לא ברור מההודעה אם העיקוב מעיד גם על עיקוב בהשקה של הטלווזיות בעולם. כזכור זה לא העיקוב הראשון וחבל.
לפרטים נוספים:
http://news.com.com/2100-1041_3-6145540 ... &subj=news
טושיבה לא תציג את טלוויזית ה SED ב CES הקרוב :עצוב:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
הם הציגו את זה ב-CES האחרון!!!
אחת התצוגות הטובות ביותר שראיתי. הזלתי ריר כ"כ הרבה גם בחצי שעה תור לפני המצגת וגם חצי שעה אחרי המצגת כשניסיתי להירגע...
לפי מה שאני יודע זה קשור לבעיה חוקית כלשהי שיש ל-CANON (זה גם כתוב במאמר).
הבעיה הגדולה של SED היא שהמחירים בשוק ירדו כ"כ שיהיה קשה לתמחר מסך דק במחירים כמו שהם תכננו במקור.
אחת התצוגות הטובות ביותר שראיתי. הזלתי ריר כ"כ הרבה גם בחצי שעה תור לפני המצגת וגם חצי שעה אחרי המצגת כשניסיתי להירגע...
לפי מה שאני יודע זה קשור לבעיה חוקית כלשהי שיש ל-CANON (זה גם כתוב במאמר).
הבעיה הגדולה של SED היא שהמחירים בשוק ירדו כ"כ שיהיה קשה לתמחר מסך דק במחירים כמו שהם תכננו במקור.
-
ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6606
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
- יצירת קשר:
אני זוכר שכתבת על זה עופר, והייתי משוכנע שיהיו מוצרים בשוק כבר לקראת סוף השנה הנוכחית. הביקורות על הטכנולוגיה כל כך טובות שזה ממש מסקרן. עצם זה שזה לא יוצג השנה, מאכזב ביותר, כי כנראה זה מעיד על עיקוב רציני
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
ride,
נראה לי שהעיכוב משפטי וכלכלי.
משפטי: כי כנראה שהרעיון הגיע לא מקנון כמו שחשבנו (וגם טושיבה חשבה) אלא חברה שעבדה עם קנון על הטכנולוגיה. רוב הסיכויים שמדובר על הסדר כספי.
לדעתי יש לטכנולוגיה הזו עתיד.
אני חושב שיש הרבה אנשים שיסכימו לשים הרבה יותר כסף על מסך דק שהוא סדר גודל או שניים טוב ממה ש-LCD או פלאזמה מסוגלים להגיע אליו.
גם בתחום המקרנים יש SHARP 20K שעולה פי שניים ויותר ממקרנים שעל הנייר דומים. אנשים עדיין ירכשו את הדבר הטוב ביותר. השאלה היא רק כמה כסף ומתי...
נראה לי שהעיכוב משפטי וכלכלי.
משפטי: כי כנראה שהרעיון הגיע לא מקנון כמו שחשבנו (וגם טושיבה חשבה) אלא חברה שעבדה עם קנון על הטכנולוגיה. רוב הסיכויים שמדובר על הסדר כספי.
לדעתי יש לטכנולוגיה הזו עתיד.
אני חושב שיש הרבה אנשים שיסכימו לשים הרבה יותר כסף על מסך דק שהוא סדר גודל או שניים טוב ממה ש-LCD או פלאזמה מסוגלים להגיע אליו.
גם בתחום המקרנים יש SHARP 20K שעולה פי שניים ויותר ממקרנים שעל הנייר דומים. אנשים עדיין ירכשו את הדבר הטוב ביותר. השאלה היא רק כמה כסף ומתי...