שרשור תגובות: SteadyGo - מעמד סמארטפון לרכב מגומי
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
- NitzanAdato
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 187
- שם מלא: ניצן אדטו
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 45 פעמים
סליחה, אבל מה החידוש הגדול ? קניתי כזה בדיוק כבר לפני מעל שנתיים מאיביי, הנה ב-8 ש"ח כולל משלוח :
http://www.ebay.com/itm/HOT-AWESOME-CAR ... 20f3fc4c18
בהתחלה נראה היה נוח ועושה את העבודה, אבל בסיבוב הראשון שלקחתי קצת מהר המכשיר עף הצידה.
מעבר לזה החסרונות שהוזכרו הופכים את כל העניין לבלתי שמיש - ההפרעה לחלק התחתון של המסך קריטית מאד (למשל סלייד הניווט בWAZE שם ועוד). חלק מהאותיות במקלדת לא נגישות, וגם תצוגת מסך הבית באייפון למשל לא משתנה לאופקי. בקיצור - לא לעניין.
עוד בעיה קשה - עצם העובדה שהוא מונח על הדשבורד. ביום קיץ חם כשהשמש מרביצה על הדשבורד, והמכשיר עובד קשה (ניווט + טעינה), גורם לרוב המכשירים להתחמם מדי, למצב שהם נכנסים למצב בטוח ומכבים את עצמם.
בקיצור - ממליץ לוותר. הזוי שאשכרה הקימו 'חברה' על השטות הזאת שאפשר לקנות באיביי או באליאקספרס ב-8 ש"ח כבר שנים.
http://www.ebay.com/itm/HOT-AWESOME-CAR ... 20f3fc4c18
בהתחלה נראה היה נוח ועושה את העבודה, אבל בסיבוב הראשון שלקחתי קצת מהר המכשיר עף הצידה.
מעבר לזה החסרונות שהוזכרו הופכים את כל העניין לבלתי שמיש - ההפרעה לחלק התחתון של המסך קריטית מאד (למשל סלייד הניווט בWAZE שם ועוד). חלק מהאותיות במקלדת לא נגישות, וגם תצוגת מסך הבית באייפון למשל לא משתנה לאופקי. בקיצור - לא לעניין.
עוד בעיה קשה - עצם העובדה שהוא מונח על הדשבורד. ביום קיץ חם כשהשמש מרביצה על הדשבורד, והמכשיר עובד קשה (ניווט + טעינה), גורם לרוב המכשירים להתחמם מדי, למצב שהם נכנסים למצב בטוח ומכבים את עצמם.
בקיצור - ממליץ לוותר. הזוי שאשכרה הקימו 'חברה' על השטות הזאת שאפשר לקנות באיביי או באליאקספרס ב-8 ש"ח כבר שנים.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
הרגת להם את הסטארט אפ 
- OhadG
- חבר ותיק

- תגובות: 1201
- נתן תודות: 185 פעמים
- קיבל תודות: 114 פעמים
זה לא הוא, זה הסינים....
http://www.aliexpress.com/item/Black-Ca ... 98345.html
אני עדיין תמהה מה למוצר הזה ול-HT.
זה מוצר שמתאים יותר לחוברות המטופשות של ויזה/ישראכארט או לערוץ הקניות (פרסום סטנדרטי של - "המוצר בחינם, דמי משלוח 29 ש"ח), ולא לאתר טכנולוגי (ועוד כזה שמציב את עצמו בחזית הטכנולוגיה).
זה מוצר שמתאים יותר לחוברות המטופשות של ויזה/ישראכארט או לערוץ הקניות (פרסום סטנדרטי של - "המוצר בחינם, דמי משלוח 29 ש"ח), ולא לאתר טכנולוגי (ועוד כזה שמציב את עצמו בחזית הטכנולוגיה).
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
·הפרסום עבד פה על כמה אנשים שמהרו לקנות.OhadG כתב:זה לא הוא, זה הסינים....
זה מוצר שמתאים יותר לחוברות המטופשות של ויזה/ישראכארט או לערוץ הקניות (פרסום סטנדרטי של - "המוצר בחינם, דמי משלוח 29 ש"ח), ולא לאתר טכנולוגי (ועוד כזה שמציב את עצמו בחזית הטכנולוגיה)....
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
פרסום זה פרסום, מישהו ידע שקיים מוצר כזה וקנה מזמן, מישהו אחר לא ועכשיו נחשף אליו (רק לא בטוח ממי יקנה אחרי שפירסמתם קישורים
). זה גם לא סטארטאפ מטורף, כולה עשו עמוד מכירה והזמינו עם לוגו שלהם.
זה דרך אגב לא המוצר הראשון שמפרסמים באתר כסטארטאפ ישראלי ומסתבר שהסינים מזמן מוכרים אותו בשליש מחיר. האמת מאכזב קצת ומוריד מאמינות ההמלצות.
זה דרך אגב לא המוצר הראשון שמפרסמים באתר כסטארטאפ ישראלי ומסתבר שהסינים מזמן מוכרים אותו בשליש מחיר. האמת מאכזב קצת ומוריד מאמינות ההמלצות.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9464
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
לא מאמין ששילמתי על זה 30 שקלים כשאפשר לרכוש את זה ב 7 שקלים!!!!!
בושה
וממש ממש לא אכפת לי מי מעתיק ממי - אם הסינים מוכרים את זה ב 7 שקלים כולל משלוח אז למה לגבות (או לגנוב..) פי 4??
בושה
וממש ממש לא אכפת לי מי מעתיק ממי - אם הסינים מוכרים את זה ב 7 שקלים כולל משלוח אז למה לגבות (או לגנוב..) פי 4??
- OhadG
- חבר ותיק

- תגובות: 1201
- נתן תודות: 185 פעמים
- קיבל תודות: 114 פעמים
·MartinHSabag כתב:השאלה היא מי העתיק ממי?...
קצת עובדות מבלי להעביר ביקרות:
- הדומיין http://www.steadygo.co.il/ נרשם במאי 2013 (כלומר, לפני שנה וחצי).
- משיטוט קל ביוטיוב ניתן למצוא ביקורות על מוצרים זהים עוד משנת 2011 ()
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
נראה לי שתיכננו את המוצר הזה לפני שנתיים שלוש בעידן האיפון 4 והגלאקסי 1 או 2.
הגודל הפנימי (להשכבת המכשיר) מתאים למכשירים 4" והרוחב בעמידה לא מסתיר חלק ממסך בגודל כזה.
הסטארט אפ היה צריך להיות מוצר גדול יותר באורך וברוחב שמתאים למסכים 5" 5.5" של היום.
הגודל הפנימי (להשכבת המכשיר) מתאים למכשירים 4" והרוחב בעמידה לא מסתיר חלק ממסך בגודל כזה.
הסטארט אפ היה צריך להיות מוצר גדול יותר באורך וברוחב שמתאים למסכים 5" 5.5" של היום.
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
לא רציתי לכתוב את זה קודם, אבל אחרי שראיתי את התגובות, אציין כי גם לי יש את המוצר תקופה ארוכה (מאליאקספרס) בגרוש וחצי. המוצר אכן תואם לאייפון 4 - מבחינת גודל מסך, האופציה להשכיב אותו, והעובי של המעמד למכשיר האייפון 4. מכשיר יותר גדול, ורזה, כמו האייפון 6 או אפילו הגלקסי, המסך יהיה טיפה מוסתר והמכשיר יטה בשכיבה הצידה. לא הכי נוח. תלוי ברכב.
אציין, כי אני לא משתמש במכשיר מהחשש לנזק לדש בורד (בכל זאת, גומי, פלסיק והשמש בארץ....)
ותכלס - אין על זרוע ואקום לשמשה.
אציין, כי אני לא משתמש במכשיר מהחשש לנזק לדש בורד (בכל זאת, גומי, פלסיק והשמש בארץ....)
ותכלס - אין על זרוע ואקום לשמשה.
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
מעדיף זרוע שנתפסת בדיסק על פני ואקום לשמשה. כמות הפעמים שהואקום השתחרר ונפל (בזרועות מסוגים שונים) גדולה מידי.
אלי חבוש