

ziflingus
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 36

ATH-IM70

שליחה

מדהימות!

נשמעות טוב מכל מקור, ולא דורשות הגברה.
וגם פחות מחצי מהתקציב שלך
find conferences www.clocate.com
פורטל כנסים בינלאומי

Giladmos פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

Ie80 בפחות מ1000?
אשמח לקישור

איפה אפשר לשמוע את האוזניות לנסיון?

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

Giladmos כתב:Ie80 בפחות מ1000?
אשמח לקישור

איפה אפשר לשמוע את האוזניות לנסיון?
...
אני קניתי באמזון גרמניה כשהמחיר היה קצת יותר זול (20 יורו בערך). כרגע המחיר עד הבית כולל משלוח ומס עומד על 222 יורו (כרגע זה בדיוק 992 ש"ח).
IEM זה קצת בעייתי לשמוע לניסיון כי זה מאוד תלוי התאמה של הפלאגים. אני החלפתי את אלה של סנהייזר שהתרככו אחרי חצי שנה בחיקוי של סוני הייבריד (1$ באיביי) ואני ממש מרוצה. וספציפית באזניות IE80 שניתן לכוון בהן את הבאסים, זה עוד יותר אינדיבידואלי.

Deicide
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 236

שליחה

StageDiver sd 2?

Giladmos פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

ממה שאני מבין, shure הם היחידים עם שני דרייברים בכל אוזניה. האם האחרים מסתפקים בדרייבר בודד?
איך סאונד של דרייבר בודד יכול להתחרות עם וופר ומיד נפרדים?

לגבי ה ie80- איך מתבצע כיוון הבס?

תודה מראש

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 938

שליחה

Deicide כתב:StageDiver sd 2?
...
·

Inear StageDiver SD 2 טובות יותר לדעתי מכל האוזניות שצויינו פה בכמה דרגות, אבל הן לא בתקציב של עד 1000 ש"ח.

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544

שליחה

http://thewirecutter.com/reviews/the-be ... eadphones/
שווה קריאה.

בin-ear אני משתמש בעיקר בPhilips Fidelio S1 ומרוצה לגמרי, לדעתי שוות כפליים מהMSRP כי הרפרנס שלי אלה הShure SE530 והפילפס האלה לא נופלות מהם בהרבה, ואפילו עוברות אותן מחינת איזון תדרים כולל. יש גם את הדגם היותר בכיר, Fidelio S2 שיש לו שילדה מתכתית (אלומינום אאל"ט) במקום הפלסטיק בS1 (שהוא בסדר גמור לכשעצמו)

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

Giladmos כתב:ממה שאני מבין, shure הם היחידים עם שני דרייברים בכל אוזניה. האם האחרים מסתפקים בדרייבר בודד?
איך סאונד של דרייבר בודד יכול להתחרות עם וופר ומיד נפרדים?

לגבי ה ie80- איך מתבצע כיוון הבס?

תודה מראש
...
אין כלל אצבע לגבי מספר דרייברים ואיכות של כל האזניה. מה גם שב IE80 מדובר על דרייבר דינמי וב shure על BA. עזוב, זה לא משנה.
כיוון הבאס מתבצע ע"י בורג קטן על האזניה. מקבלים tool חמוד לסיבוב הבורג עם המארז.

לגבי ה fidelio שבאמת די מומלצות: בתקציב ה 120$ הייתי ממליץ על RHA MA750. יש אותן כבר ל 3 חברים מהעבודה. באמת משהו מיוחד מבחינת איכות הבנייה במחיר הזה וגם נשמעות מעולה.

eran89
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 76

שליחה

freedom_il כתב:
...
...
אין כלל אצבע לגבי מספר דרייברים ואיכות של כל האזניה. מה גם שב IE80 מדובר על דרייבר דינמי וב shure על BA. עזוב, זה לא משנה.
כיוון הבאס מתבצע ע"י בורג קטן על האזניה. מקבלים tool חמוד לסיבוב הבורג עם המארז.

לגבי ה fidelio שבאמת די מומלצות: בתקציב ה 120$ הייתי ממליץ על RHA MA750. יש אותן כבר ל 3 חברים מהעבודה. באמת משהו מיוחד מבחינת איכות הבנייה במחיר הזה וגם נשמעות מעולה.
...
רק רציתי להגיד שבתור בעלים של rha 750i לא נראה לי שזה בדיוק הסיגנון שהוא מחפש.. הם נוחות מאוד! יש מגוון טיפים שיתאימו לרוב האנשים והסאונד מפורט בצורה כיפית.. אבל הבאסים לדעתי קצת מאופקים מידי .. שזה סיגנון שונה לגמרי מהi80 צד אחר של הסקאלה..
דרך אגב רק לי זה מרגיש שעם מגבר יהיה אפשר להוציא מהם הרבה יותר?, הם לא אמורות להיות אוזניות שצריכות הגברה אבל זה דיי מרגיש לי שכן.

אני גם הייתי ממליץ על i80..
ולחפש באמזונים השונים כולל אצל ספקים שיש להם אזניות עם קופסא קרוע טיפה או משהו כזה..
אני את הrha השגתי ככה ב83 דולר..אז נראה לי בi80 זה יהיה משמעותי.
רק להיזהר מזיופים כי בהם ממש לא חסר
·

idonoach
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1021

שליחה

Ilyan כתב:http://thewirecutter.com/reviews/the-be ... eadphones/
שווה קריאה.

בin-ear אני משתמש בעיקר בPhilips Fidelio S1 ומרוצה לגמרי, לדעתי שוות כפליים מהMSRP כי הרפרנס שלי אלה הShure SE530 והפילפס האלה לא נופלות מהם בהרבה, ואפילו עוברות אותן מחינת איזון תדרים כולל. יש גם את הדגם היותר בכיר, Fidelio S2 שיש לו שילדה מתכתית (אלומינום אאל"ט) במקום הפלסטיק בS1 (שהוא בסדר גמור לכשעצמו)
...
איך הפילדיו מבחינת איטום ונוחות?
·

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544

שליחה

לפידליו יש פורט די גדול מאחור אבל עושה רושם שהרשת, הגריל, ממש צפופה ואני לא הצלחתי לראות דרכה אפילו כשהארתי עליה ישירות. זה כנראה איזהשהו חומר אקוסטי סמי-חדיר (מבחינת גלי קול). אז זה די מוריד את רמת הבידוד אבל עדיין כמעט אי אפשר לשמוע כלום כאשר יש מוזיקה (בעיקר קצבית) בווליום סביר ומעלה.

לי אישית הם נוחות מאוד, בעיקר בזכות החדירה הרדודה לתעלה.

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”