275 שקל - טריפל Weekend

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
avimorde פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 47
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

ובכן כיום אני משלם עבור חבילה זהה כ340 שקלים בחודש. אני לקוח של הוט מקום המדינה ואפילו לפני. ראיתי שהם יצאו במבצע חדש טריפל סוף שבוע בטח בעקבות כניסת סלקום לשוק.
הטריפל נקרא טריפל Weekend ותקף לדבריהם רק לסוף השבוע הקרוב. 299 בחודש כשחודש ראשון והתקנה חינם = 275 בחודש לשנה. הפרש של 65 שקל. ובנוסף סגורים לי ערוצי הספורט הבסיסיים לא הפרימיום, והVOD. לא חשבתי להתלונן אף פעם, נראה לכם אפשר לשלם פחות? חשבתי פשוט להגיד להם שיעדכנו לי את המבצע החדש במנוי הנוכחי. אבל כנראה אשמע שהמחיר הוא רק למצטרפים חדשים. כאן הייתי אומר אז אוקי, תנתקו אותי ואצטרף מחדש כך אקבל את המבצע ואתם תשלמו פעמים למתקין על הפירוק ועל ההתקנה. אבל בטח יש להם קלף נגד זה.
מה לעשות לדעתכם?

eyalbs
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 326
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #2 

עם הוט תמיד אפשר להתלונן.

ובכל מקרה, triple weekend זה מבצע שקיים בכל סוף שבוע כבר הרבה זמן.

gamer777
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 52
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

אתה רציני? מה הבעיה תתקשר תבקש ניתוק תוך יומיים אתה מקבל מחיר כזה..

daniel767
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 176
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #4 

@avimorde
·אני יכול להגיד לך שיום אחרי שעזבתי אותם קבלתי שיחות שימור שירדו עד למחיר של 100 שח ל 3 חודשים עם הבטחה להמשך המבצע במידה ואתקשר להמשיך אותו בחרתי לעזוב אז ויתרתי
ויש לי גם חבר טוב שהוציא מהם לפני שבועים 4 ממירים של HD מקליטים עם מלא ערוצים ושיחות ואינטרנט ב 285 שקל ואחרי זה הוא צריך להתקשר לחדש מבצע והוא קיבל 2 שלטים הוט וויב החדשים שלהם חינם כצופר תמיד טוב לברר בעבר הוא שילם להם 360 על אותו טריפל וללא ממירים מקליטים או HD ביכלל
דרך הגב מבצע סופש של HOT כבר הרבה זמן קיים למתחברים דרך האתר ביום שישי בצהרים עד מוצאי שבת בערך ב 10 בערב זה זמין

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”