מבקש עזרה בחישוב גודל של מקרר וגם מבקש המלצה
שלום,
בימים אלה מתכננים את המטבח ומסתבר שמומלץ לבחור מקרר מראש.
חושב על מקרר בערך ברוחב של מטר, גובה סטנדרט ועומק של 60-70 ס"מ.
איזה נפח של מקרר אני צריך לחפש?
כמו כן אשמח לקבל המלצות למקררים בסדר גודל של עד 8-9 אש"ח, אני פשוט עדיין לא מעודכן במחירים כי אני לא יודע איזה גודל אני מחפש.
כמו כן עדיפות ל side by side
תודה רבה לכולם על העזרה.
בימים אלה מתכננים את המטבח ומסתבר שמומלץ לבחור מקרר מראש.
חושב על מקרר בערך ברוחב של מטר, גובה סטנדרט ועומק של 60-70 ס"מ.
איזה נפח של מקרר אני צריך לחפש?
כמו כן אשמח לקבל המלצות למקררים בסדר גודל של עד 8-9 אש"ח, אני פשוט עדיין לא מעודכן במחירים כי אני לא יודע איזה גודל אני מחפש.
כמו כן עדיפות ל side by side
תודה רבה לכולם על העזרה.
- elrom
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 33 פעמים
אין גובה סטנדרט, בכל מקרה מומלץ להשאיר לפחות 2 מטר גובה. קח גם בחשבון שהמקרר צריך מרווח מכל הכיוונים של 5 ס"מ לפחות, אז קח זאת בחשבון.
אתה צריך להסתכל במידות של המקררים כדי להחליט ולא רק בנפח. יש מקררים עם מידות חיצוניות גדולות אך נפח קטן ויש כאלו עם מידות חיצוניות קטנות יותר אך נפח פנימי גדול יותר. המגוון הוא גדול ולקח לנו כמה שבועות להחליט.
אני יכול להמליץ על סמסונג RFG29PEPN. נפח נטו של 764 ליטר (ברוטו 818) , קנינו לפני חצי שנה ועד עכשיו מאוד מרוצים. עלה 10,000 באבי סופר סניף יגאל אלון (הכי זול שמצאתי) מיבוא של אבי סופר אם אותם תנאי אחריות של היבואן הרשמי (14000 אז). גם השירות שלהם נראה בסדר (לא היו תקלות, פשוט ענו מהר לטלפון, הגיעו מיד להתקין). הנתון שלא עומד בדרישה שלך הוא העומק - 90.4 כולל הידיות. לנו זה לא הפריע. אל תשכח להכין שקע חשמל וברז מים.
טיפ קטן לברז מים - תראה אם תוכל למקם אותו לא מאחורי המקרר אן בצדדיו וכך תוכל לחסוך כמה ס"מ בעומק.
בהצלחה.
אתה צריך להסתכל במידות של המקררים כדי להחליט ולא רק בנפח. יש מקררים עם מידות חיצוניות גדולות אך נפח קטן ויש כאלו עם מידות חיצוניות קטנות יותר אך נפח פנימי גדול יותר. המגוון הוא גדול ולקח לנו כמה שבועות להחליט.
אני יכול להמליץ על סמסונג RFG29PEPN. נפח נטו של 764 ליטר (ברוטו 818) , קנינו לפני חצי שנה ועד עכשיו מאוד מרוצים. עלה 10,000 באבי סופר סניף יגאל אלון (הכי זול שמצאתי) מיבוא של אבי סופר אם אותם תנאי אחריות של היבואן הרשמי (14000 אז). גם השירות שלהם נראה בסדר (לא היו תקלות, פשוט ענו מהר לטלפון, הגיעו מיד להתקין). הנתון שלא עומד בדרישה שלך הוא העומק - 90.4 כולל הידיות. לנו זה לא הפריע. אל תשכח להכין שקע חשמל וברז מים.
טיפ קטן לברז מים - תראה אם תוכל למקם אותו לא מאחורי המקרר אן בצדדיו וכך תוכל לחסוך כמה ס"מ בעומק.
בהצלחה.
תודה על הייעוץelrom כתב:אין גובה סטנדרט, בכל מקרה מומלץ להשאיר לפחות 2 מטר גובה. קח גם בחשבון שהמקרר צריך מרווח מכל הכיוונים של 5 ס"מ לפחות, אז קח זאת בחשבון.
בהצלחה....
איך המקרר מבחינת רעש?
מצאתי את המקבילה שלו בעומק של 60
RFG23UEPN
·