סלקום tv איזה סדרות יש שם?
שלום אני רוצה לדעת איזה סדרות יש בסלקום tv אני ירשום רשימה ותגידו לי אם יש את הסדרות הללו
Blacklist הרשימה השחורה
Breaking bad שובר שורות
Game of throne משחקי הכס
Agent of s.h.i.e.l.d סוכני שילד
The arrow החץ
Elemntary אלמנטרי
ואם יש סדרות שאין בסלקום יש סיכוי שהם יוסיפו עוד סדרות? כי הבנתי שיש להם תוכן מצומצם אבל אומרים שהוא הולך לגדול משמעותית וגם איזה סדרות יש של ערוץ 2 ו 10 ב vod? והאם כולם בחינם?
Blacklist הרשימה השחורה
Breaking bad שובר שורות
Game of throne משחקי הכס
Agent of s.h.i.e.l.d סוכני שילד
The arrow החץ
Elemntary אלמנטרי
ואם יש סדרות שאין בסלקום יש סיכוי שהם יוסיפו עוד סדרות? כי הבנתי שיש להם תוכן מצומצם אבל אומרים שהוא הולך לגדול משמעותית וגם איזה סדרות יש של ערוץ 2 ו 10 ב vod? והאם כולם בחינם?
@satellite
·
יש לי את המוצר כבר 3 שבועות כמעט - אני אנסה לעשות קצת סדר בתכנים שם.
ובכל מקרה - אתה יכול ללכת לסניף של סלקום - יש להם הדגמה של המוצר בחנות.
מתוך הרשימה שלך יש רק את The Blacklist יש עונה 1 ורשום שעוד מעט אמורה לעלות עולה שניה.
תכנים של ערוץ 10 ו-2 דווקא יש לא מעט. נראה לי כל הסדרות שהם הפיקו בשנים האחרונות שם.
תכלס הקטגוריה המעניינת שם היא "השבוע שהיה" שזה פשוט פרקים של תכניות ששודרו השבוע (ארץ נהדרת, המירוץ למליון, עובדה, וכו...).
בגזרת הסרטים - באופן כללי התוכן די מצומצם. יש יחסית מעט סרטים מחו"ל (150 בערך) חלקם קלאסיקות, חלקם היו עדכניים מלפני שנה. אין איזה הפתעות מיוחדות.
(לא ספרתי סרטים ישראליים או סרטי ילדים שלהם יש קטגוריות נפרדות)
מבחינת סדרות מחו"ל - התכנים שם מגיעים מכמה איזורים:
- סדרות טובות ששודרו בעבר ועלו במלואן (כמו mad men, weeds, dexter, breaking bad, californication,...)
- סדרות שנגמרו ואבל משום מה העלו חלק קטן מהעונות (כמו סיינפלד, נקמה, המשרד,...)
- סדרות של Netflix ו-Amazon (בית הקלפים, כתום זה השחור החדש, אלפא האוס, טרנספרנט,...)
- סדרות של ה BBC (שרלוק ועוד איזה כמה שאני לא מכיר)
- ועוד... (מנהטן, זרה, רוק 30, קומיוניטי, מוצרט בג'ונגל, ...)
יש גם קטגוריה של נשיונל גאוגרפיק אבל תכלס היא ממש עלובה. יש רק 10 פרקים של תעופה בחקירה, וכל שאר התכנים (עוד איזה 8 תכניות) בכלל מגיעים מ ng wild.
מבחינת תדירות עדכון - אז התווספו הרבה סדרות חדשות לפני שבוע בערך, וזהו.
מלבד זה שום דבר לא התעדכן בכלל.
מאגר הסרטים לא השתנה. נשיונל גאוגרפיק לא השתנה.
·
יש לי את המוצר כבר 3 שבועות כמעט - אני אנסה לעשות קצת סדר בתכנים שם.
ובכל מקרה - אתה יכול ללכת לסניף של סלקום - יש להם הדגמה של המוצר בחנות.
מתוך הרשימה שלך יש רק את The Blacklist יש עונה 1 ורשום שעוד מעט אמורה לעלות עולה שניה.
תכנים של ערוץ 10 ו-2 דווקא יש לא מעט. נראה לי כל הסדרות שהם הפיקו בשנים האחרונות שם.
תכלס הקטגוריה המעניינת שם היא "השבוע שהיה" שזה פשוט פרקים של תכניות ששודרו השבוע (ארץ נהדרת, המירוץ למליון, עובדה, וכו...).
בגזרת הסרטים - באופן כללי התוכן די מצומצם. יש יחסית מעט סרטים מחו"ל (150 בערך) חלקם קלאסיקות, חלקם היו עדכניים מלפני שנה. אין איזה הפתעות מיוחדות.
(לא ספרתי סרטים ישראליים או סרטי ילדים שלהם יש קטגוריות נפרדות)
מבחינת סדרות מחו"ל - התכנים שם מגיעים מכמה איזורים:
- סדרות טובות ששודרו בעבר ועלו במלואן (כמו mad men, weeds, dexter, breaking bad, californication,...)
- סדרות שנגמרו ואבל משום מה העלו חלק קטן מהעונות (כמו סיינפלד, נקמה, המשרד,...)
- סדרות של Netflix ו-Amazon (בית הקלפים, כתום זה השחור החדש, אלפא האוס, טרנספרנט,...)
- סדרות של ה BBC (שרלוק ועוד איזה כמה שאני לא מכיר)
- ועוד... (מנהטן, זרה, רוק 30, קומיוניטי, מוצרט בג'ונגל, ...)
יש גם קטגוריה של נשיונל גאוגרפיק אבל תכלס היא ממש עלובה. יש רק 10 פרקים של תעופה בחקירה, וכל שאר התכנים (עוד איזה 8 תכניות) בכלל מגיעים מ ng wild.
מבחינת תדירות עדכון - אז התווספו הרבה סדרות חדשות לפני שבוע בערך, וזהו.
מלבד זה שום דבר לא התעדכן בכלל.
מאגר הסרטים לא השתנה. נשיונל גאוגרפיק לא השתנה.
@toxin
·
לא מסכים. הרבה יותר פשוט זה שמשעמם לך, אתה הולך לטלויזיה ולוחץ על כפתור ורואה משהו.
שני הדברים אל שוללים אחד את השני.
אני בחיים לא יוריד את כל פרקי תעופה בחקירה/תעשיות על ב 1080.... ועדיין בא לי לראות אותם פעם בכמה זמן
·
לא מסכים. הרבה יותר פשוט זה שמשעמם לך, אתה הולך לטלויזיה ולוחץ על כפתור ורואה משהו.
שני הדברים אל שוללים אחד את השני.
אני בחיים לא יוריד את כל פרקי תעופה בחקירה/תעשיות על ב 1080.... ועדיין בא לי לראות אותם פעם בכמה זמן
@toxin
·
אבל אני לא מוגבל בתכנים. אני עדיין יכול להוריד.
ההבדל הוא הזמינות של דברים.
אני לא מכיר הרבה אנשים שמורידים תכנים של נשיונל גאוגרפיק או דיסקאברי. הם פשוט רואים את הערוץ.
(ויש שם המון תכנים מצוינים).
כל הרעיון ביס/הוט/סלקום זה שאני יכול ללכת לטלויזיה, להדליק אותה, ולראות משהו. לא להתחיל לחשוב מה בא לי לראות (או לחשוב מראש) ולהוריד (ולחכות שיסיים להוריד).
·
אבל אני לא מוגבל בתכנים. אני עדיין יכול להוריד.
ההבדל הוא הזמינות של דברים.
אני לא מכיר הרבה אנשים שמורידים תכנים של נשיונל גאוגרפיק או דיסקאברי. הם פשוט רואים את הערוץ.
(ויש שם המון תכנים מצוינים).
כל הרעיון ביס/הוט/סלקום זה שאני יכול ללכת לטלויזיה, להדליק אותה, ולראות משהו. לא להתחיל לחשוב מה בא לי לראות (או לחשוב מראש) ולהוריד (ולחכות שיסיים להוריד).
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני יכול להגיד שבעונת המלפפונים (החגים) בארה"ב סיימנו את כל הפרקים העדכניים בסדרות שלנו.
נכנסנו לממיר של סלקום - לסדרות, ודפדפנו - מצאנו את הסדרה של צ'ארלי שין, ופשוט התחלנו לצפות.
לא כולם בנויים להורדות ו/או יש להם חברים שיכולים לקנפג להם הורדות בקלות.
אנחנו צופים בהכל ללא כתוביות וזה גם מקל מאוד את הצפיה בתכנים מהרשת.
לדעתי אם יש ממיר - שנותן לי תכנים מעניינים בVOD - היום זה הרבה יותר רלבנטי מאשר צפייה רציפה.
תכל'ס - זה גם הרבה פחות מבזבז זמן. אלוהים יודע כמה זמן שרפתי בערוץ דיסקברי על תכניות שלא הייתי חייב לראות. (GOLD RUSH).
נכנסנו לממיר של סלקום - לסדרות, ודפדפנו - מצאנו את הסדרה של צ'ארלי שין, ופשוט התחלנו לצפות.
לא כולם בנויים להורדות ו/או יש להם חברים שיכולים לקנפג להם הורדות בקלות.
אנחנו צופים בהכל ללא כתוביות וזה גם מקל מאוד את הצפיה בתכנים מהרשת.
לדעתי אם יש ממיר - שנותן לי תכנים מעניינים בVOD - היום זה הרבה יותר רלבנטי מאשר צפייה רציפה.
תכל'ס - זה גם הרבה פחות מבזבז זמן. אלוהים יודע כמה זמן שרפתי בערוץ דיסקברי על תכניות שלא הייתי חייב לראות. (GOLD RUSH).
·toxin כתב:......
הרבה יותר פשוט, אבל אנשים משום מה אוהבים לסבך לעצמם את החיים......
ההפך הגמור. אם לך יש זמן וידע אתה חושב שזה פשוט וכן, לי ולך זה יותר פשוט. אבל לאנשים שאין להם זמן להתיישב וללחוץ על הורדה שמה שהם רוצים ורוצים שרק יעבוד (ולא, גם אין זמן להתקין אוטומציה ולהוסיף תכנית בכל פעם)
יש לי סלקום TV כבר שבועיים ולא התרשמתי.
אני ואשתי רואים בעיקר ערוץ 22 ועשר ולילדות היינו משדרים בChromeCast
נרשמתי לסלקום TV ולצערי המוצר לא בשל מספיק, איטי מעט והתכנים ממש לא משהו...
משום מה שידורי עידן פלוס נתקעים לשניה וממשיכים כל כמה דקות (לפעמים כמה פעמים בדקה)
(יתכן וזה לא קשור לסלקום TV, אין לי נסיון עם עידן פלוס...)
בקיצור. לא שווה 99₪ בחודש.
אולי 50 למי שאין כח להתעסק עם טכנולוגיות אחרות וגם זה אני לא בטוח....
כיום אני מחפש פתרונות אחרים (NUC With XBMC and DVB-T2 USB Dongle)
אני ואשתי רואים בעיקר ערוץ 22 ועשר ולילדות היינו משדרים בChromeCast
נרשמתי לסלקום TV ולצערי המוצר לא בשל מספיק, איטי מעט והתכנים ממש לא משהו...
משום מה שידורי עידן פלוס נתקעים לשניה וממשיכים כל כמה דקות (לפעמים כמה פעמים בדקה)
(יתכן וזה לא קשור לסלקום TV, אין לי נסיון עם עידן פלוס...)
בקיצור. לא שווה 99₪ בחודש.
אולי 50 למי שאין כח להתעסק עם טכנולוגיות אחרות וגם זה אני לא בטוח....
כיום אני מחפש פתרונות אחרים (NUC With XBMC and DVB-T2 USB Dongle)
@eyalbs
מאכזב.
הייתי בטוח שהם יישדרו את הפרקים זמן קצר אחרי יציאה בחו"ל (כמו שיס התחילו לעשות עם סדרות חמות).
נניח Elementary עונה 3: יצא פרק 13 ויש תרגום זמין לפרק 11.
האם סלקום שידרו כבר את פרק 11 ?
שידרו כבר את פרק 2 של האמריקאים עונה 3 ? (יש תרגום רק לפרק 1)
אגב, הפיתרון שלי לתקופות יבשות (פגרה) בארה"ב הוא הורדה מראש של מספר סדרות\עונות שיושבות בדיסק ומחכות חצי-שנה לתורן.
ז"א: VOD פרטי.
מאכזב.
הייתי בטוח שהם יישדרו את הפרקים זמן קצר אחרי יציאה בחו"ל (כמו שיס התחילו לעשות עם סדרות חמות).
נניח Elementary עונה 3: יצא פרק 13 ויש תרגום זמין לפרק 11.
האם סלקום שידרו כבר את פרק 11 ?
שידרו כבר את פרק 2 של האמריקאים עונה 3 ? (יש תרגום רק לפרק 1)
אגב, הפיתרון שלי לתקופות יבשות (פגרה) בארה"ב הוא הורדה מראש של מספר סדרות\עונות שיושבות בדיסק ומחכות חצי-שנה לתורן.
ז"א: VOD פרטי.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
99 שקל לחודש? וזה עבור ממיר 1. שיש לך 2 או יותר אתה כבר מגיע כמעט למחיר של הוט\יס רק עבור תוכן.
לא משתלם בעליל.
לא צריך להיות מדען אטום כדאי להוריד סדרות מהרשת,מה גם שהכל נגיש ויש מדריכי הדיוטות.
הרבה אנשים עצלנים ומחפשים פתרון קל בטוענות של אי יכולת וחוסר ברירה.
לא סתם החברות הגדולות בכל התחומים עושים בוכטות.
לא משתלם בעליל.
לא צריך להיות מדען אטום כדאי להוריד סדרות מהרשת,מה גם שהכל נגיש ויש מדריכי הדיוטות.
לא סתם החברות הגדולות בכל התחומים עושים בוכטות.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
לא סתם החברות הגדולות בכל התחומים עושים בוכטות....
אתמול יום רביעי היו שני הפרקים הראשונים של סמוך על סול אצלי בויאודי של סלקום טיוי בצהריים לפני יס והוט.
בתור אחד שנוהג להוריד בלי סוף, אני עדיין אומר שאני מאד מרוצה מהשרות תמורת 99 שקל לחודש.
יש הנאה אחרת בכך שאתה בא ורואה סדרות בספריה ותכנים שמישהו אחר מעלה לך ומביא לך והכל זמין בלחיצת כפתור וזפזופ מהיר.
גם הממיר מקליט הוא אחלה דבר.
מקווה שרמי לוי וגוולן טלקום גם יכנסו ותהיה ירידת מחירים ל 50 שקל לחודש זה יהיה אידאלי ביותר!!!!!
בתור אחד שנוהג להוריד בלי סוף, אני עדיין אומר שאני מאד מרוצה מהשרות תמורת 99 שקל לחודש.
יש הנאה אחרת בכך שאתה בא ורואה סדרות בספריה ותכנים שמישהו אחר מעלה לך ומביא לך והכל זמין בלחיצת כפתור וזפזופ מהיר.
גם הממיר מקליט הוא אחלה דבר.
מקווה שרמי לוי וגוולן טלקום גם יכנסו ותהיה ירידת מחירים ל 50 שקל לחודש זה יהיה אידאלי ביותר!!!!!