עולם הקולנוע
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
השאלה אם הוא הציע גם למכור לך את אמא שלו יחד עם הסחורה שהם משווקים או שרק הסתפק בלוקשים. בקיצור, זה לא נכון, לא רציני ולא מקצועי. הייתי לומד מדבריו שכל מה שהוא מוציא מהפה לקחת בערבון מוגבל כי הוא לא יהסס לשקר לצורך סגירת עסקה.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
·ILANBEN כתב:ממש ככה אמר לי שאן כבר סוני שרפ ופנסוניק....שמבאים מזוייף......
חח מזוייף.. כאילו שיש בכלל דבר כזה.
ועוד אמר לך את זה מוכרן ברשת שבעצמה מייבאת ארצה את מוצרי המדבקה של חברת SANSUI.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
ILANBEN
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 198
- שם מלא: ILANBEN
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
המותג הכי מוכר שלו שם היה סמסונג ו LG כל השאר מותגי מדבקה מכל מני שמות הזויים כמו פרוסוניק ובאמת שמות שלא ראיתי והוא אומר לי אחרי ששאלתי מה אן לך סוני בחנות הסתכל עלי ואמר סוני פעם הם היו משהו הם כבר נעלמו אן כבר פנסוניק שרפ זה כבר נעלם כמו שטושיבה נעלמה כך אמר...
היום הולך רק סמסונג וה LG ...
תמיד חשבתי שהרשת הזו מתמכה ומקצועית.
היום הולך רק סמסונג וה LG ...
תמיד חשבתי שהרשת הזו מתמכה ומקצועית.
סנסוי זה לא מוצר מדבקה נכון שזה לא אותה חברה שהיתה לפני 30 שנה אבל מדובר ביצרן בן לאומי ולא מדבקה שהודבקה על מוצר עבור ישראל
http://www.sansuiproducts.com/
http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss_ ... ansui%20TV
http://tv.toptenreviews.com/flat-panel/ ... eview.html
http://www.sansuiproducts.com/
http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss_ ... ansui%20TV
http://tv.toptenreviews.com/flat-panel/ ... eview.html
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
למרות שאם תקראו את אחת הידיעות האחרונות בפורום החדשות, באמת מה שחזק היום זה samsung, LG וחברות מסין ושאר הגדולים ברמות כאלה או אחרות של צרות. אז אומנם המיקוד של עולם הקולנוע בשתי הקוריאניות הוא מהלך עם הגיון אבל מכאן ועד ללהספיד את כל השאר עוד מוקדם והמוכר פשוט מנסה להוריד מהרשימה של הקונה כל מותג שהוא עצמו לא יכול למכור
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@tascam
·
אני כבר לא יודע אבל אם הם באמת מפתחים ומייצרים בעצמם מוצרים או שהם מוכרים זכיונות לכל מיני יבואנים מקומיים במדינות שונות להשתמש בשם שלהם על מוצרים תמורת תשלום. פתחתי איזה שני מסכים של סנסוי בעבר וכל האלקטרוניקה של המסך בפנים היתה של AUO, כולל הפאנל עצמו. באופן כללי, איכות הרכיבים וההרכבה שלהם מהזולים שיש ושני המסכים שיצא לי לבדוק מתו אחרי קצת יותר משנה. אחד מהמסכים היה דגם LCT42SDFT, נסה למצוא עליו זכר באינטרנט או באתר היצרן (חוץ מתוצאות מאתרים מהארץ)
בכל אופן, מדבקה או לא, אלו מוצרים ברמה של המיץ של הזבל.
·
אני כבר לא יודע אבל אם הם באמת מפתחים ומייצרים בעצמם מוצרים או שהם מוכרים זכיונות לכל מיני יבואנים מקומיים במדינות שונות להשתמש בשם שלהם על מוצרים תמורת תשלום. פתחתי איזה שני מסכים של סנסוי בעבר וכל האלקטרוניקה של המסך בפנים היתה של AUO, כולל הפאנל עצמו. באופן כללי, איכות הרכיבים וההרכבה שלהם מהזולים שיש ושני המסכים שיצא לי לבדוק מתו אחרי קצת יותר משנה. אחד מהמסכים היה דגם LCT42SDFT, נסה למצוא עליו זכר באינטרנט או באתר היצרן (חוץ מתוצאות מאתרים מהארץ)
בכל אופן, מדבקה או לא, אלו מוצרים ברמה של המיץ של הזבל.
- roaiמשוםמקום
-
- טרול

- תגובות: 51
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 0
סוני באמת סוס מת , נעלם , מסכים עם גימיקים שלא עובדים , מחירים בשמיים
למה לא לקנות סמסונג שטובים יותר ובמחיר טוב יותר ,
שאתה סוני זה פנל של סמסונג או יצרן אחר ועל זה אתה משלם פרומיל רב .
כל פעם שראיתי את סוני בשנתיים האחרונות ממש התאכזבתי .
למה לא לקנות סמסונג שטובים יותר ובמחיר טוב יותר ,
שאתה סוני זה פנל של סמסונג או יצרן אחר ועל זה אתה משלם פרומיל רב .
כל פעם שראיתי את סוני בשנתיים האחרונות ממש התאכזבתי .
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
לסמסונג יש מסכים מעוליםroaiמשוםמקום כתב:סוני באמת סוס מת , נעלם , מסכים עם גימיקים שלא עובדים , מחירים בשמיים
למה לא לקנות סמסונג שטובים יותר ובמחיר טוב יותר ,...
אך ככול שמתקרבים לטופ המסכים של סוני מציגים איכות תמונה טובה יותר מאשר למתחרות .
בנוסף סדרת הטופ של סוני X9005 אילו המסכים היחידים שדומים באיכות התמונה למסכי פלזמה .
·
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

סוני באמת הולכת ודועכת בתחום הזה בשנים האחרונות, אבל יש עוד זמן, אם בכלל, עד שנוכל להספיד אותם. לדעתי, סה"כ לרוב יש להם מוצרים טובים (פה ושם יש דגמים לא מוצלחים, כמו ליצרנים אחרים). הנושא של מאיפה הם קונים את הפאנלים שלהם הוא לא רלוונטי ומצד הלקוח הסופי זה אפילו מהווה יתרון ולא חסרון - יש להם מגוון פתרונות, סדרה אחת הם יכולים להציע עם פאנל IPS עם תלת מימד פאסיבי למשל בעוד סדרה אחרת אפשר להציע עם פאנל VA עם תלת מימד אקטיבי ועוד כל מיני שילובים, מה שאין לסמסונג או LG יכולת לעשות. סוני מתמקדת (או התמקדה) בנושא של עיבוד התמונה, ממשק והאלקטרוניקה מסביב והשאירה את נושא הפאנלים לקבלני המשנה שלה. עובדה היא שגם סמסונג בעצמה לא תמיד משתמשת בפאנלים של סמסונג. כבר שנים ידוע שיש סדרות מסויימות בהן הם מרכיבים לפעמים פאנלים של יצרנים אחרים, כמו SHARP, AUO, CHIMEI ואחרים, אז כנראה שגם הם בעצמם מאמינים שהפאנל במסך הוא רכיב יחסית שולי..
- 9000es
- חבר במועדון 10K

יש לקחת בחשבון את נושא ה Input Lag . המסכים של סוני בעלי הנתונים הטובים ביותר !jacko-il כתב: סוני מתמקדת (או התמקדה) בנושא של עיבוד התמונה, ממשק והאלקטרוניקה מסביב והשאירה את נושא הפאנלים לקבלני המשנה שלה....
כמובן שזה פרט שחשוב מאוד לגיימיניג .
·
- roaiמשוםמקום
-
- טרול

- תגובות: 51
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 0
אני לא מסכים איתך הייתי בחנות SONY וראיתי את דגמי הדגל 9005A ו- 9005B9000es כתב:לסמסונג יש מסכים מעולים......![]()
אך ככול שמתקרבים לטופ המסכים של סוני מציגים איכות תמונה טובה יותר מאשר למתחרות .![]()
בנוסף סדרת הטופ של סוני X9005 אילו המסכים היחידים שדומים באיכות התמונה למסכי פלזמה .
·...
שמשדרים אליו 4K זה נראה נפלא , אבל 4K יש אפסי ויכולת UPSCALE של מסכי SONY פשוט גרועים .
3D נראה גרוע גם כן
1080P - 720P ממש לא טוב , ערוץ 22 גרוע .
אני ראיתי אנשים שמגיעים לחנות עם מחשב / בלו ריי מחברים ובורחים כמו מוכי כלבת
סמסונג 9000 ברמה מעל SONY ובמחיר מצחיק מ- SONY , כיום יש 3 יבואנים לפחות לסמסונג
SONY בקושי נראית בחנות בהרצליה .
- 9000es
- חבר במועדון 10K

roaiמשוםמקוםroaiמשוםמקום כתב:אני לא מסכים איתך הייתי בחנות SONY וראיתי את דגמי הדגל 9005A ו- 9005B......
שמשדרים אליו 4K זה נראה נפלא , אבל 4K יש אפסי ויכולת UPSCALE של מסכי SONY פשוט גרועים .
3D נראה גרוע גם כן
1080P - 720P ממש לא טוב , ערוץ 22 גרוע .
אני ראיתי אנשים שמגיעים לחנות עם מחשב / בלו ריי מחברים ובורחים כמו מוכי כלבת
סמסונג 9000 ברמה מעל SONY ובמחיר מצחיק מ- SONY , כיום יש 3 יבואנים לפחות לסמסונג
SONY בקושי נראית בחנות בהרצליה ....
איפה ראית בדיוק את הסוני X9005 דגם A או B
ובאיזה גדלים .
·
4K זה קניה גרוע גרוע ביותר למי שמחובר ל YES\HOT ומקור FHD ומטה
ערוץ 10 ערוץ 2 ערוץ 23 ו ערוץ 9 ניראים בזה כל כך רע שזה פשוט לא ניסבל
ושאר הערוצים הם 720P במקור
HD FULL עם מעבד סביר עדיף ובמיקרים של ערוצי ה SD עדיף הREDAY
ואל תספידו את סוני היא עדיפה על רולטת הפנלים של סמסונג לטעמי
ערוץ 10 ערוץ 2 ערוץ 23 ו ערוץ 9 ניראים בזה כל כך רע שזה פשוט לא ניסבל
ושאר הערוצים הם 720P במקור
HD FULL עם מעבד סביר עדיף ובמיקרים של ערוצי ה SD עדיף הREDAY
ואל תספידו את סוני היא עדיפה על רולטת הפנלים של סמסונג לטעמי
נערך לאחרונה על ידי tascam ב 02/02/2015 9:34, נערך 2 פעמים בסך הכל.
רב סרן-רועי קליין.