לא מזמן קניתי Amazon fire TV כדי לחבר לטלויזיה בחדרי אירוח שלנו ולשתף סרטים.
הכל עובד מעולה (!!!) אחרי התקנה של kodi ושיתוף ספריית סרטים שנמצאת בכונן חיצוני שמחובר לראוטר, אבל יש בעיה קטנה...
הfire tv נראה ממש מגניב וקומפקטי, ויהיה באסה אם לקוח נחמד אחד יתלהב ממנו ויחליט פתאום לקחת אותו איתו הביתה
חשבתי בהתחלה על התקן ייעודי שמחברים לאחורי הטלויזיה או קיר ומשחילים את המכשיר לתוכו, ואז לחסום את ההוצאה החוצה, אבל ההתקן מפלסטיק פשוט, ויהיה ממש קל להפעיל עליו לחץ ולעקם אותו.
פיתרון נוסף (שכרגע נראה הכי מתאים) הוא להשתמש בהתקן שמתחבר בואקום חזק למכשיר, ואליו לחבר מנעול עם כבל שאפשר לקבע בלולאה למשהו. (דומה לקיבוע טלפונים בחנויות סלולר).
לפי התיאור נראה שקשה להפריד את החיבור, אבל לא הצלחתי למצוא ביקורות שמגבות את זה.
אם מישהו מכיר אותו ויודע שהוא טוב, אני אשמח לדעת.
מצאתי עוד שיטה, אבל לא מוצר שמתאים ספציפית לאמזון TV. זה התקן שמתקבע על 2 פינות באלכסון, ואליו אפשר לחבר כבל לנעילה. יש כאלה שמתאימים לטאבלטים, אבל לא מצאתי משהו שיתאים למידות של המכשיר שלי. המנעול הזה הוא הכי קרוב שמצאתי אבל האמזון TV עבה מדי לתופסנים שלו.
אם מישהו מכיר דרך יעילה אחרת (ואם אפשר גם זולה) למנוע גניבה, אודה לכם אם תעזרו לי.
אם זה עוזר איכשהו, המידות שלו זה 11.5x11.5x1.8 (ס"מ), הוא צריך רק חיבור אחד לחשמל ואחד לטלויזיה עם HDMI, והוא מופעל עם שלט באמצעות בלוטות' ככה שהוא לא צריך להיות גלוי.
תודה!