צריך המלצה לטלויזיית LED עד 3000 ש״ח

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
BarNewman פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי , אני מחפש טלויזיה חדשה לחדר ויש לי כמה התלבטויות.
1.בנוגע לגודל. מרחק הצפיה הוא 2 מ׳. חשבתי על איזור ה40-42 אינץ׳ אם יש אופציה למשהו יותר גדול במסגרת התקציב והמרחק זה יהיה נהדר , רק שלא יהיה גדול מידי למרחק כזה.
2.smart tv , כן או לא? זה נשמע מאוד נחמד אבל אם זה לא פרקטי כמו שהבנתי מכמה אנשים אפשר לוותר , מקסימום נקנה סטרימר
3.שימושים עיקריים: פלייסטשן 4 , סרטים בhd. שידורי yes (כרגע לא בhd ואפילו שוקל לנתק אבל זה סיפור אחר)
4. זווית צפיה רחבה (ספה בצורת ר׳ , שיראו גם מהצד הכי טוב שאפשר)

איך הדגם הזה?
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=882325
נשמע לי טוב מבחינת הפונקציות והמחיר ואני גם די אוהב את סמסונג אבל לא מצאתי אף סקירה באינטרנט ואולי יש לזה סיבה טובה.

תודה רבה!!!!

BarNewman פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

up

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5176
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #3 

1. אין כמעט דבר כזה גדול מדי, אבל זוויות צפיה נעשות בעיתיות יותר עם הגודל (תלוי במרחק, כמובן). בלי בעיות של זוויות צפיה הייתי אומר של-2 מטר אפשר 60" או יותר. אני עם 50" ל-1.5 עד 1.8 מטר. זוויות הצפיה המוגבלות של פנל ה-VA שאצלי קצת מפריעות, אבל מבחינת גודל תמונה אין בעיה.

2. תסתכל על התכונות שיש ותראה אם משהו שימושי לך. לדעתי לא קריטי. הדבר הכי שימושי מבחינתי הוא הצגת תמונות ומסך אלחוטית, אבל גם זה צולע (מסך סוני).

3. למשחקים עדיף מסכים עם input lag נמוך, אבל לא לכל האנשים זה קריטי.

4. מסכים עם פנלי IPS, ולא VA, יהיו עדיפים מבחינה זו. זה אומר בעיקר LG, אולי Panasonic, ואולי גם כמה דגמים של אחרים. או פלזמה, שעדיפה אפילו יותר, אבל יש לה גם חסרונות. סמסונג באופן כללי משתמשים ב-VA. אולי כדאי לך לבדוק בחנות. אגב, בצפיה בחושך רואים יותר את בעיות הזוויות המוגבלות, בעיקר בצבעים כהים.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”