שמועות- canon ומצלמת 50 המגהפיקסל
לא אוהב שמועות והדלפות לא מבוססות. לא מפרסם אותם ולא מגיב אליהם. אוהב לקרא אותן, אוהב לצחוק אחרי שהן הופרחו או להתלהב אחרי שהוכחו כנכונות. אז מה קרה היום? מישהו פרסם הדלפה על מפרט טכני של מצלמה חדשה של קנון. קנון מחזקת אחיזה בשוק הסטילס ומאבדת את שוק הוידאו תוך כדי. הוידאו עובר לצילום באיכויות גבוהות מ HD, במצלמות קטנות וזולות יחסית. קנון לא קורצת לשוק הוידאו הזה. לכן לא מפתיעה ההדלפה המדברת על מצלמה בעלת חיישן של 50 מגה פיקסל. למה זה טוב? למה לא? גדול זה תמיד טוב יותר. השאלה היא מה יהיה מחיר המצלמה ומה תהיה האיכות האמיתית של התמונה. קשה לדבר על וידאו,משום שחיישן כה גדול, ובשיטה שקנון מציגה כרגע, לא יכול לשמש לוידאו. קנון משתמשת בחלק קטן מהחיישן, בין עם בדילוג שורות (וכך נוצר אפקט המוא׳ר הידוע לשימצה, לפיו כל מה שהוא קו דק או נקודה ירצד בצילום) או בשימוש במרכז החיישן ״קרופ״, מה שמסבך את העבודה עם העדשות וכמובן מבטל את ה 50 מגהפיקסל. אז למה בל זאת כתבתי את זה כאן? למה לא? מתי שהוא זה ממילא יעלה..... מה ההמלצה המקצועית שלי? להמתין ולראות מה באמת יעיף אלינו התותח היפני. בזמן האחרון הוא הפך לתותח קונפטי
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
איך אומר המשפט ?
[left]
don't give me more pixels give me a better one
[/left]
[left]
don't give me more pixels give me a better one
[/left]
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי