נעילת סטרימר נגד גניבה

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
giladnoy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11

שליחה

אהלן
לא מזמן קניתי Amazon fire TV כדי לחבר לטלויזיה בחדרי אירוח שלנו ולשתף סרטים.
הכל עובד מעולה (!!!) אחרי התקנה של kodi ושיתוף ספריית סרטים שנמצאת בכונן חיצוני שמחובר לראוטר, אבל יש בעיה קטנה...
הfire tv נראה ממש מגניב וקומפקטי, ויהיה באסה אם לקוח נחמד אחד יתלהב ממנו ויחליט פתאום לקחת אותו איתו הביתה :cry:

חשבתי בהתחלה על התקן ייעודי שמחברים לאחורי הטלויזיה או קיר ומשחילים את המכשיר לתוכו, ואז לחסום את ההוצאה החוצה, אבל ההתקן מפלסטיק פשוט, ויהיה ממש קל להפעיל עליו לחץ ולעקם אותו.

פיתרון נוסף (שכרגע נראה הכי מתאים) הוא להשתמש בהתקן שמתחבר בואקום חזק למכשיר, ואליו לחבר מנעול עם כבל שאפשר לקבע בלולאה למשהו. (דומה לקיבוע טלפונים בחנויות סלולר).
לפי התיאור נראה שקשה להפריד את החיבור, אבל לא הצלחתי למצוא ביקורות שמגבות את זה.
אם מישהו מכיר אותו ויודע שהוא טוב, אני אשמח לדעת.

מצאתי עוד שיטה, אבל לא מוצר שמתאים ספציפית לאמזון TV. זה התקן שמתקבע על 2 פינות באלכסון, ואליו אפשר לחבר כבל לנעילה. יש כאלה שמתאימים לטאבלטים, אבל לא מצאתי משהו שיתאים למידות של המכשיר שלי. המנעול הזה הוא הכי קרוב שמצאתי אבל האמזון TV עבה מדי לתופסנים שלו.

אם מישהו מכיר דרך יעילה אחרת (ואם אפשר גם זולה) למנוע גניבה, אודה לכם אם תעזרו לי.
אם זה עוזר איכשהו, המידות שלו זה 11.5x11.5x1.8 (ס"מ), הוא צריך רק חיבור אחד לחשמל ואחד לטלויזיה עם HDMI, והוא מופעל עם שלט באמצעות בלוטות' ככה שהוא לא צריך להיות גלוי.
תודה!
נערך לאחרונה על ידי giladnoy ב 01/02/2015 1:24, נערך פעם 1 בסך הכל.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17939

שליחה

יותר פשוט לבחור את האורחים שלך לא ?

אשכרה פוסט הזוי.

of1978
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304

שליחה

פיקדון כספי ?
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

שליחה

of1978 כתב:פיקדון כספי ?
...
·
:lol: חזק

giladnoy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

זה לקוחות שמשלמים כסף בשביל להתארח אצלנו, הם בוחרים אותנו.. ואם אין לך משהו מועיל להגיד, אתה לא חייב להגיב

ופיקדון לא יעבוד.. זה לא ריאלי לבדוק כל פעם שמישהו עוזב חדר אם הוא גנב משהו או לא, יש הרבה תחלופה של אנשים.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357

שליחה

יש Mount Holder כמו זה שהבאת בלינק לאמאזון שעשוי מברזל ומתחבר גם לאחורי הTV. כמו זה:

http://www.amazon.com/Mount-Bracket-Dig ... B0065O5B2W

giladnoy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

לפי המימדים נראה שזה ענק ביחס לאמזון TV ויהיה קשה לסגור אותו כמו שצריך... אבל בינתיים זה נראה הפיתרון הכי טוב תודה

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17939

שליחה

giladnoy כתב:זה לקוחות שמשלמים כסף בשביל להתארח אצלנו, הם בוחרים אותנו.. ואם אין לך משהו מועיל להגיד, אתה לא חייב להגיב

ופיקדון לא יעבוד.. זה לא ריאלי לבדוק כל פעם שמישהו עוזב חדר אם הוא גנב משהו או לא, יש הרבה תחלופה של אנשים.
...

לדעתי פנה לחברת השמירה , תתקין מצלמות וגלאי נפח וצור קשר עם הצבא והמשטרה ,שיעשו סיורים סביב המבנה. חחחחח חחחחח

מספיקלי
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2792

שליחה

בהרבה מקומות נהוג לתת את השלט בזמן הצ'קאין ולקחת אותו ביציאה.
אינני מנוי הוט/יס

+K1 עם DVB וK18.4.

HT-Assaf
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1242

שליחה

נזכרתי בזה:

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6115

שליחה

קנה אחד כזה
http://www.ebay.com/itm/Amazon-Fire-TV- ... 2a45232704
את הטלוויזיה תחבר לקיר עם זרוע צמוד קיר וגמור עניין (שים רק לב שצריך קצת מרחק מהקיר לטובת האמזון

אגב.. יש עוד פטנט אולי יותר פשוט
האמזון עובד עם שלט בלוטוס וחיבור WIFI לא חייב קווי
אתה יכול לחבר את המוצר במקום מסויים ולמשוך ממנו כבל HDMI בתעלה לטלוויזיה, אותו מקום יהיה נעול איך שבא לך ומוקשח.. זה לא יפגע בתקשורת עם השלט והלקוח עדיין יהנה וזה לא אמור להפריע לו אלא אם הוא רוצה לגנוב וזה כבר סיפור אחר :)

b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709

שליחה

אתה הולך למסגר, מכין מסגרת עם מנעול מבריג בקיר עם ברגי גמבו (כמו שיש סורג למזגן).
ואז אתה מכניס את הסטרימר ונועל.

אם אתה רוצה להיות בטוח בטוח...
שים כמו שאמרו מוקד שמירה שיפטרלו בכל שעה מסביב לבית האירוח...

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4218

רעיון טוב

שליחה

יש לי רעיון יותר טוב ,כאשר מגיעים אורחים חדשים תספר להם על המוצר המטורף הזה והכל כדי שידעו עליו ואיך להשתמש ובנוסף תשמור כמה חתיכות בצד ותמכור אחרי שהם יאהבו אותו.
ככה הם ידעו שאתה רגיש למכשיר (ולא יקחו אותו) וחלקם בטח גם יקנו ממך!!!

Borderline1
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3632

שליחה

אני לא יודע למה התגובות העוינות, אני מניח שכולנו קראנו או נחשפנו להתנהגויות של אורחים בצימרים וחדרי ארוח,
הוא בסך הכל רוצה למנוע את המצב הלא נעים ולמנוע מאורחים את הפיתוי בלקיחת המכשיר הגניב.
נראה לי שהפתרון של שימוש בכבל hdmi מאריך כך שהמכשיר עצמו יהיה נעול בכלוב מתכת סגור מאובטח ומחובר לקיר כשממנו תצא הכבילה לטלויזיה ולרשת הוא הסביר והזול ביותר.
אם תמקם את הכלול מתחת לטלויזיה או מאחוריה למטה עם פתח לעינית אולי גם ניתן יהיה להשתמש בשלט

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6115

שליחה

Borderline1 לאמזון אין עינית, יש בלוטוס והשלט מכל מקום ובכל זווית עובד בטכנולוגייה הזאת זה למה ג ם אני הצעתי את הסתרת המוצר במקום לא נגיש והוצאת כבל HDMI ארוך עד למסך (Y)

giladnoy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

תכלס להעסיק חברת שמירה נשמע הפיתרון הכי טוב... עם הקצב שהחוצפה הישראלית מתפתחת כנראה שלא תהיה ברירה מתישהו :D
עד אז נראה לי שכבל מאריך לטלויזיה ולנעול את המכשיר בכלוב שמחובר לקיר זה יכול להספיק :)

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”