קניתי אמאזון פייר TV. מה עכשיו?
-
gvooli
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 570
חוץ מקודי מה עוד אתם מתקינים עליו?
חייבים לעשות לו רוט או שאין צורך?
אשמח לשמוע את כל הטיפים הרלבנטיים בנוגע למכשיר הנ"ל.
חייבים לעשות לו רוט או שאין צורך?
אשמח לשמוע את כל הטיפים הרלבנטיים בנוגע למכשיר הנ"ל.
- Orio
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 185
אני לא מבין בזה כלום , רק יודע לומר לך שאם את רוצה להשאיר אופציה לרוט , אל תעדכן גרסא !!!
- benny123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
-
gvooli
-
- חבר פעיל במיוחד

בני הרבה תודה.benny123 כתב:http://www.hometheater.co.il/vt220808.html...
עברתי על המדריך המצויין. מבחינתי הכי חשוב זה רק להתקין קודי. כל היתר הוא משני.
לא חייבים רוט בשביל זה נכון? ראיתי שיש תוכנה שמורידים למחשב שניתן בעזרתה לדחוף אפליקציות למכשיר. זה מה שאני צריך בגדול.
·
- nirmitlamed
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 360
gvooli, בעקרון אין צורך לעשות רוט בשביל להתקין kodi. מה שכן הבנתי שיש כנראה גרסאות חדשות לפייר טיוי שאולי חוסמות את האפשרות הזאת לכן אולי כדאי לך לבטל את אפשרות העדכונים האוטומטיים דרך הראוטר במידה ואתה לא מבצע רוט.
גם אני רכשתי את הפייר טיוי, בזכות ההמלצה העיקרית של בני, (אגב החלפתי את שם המשתמש שלי שהיה msrotter). לצערי הרב עניין המשלוח התעכב בחודש אז כנראה שבאמצע השבוע אני אקבל אותו וסוף סוף אני אדע אם יש לי אפשרות לעשות לו רוט או לא.
גם אני רכשתי את הפייר טיוי, בזכות ההמלצה העיקרית של בני, (אגב החלפתי את שם המשתמש שלי שהיה msrotter). לצערי הרב עניין המשלוח התעכב בחודש אז כנראה שבאמצע השבוע אני אקבל אותו וסוף סוף אני אדע אם יש לי אפשרות לעשות לו רוט או לא.
- M2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1673
nirmitlamed
מאיפה הזמנת וכמה על לך?
מאיפה הזמנת וכמה על לך?
- nirmitlamed
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 360
@M2
·
הזמנתי מאמזון, עלה לי בערך 84 דולר כולל מיסים(79 דולר, ללא מיסים). לגבי המשלוח היה לי מישהו שהביא את זה איתו לארץ.
·
הזמנתי מאמזון, עלה לי בערך 84 דולר כולל מיסים(79 דולר, ללא מיסים). לגבי המשלוח היה לי מישהו שהביא את זה איתו לארץ.
- c-a-o
-
- חבר פעיל

- תגובות: 62
כרגע לא ניתן לבצע root כל המכשירים החדשים של אמאזון מסופקים עם גרסת קושחה חדשה.
.קודי ואפלקיות אחרות מבןססות אנדרואיד ישלהתקין עיי אפליקציות שונות או טרמינל מכיוון שאין play store .
אכן מכשיר חזק ומעניין , נווה שבהמשך יהיה לו root .
בקושחה החדשה כדי להגיע לקודי יש להיכנס להגדרות - אפליקציות-ניהול פליקציות .
C-a-o
.קודי ואפלקיות אחרות מבןססות אנדרואיד ישלהתקין עיי אפליקציות שונות או טרמינל מכיוון שאין play store .
C-a-o
-
gvooli
-
- חבר פעיל במיוחד

·c-a-o כתב:כרגע לא ניתן לבצע root כל המכשירים החדשים של אמאזון מסופקים עם גרסת קושחה חדשה.
C-a-o...
בדקתי את הגרסה של המכשיר שלי שנקנה בשבוע שעבר בדיוטי פרי בהית'רו והוא אכן עם הגרסה החדשה 4412. רוט ממש לא קריטי בשבילי. אני רק צריך להתקין עליו קודי. מה הדרך הכי פשוטה לעשות את זה?