ערוץ קומדי סנטרל
-
DavidGoren
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מאיפה אני יכול לצפות בערוץ בשידור חי? יענו איזה סורס או חבילה אני צריך להתקין וכו'
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
בישראל זה להתחבר ליס/הוט
בחו"ל זה לשירותים בתשלום כמו NTV.MX ואז זה לקומדי סנטרל UK
יש לך את קומדי סנטרל ספרד (משדר לעיתים תכנים באנגלית) בחבילת ספרד פרימיום תחת שפות זרות בתוסף Israelive (ראה לינק בחתימתי)
יש לך את קומדי סנטרל ספרד (משדר לעיתים תכנים באנגלית) בחבילת ספרד פרימיום תחת שפות זרות בתוסף Israelive (ראה לינק בחתימתי)
-
DavidGoren
- חבר שרק התחיל

·התקנתי את מה שיש לך בחתימה כבר לפני שפתחתי את האשכול.. אבל לא מצאתי שם את קומדי סנטרל..benny123 כתב:בישראל זה להתחבר ליס/הוט
יש לך את קומדי סנטרל ספרד (משדר לעיתים תכנים באנגלית) בחבילת ספרד פרימיום תחת שפות זרות בתוסף Israelive (ראה לינק בחתימתי)...
אני ממש חייב את הערוץ הישראלי!!
-
DavidGoren
- חבר שרק התחיל

·אני רשום ביס אבל אני בטיול ויש לי רק לפטופ..benny123 כתב:רק בהוט/יס בתשלום כמו כולם אין קיצורי דרך...
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
אם זה טיול בארץ תרשם לשירות yesgo ותראה טלוויזיה מכל מקום
אם זה טיול בחו"ל - אז slingbox מוצר שמתחבר לך לממיר ומאפשר לך לראות מכל העולם דרך הנייד/מחשב את השידור מהממיר ולשלוט עליו (מעט יקר)
אם זה טיול בחו"ל - אז slingbox מוצר שמתחבר לך לממיר ומאפשר לך לראות מכל העולם דרך הנייד/מחשב את השידור מהממיר ולשלוט עליו (מעט יקר)
-
DavidGoren
- חבר שרק התחיל

·קיי תודהbenny123 כתב:אם זה טיול בארץ תרשם לשירות yesgo ותראה טלוויזיה מכל מקום
אם זה טיול בחו"ל - אז slingbox מוצר שמתחבר לך לממיר ומאפשר לך לראות מכל העולם דרך הנייד/מחשב את השידור מהממיר ולשלוט עליו (מעט יקר)...