למסירה מלא חלקי אלקטרוניקה חדשים - קבלים, נגדים, טרנזיסטורים, ממסרים וכו'
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
ממחלקת אלקטרוניקה של מפעל. עם ארוניות, מגירות וכל השאר. מודעה פעילה לעוד כמה ימים גג, הכל הולך לפח.
ללא ציוד בדיקה יעודי, ז"א ללא סקופים, ספקי DC, מולטימטרים וכו'.
מיכאל
0523-653015
געש
ללא ציוד בדיקה יעודי, ז"א ללא סקופים, ספקי DC, מולטימטרים וכו'.
מיכאל
0523-653015
געש
נערך לאחרונה על ידי Shtirlitz ב 28/01/2015 21:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
יש לי NPN222A בכמויות
גם PNP קטנים הרבה
קבלים קרמיים ל500V
קבלים קטנים של כמה pf ושל כמה nf (ערכים ממשים בערב אני אבדוק)
יש כמה RELAY 12V
כפי שאמרתי מוכן לחלוק - פשוט לא היה לי זמן עד עכשיו, כי גם להבין מה לקחתי לקח זמן
התחלתי מאפס
גם PNP קטנים הרבה
קבלים קרמיים ל500V
קבלים קטנים של כמה pf ושל כמה nf (ערכים ממשים בערב אני אבדוק)
יש כמה RELAY 12V
כפי שאמרתי מוכן לחלוק - פשוט לא היה לי זמן עד עכשיו, כי גם להבין מה לקחתי לקח זמן
התחלתי מאפס
זה באמת קופסאות על קופסאות של דברים?
אם יש, ולא אכפת לך למכור, אני בעיקר מחפש קבלים מחברות טובות ועם דגמים ידועים. אלקטרוליטיים של 16V ו-25V, ו-SMD בגודל 0603 או אולי 0402 (אינצ'י) שלא רגישים לטמפרטורה (X7R/NP0/C0G...).
אם יש, ולא אכפת לך למכור, אני בעיקר מחפש קבלים מחברות טובות ועם דגמים ידועים. אלקטרוליטיים של 16V ו-25V, ו-SMD בגודל 0603 או אולי 0402 (אינצ'י) שלא רגישים לטמפרטורה (X7R/NP0/C0G...).
אני לא לקחתי הרבה, קופסא אחת טובה, עם כל מיני דברים שנפטרתי מהם
אין לי הרבה קבלים כאלה - לא לקחתי הרבה של 25 16V
יש של 400-600V
לא חושב שתמצא אצלי את מה שאתה מחפש - בעיקר כי לא הבנתי כלום בזמנו - והעדפתי לקחת מעט מאשר להעמיס ...
בכל זאת - אם מישהו רוצה ממה שאמרתי מקודם - סבבה
אין לי הרבה קבלים כאלה - לא לקחתי הרבה של 25 16V
יש של 400-600V
לא חושב שתמצא אצלי את מה שאתה מחפש - בעיקר כי לא הבנתי כלום בזמנו - והעדפתי לקחת מעט מאשר להעמיס ...
בכל זאת - אם מישהו רוצה ממה שאמרתי מקודם - סבבה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים