לא שומע 5.1 במערכת ממחשב
מחשב עם יציאה אופטית,מחובר לרסיבר באופטי.כל הרמקולים מחוברים בסדר כי בנגן של המערכת מזהה סרט/אודיו ב-DTS.
במחשב בכונן אני מכניס דיסק DD .
המערכת משמיעה לי רק רמקולים קדמיים..למה?מה אני צריך לעשות?
המחשב מוגדר ל-5.1.
האם כונן DVD במחשב זהה לכונן DVD של המערכת(פיוניר 383).
במחשב בכונן אני מכניס דיסק DD .
המערכת משמיעה לי רק רמקולים קדמיים..למה?מה אני צריך לעשות?
המחשב מוגדר ל-5.1.
האם כונן DVD במחשב זהה לכונן DVD של המערכת(פיוניר 383).
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15946
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
איזה כרטיס קול יש לך ?
תתקין את ה AC3FILTER הכי חדש
http://ac3filter.net
תבחר באופציות שם :
AS IS
באיזה תוכנה אתה מנסה לנגן? האם מדובר ב BSPLAYER?
אם כן תנסה תוכנה אחרת כמו מדיה פלייר.
תתקין את ה AC3FILTER הכי חדש
http://ac3filter.net
תבחר באופציות שם :
AS IS
באיזה תוכנה אתה מנסה לנגן? האם מדובר ב BSPLAYER?
אם כן תנסה תוכנה אחרת כמו מדיה פלייר.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לעניות דעתי אין פה בעיה של פענוח ולא צריך להתקין שום פילטרים. נגן המדיה אמור לבצע pass through ולשלוח את האות כפי שהוא ישר למגבר ללא שום עיבוד.
הבעיה שהוא לא עושה את זה ושולח את ה PCM 2 Channel Audio במקום. זו הסיבה שהקול נשמע רק משני הרמקולים הקדמיים.
ולכן דעתי היא שפתרון הבעיה היא בהגדרות של נגן המדיה. יש לבדוק שהגדרת נכון שהקול אמור להיות מועבר ב SPDIF. אם לא הגדרת זאת בנגן אז הנגן ישתמש בבררת המחדל שהיא בדרך כלל 2 ערוצים.
בנוגע לשוני בין כונני DVD - זה תלוי במה אתה מגדיר "שוני". מדובר בטכנולוגיה זהה ויש לא מעט נגנים שמשתמשים בכוננים המיועדים למחשבים או לניידים.
הבעיה שהוא לא עושה את זה ושולח את ה PCM 2 Channel Audio במקום. זו הסיבה שהקול נשמע רק משני הרמקולים הקדמיים.
ולכן דעתי היא שפתרון הבעיה היא בהגדרות של נגן המדיה. יש לבדוק שהגדרת נכון שהקול אמור להיות מועבר ב SPDIF. אם לא הגדרת זאת בנגן אז הנגן ישתמש בבררת המחדל שהיא בדרך כלל 2 ערוצים.
בנוגע לשוני בין כונני DVD - זה תלוי במה אתה מגדיר "שוני". מדובר בטכנולוגיה זהה ויש לא מעט נגנים שמשתמשים בכוננים המיועדים למחשבים או לניידים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.