ייעוץ בהצעת מחיר לשני מערכות סאונד שקיבלתי
-
ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
שלום, קיבלתי הצעת מחיר לשני מערכות סאונד שאני הולך לעשות בבית, אחת לסלון לצורך מוסיקה והשניה לפינת משפחה לצורך טלויזיה\סרטים.
סלון
רסיבר Denon x1000
4 רמקולים תיקרתיים מלבניים Omega OW 170
סאב וופר Morel sub8
2 רמקולים חוץ Omega Piccolo 5
פינת משפחה
רסיבר Marantz 1504
רמקולים Morel music theater 2
סה"כ: 20,000 ש"ח.
שאלות:
1.מהי רמת איכות המוצרים שהוצעו לי?, לצערי אינני בקיא בתחום
2.האם המחיר סביר?
תודה!
סלון
רסיבר Denon x1000
4 רמקולים תיקרתיים מלבניים Omega OW 170
סאב וופר Morel sub8
2 רמקולים חוץ Omega Piccolo 5
פינת משפחה
רסיבר Marantz 1504
רמקולים Morel music theater 2
סה"כ: 20,000 ש"ח.
שאלות:
1.מהי רמת איכות המוצרים שהוצעו לי?, לצערי אינני בקיא בתחום
2.האם המחיר סביר?
תודה!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
קצת קשה לעזור בלי להבין מה המטרה בכל מקום ואילו כניסות אתה רוצה ו/או צריך. - אם זה סראונד - אז כדאי לבקש להעביר את השרשור לפורום אודיו רב ערוצי
אכן עדיף רסיברים מאותו החברה - לצורך הנוחות.
לגבי רמקולים - האם שמעת אותם?
אכן עדיף רסיברים מאותו החברה - לצורך הנוחות.
לגבי רמקולים - האם שמעת אותם?
-
ValorHeart
- חבר ותיק

המחיר כולל כבלים והתקנה, לגבי כבילה, יהיו הכנות קבלן להכל.
סלון - המטרה העיקרית היא שמיעת מוסיקה, מערכת סאונד טובה אך מוסתרת כמה שאפשר, לכן החלטנו לשים רמקולים בתקרה, הרסיבר יהיה מוסתר גם הוא בתוך ארון, המערכת צריכה גם אופצה לשדר לשני רמקולים שיושבים מחוץ לסלון באיזור הפרגולה.
אני מניח שהמערכת תהיה סראונד כי האיש הטכני אמר שהוא ישים ארבע רמקולים כל אחד בפינה של הנמכת תקרת הגבס בסלון
פינת משפחה -המטרה העיקרית היא סרטים - מערכת "קלאסית" 5.1 - מסך טלויזיה גדול, במרכזו רמקול סנטר, מצדדיו של המסך שני רמקולים תלויים, סאב וופר ליד ומאחורי היושבים עוד שני רמקולים תלויים, חלל לא גדול.
באופן כללי אני לא איש סאונד, אבל יש לי היום מערכת BOSE ישנה ומעולה בת 10 שנים שנשמעת נהדר ואני לא רוצה משהוא שימע פחות טוב ממנה.
סלון - המטרה העיקרית היא שמיעת מוסיקה, מערכת סאונד טובה אך מוסתרת כמה שאפשר, לכן החלטנו לשים רמקולים בתקרה, הרסיבר יהיה מוסתר גם הוא בתוך ארון, המערכת צריכה גם אופצה לשדר לשני רמקולים שיושבים מחוץ לסלון באיזור הפרגולה.
אני מניח שהמערכת תהיה סראונד כי האיש הטכני אמר שהוא ישים ארבע רמקולים כל אחד בפינה של הנמכת תקרת הגבס בסלון
פינת משפחה -המטרה העיקרית היא סרטים - מערכת "קלאסית" 5.1 - מסך טלויזיה גדול, במרכזו רמקול סנטר, מצדדיו של המסך שני רמקולים תלויים, סאב וופר ליד ומאחורי היושבים עוד שני רמקולים תלויים, חלל לא גדול.
באופן כללי אני לא איש סאונד, אבל יש לי היום מערכת BOSE ישנה ומעולה בת 10 שנים שנשמעת נהדר ואני לא רוצה משהוא שימע פחות טוב ממנה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

טעות גדולה להשתמש ברסיבר בשביל הסלון שלך - זה סתם שיטה לא נכונה.
יש כאן גם שאלה של נוחות תפעול.
מבלי להכנס לענייני ממון כרגע, הכי נוח - למשפחה וכד'.
SONOS CONNECT לסלון עם מגבר 4 ערוצים חיצוני.
SONOS AMP למרפסת.
אפשרות חסכונית - לקנות SONOS CONENCT אחד, ולשים מגבר/ים עם 6 ערוצים - ואז ישמעו אותו הדבר בסלון ובחוץ - הנקודה הבעייתית היחידה תהיה איך תשלוט בווליום בנפרד ואיך תדליק רק את הבחוץ/בפנים.
איזדה מוצרים אתה מתכנן לחבר במשפחה. צריך לבדוק למשל כמה צרכני HDMI יש לך.
אצלי הגעתי למשהו כמו 6. (כל אחד והמשחקים שלו
).
ורק בעקבות זה וצרכים אחרים אפשר להחליט מה כדאי לעשות.
ד"א - יש גם פתרונות לא SONOS כמובן - אבל מנסיוני - הם לא אינטואיבים ו/או עובדים תקין.
רסיבר סראונד למקום בלי מסך - זה לשים את הכסף בפח - במקום להשקיע בהגברה אתה משקיע בכל מיני דברים אחרים שיש ברסיבר ושאין בהם שימוש.
יש כאן גם שאלה של נוחות תפעול.
מבלי להכנס לענייני ממון כרגע, הכי נוח - למשפחה וכד'.
SONOS CONNECT לסלון עם מגבר 4 ערוצים חיצוני.
SONOS AMP למרפסת.
אפשרות חסכונית - לקנות SONOS CONENCT אחד, ולשים מגבר/ים עם 6 ערוצים - ואז ישמעו אותו הדבר בסלון ובחוץ - הנקודה הבעייתית היחידה תהיה איך תשלוט בווליום בנפרד ואיך תדליק רק את הבחוץ/בפנים.
איזדה מוצרים אתה מתכנן לחבר במשפחה. צריך לבדוק למשל כמה צרכני HDMI יש לך.
אצלי הגעתי למשהו כמו 6. (כל אחד והמשחקים שלו
ורק בעקבות זה וצרכים אחרים אפשר להחליט מה כדאי לעשות.
ד"א - יש גם פתרונות לא SONOS כמובן - אבל מנסיוני - הם לא אינטואיבים ו/או עובדים תקין.
רסיבר סראונד למקום בלי מסך - זה לשים את הכסף בפח - במקום להשקיע בהגברה אתה משקיע בכל מיני דברים אחרים שיש ברסיבר ושאין בהם שימוש.
-
ValorHeart
- חבר ותיק

חשבתי לקנות שני Sonos AMP , ראיתי בebay מארה"ב בחצי מחיר מהארץ, אז זה יעלה כמו אחד בארץ, ואז אפשר לממשק ביניהם נכון?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

א. אל תשכח מיסים, מכס משלוח.
ב. כל הגדולה שלהם זה ההתמשקות בינהם:
איחוד איזורים, העברת אודיו בינהם. (לדגמים שיש בהם כניסות) - כלומר אפשר למשל לחבר יחידה עם כניסות בחדר משפחה ולחבר שם את הממיר של יס/הוט - ולשמוע את הסאונד במרפסת.
ב. כל הגדולה שלהם זה ההתמשקות בינהם:
איחוד איזורים, העברת אודיו בינהם. (לדגמים שיש בהם כניסות) - כלומר אפשר למשל לחבר יחידה עם כניסות בחדר משפחה ולחבר שם את הממיר של יס/הוט - ולשמוע את הסאונד במרפסת.
-
ValorHeart
- חבר ותיק

תודה!