חוויה מרכישה באתר AMAZON.DE
לאחר שקראתי בפורום החלטתי לרכוש את הרסיבר ONKYO 636 דרך AMAZON.DE
התנסות הרכישה הכי גרועה ונבזת שקרתה לי עד היום! ... אולי עניין של מזל.....
בתאריך 13.1.15 רכשתי את הריסבר ב471 יורו. המשלוח היה מסוג Amazon Global Express Delivery”Delivery 6-11 working days
תאריך משוער לקבלת המשלוח 21.1 לאחר מכן התעדכן ל23.1.15
I PARCEL שלחו אימייל בקשה לת.ז - שלחתי להם.
המשלוח יצא ב14.1 - נרשם המשלוח בצורת אלקטרוני אצלהם...
מאז ועד היום לא השתנה התיעוד , פניתי מספר פניות לאמאזון ולחברת I PARCEL וכל אחד טען ההפך - אמאזון טענו ששלחו כבר , וI PARCEL טענו שלא קיבלו שום דבר...
לאחר עשרות פניות לאמאזון שבכל פעם אמרו שעד לתאריך 4.2.15 לא יגיע ישלחו חדש או יזכו.
ביקשתי מספר פעמים לתת לי קישור על תקנון זמני המשלוח, לבסוף היום נתנו - ולמרבה הפלא הם התייחסו למשלוח מסוג Standard Shipping(Delivery 7-19 working days.
שלחתי להם אימייל חזרה שהם טועים טעות חמורה בקשר למשלוח ומבקש זיכוי על המשלוח ,כמובן שלא חזרו .
מאוחר יותר קיבלתי אימייל בגרמנית שמודיע על חזרת מוצר ומודיע על זיכוי אך ללא עלות המשלוח! וגם ללא אפשרות למשלוח חוזר- כמובן שהמשלוח לא הגיע וגם התברברר אצלהם במחסן הרי לא הגיע כלל לI PARCEL!
ממש בזיון
התנסות הרכישה הכי גרועה ונבזת שקרתה לי עד היום! ... אולי עניין של מזל.....
בתאריך 13.1.15 רכשתי את הריסבר ב471 יורו. המשלוח היה מסוג Amazon Global Express Delivery”Delivery 6-11 working days
תאריך משוער לקבלת המשלוח 21.1 לאחר מכן התעדכן ל23.1.15
I PARCEL שלחו אימייל בקשה לת.ז - שלחתי להם.
המשלוח יצא ב14.1 - נרשם המשלוח בצורת אלקטרוני אצלהם...
מאז ועד היום לא השתנה התיעוד , פניתי מספר פניות לאמאזון ולחברת I PARCEL וכל אחד טען ההפך - אמאזון טענו ששלחו כבר , וI PARCEL טענו שלא קיבלו שום דבר...
לאחר עשרות פניות לאמאזון שבכל פעם אמרו שעד לתאריך 4.2.15 לא יגיע ישלחו חדש או יזכו.
ביקשתי מספר פעמים לתת לי קישור על תקנון זמני המשלוח, לבסוף היום נתנו - ולמרבה הפלא הם התייחסו למשלוח מסוג Standard Shipping(Delivery 7-19 working days.
שלחתי להם אימייל חזרה שהם טועים טעות חמורה בקשר למשלוח ומבקש זיכוי על המשלוח ,כמובן שלא חזרו .
מאוחר יותר קיבלתי אימייל בגרמנית שמודיע על חזרת מוצר ומודיע על זיכוי אך ללא עלות המשלוח! וגם ללא אפשרות למשלוח חוזר- כמובן שהמשלוח לא הגיע וגם התברברר אצלהם במחסן הרי לא הגיע כלל לI PARCEL!
ממש בזיון
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
צודק בזיון
אתה לדעתי הראשון שחווה דבר כזה, בהקשר לאמזון, כנראה ענין של מזל רע.
אתה לדעתי הראשון שחווה דבר כזה, בהקשר לאמזון, כנראה ענין של מזל רע.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
כן, נשמע קצת מוזר... הזמנתי לפני מספר ימים שואב אבק מאמזון גרמניה. העסקה נעצרה ע"י ויזה כ.א.ל. בחשד לגניבת כרטיס אשראי, אבל זה סתם היה חשד. המשלוח יצא אתמול לדרך עם iparcel, וכמעט במיידי קיבלתי מייל עם בקשת ת"ז, כמו שתמיד הם עושים.
נשמע לי קצת מוזר הסיפור שלך... אני במקומך הייתי פונה אליהם בצ'אט. כך הם מטפלים בצורה הכי יעילה בפניה. הבעיה רק שצ'אט באמזון גרמניה עובד רק בגרמנית, אבל גם עם זה ניתן להתמודד
נשמע לי קצת מוזר הסיפור שלך... אני במקומך הייתי פונה אליהם בצ'אט. כך הם מטפלים בצורה הכי יעילה בפניה. הבעיה רק שצ'אט באמזון גרמניה עובד רק בגרמנית, אבל גם עם זה ניתן להתמודד
איך אני פונה למנהל שירות לקוחות?
דווקא יש לי ניסיון שנים עם אמאזון UK וUS ולא הייתה שום בעיה כמו הפעם.
mp3lll - פיניתי אליהם מספר פעמים מכיוון שIPARCEL טענו שלא קיבלו את הפריט ואמאזון טענו ההפך - כבר מחשיד
ושמתי לב עכשיו שהחזירו כסף על משלוח ולא החזירו על תשלום מכס... עוד יותר מוזר
דווקא יש לי ניסיון שנים עם אמאזון UK וUS ולא הייתה שום בעיה כמו הפעם.
mp3lll - פיניתי אליהם מספר פעמים מכיוון שIPARCEL טענו שלא קיבלו את הפריט ואמאזון טענו ההפך - כבר מחשיד
ושמתי לב עכשיו שהחזירו כסף על משלוח ולא החזירו על תשלום מכס... עוד יותר מוזר
- nice_guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 606
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
אין לי הרבה ניסיון איתם, אבל הקניה שלי עברה חלק ומאוד נעימה.
למעט שI-PERCEL קיבלו את המוצר אליהם יום לפני תאריך ההספקה, והם איחרו ב 3 ימים, אחרי מייל מתנצל שאין להם שליטה
על העניין (אמזון) הבנתי שצריך להמתין...
פשוט מקרה של חוסר סבלנות מובהק, וישראליות לשמה.
אמזון היא חברה רצינית, שלא מתעסקת בזוטות, היית צריך להמתין והיית מקבל הכל כמו שצריך, אתה התחלת להתעסק איתם
וביטול עיסקה וכו' כאילו הם איזה חנות קטנה.
להבא, קצת סבלנות, את הישראליות תשאיר בבית, והכל יסתדר, עשרות אנשים קנו מהם ולאף אחד לא הייתה בעיה...
למעט שI-PERCEL קיבלו את המוצר אליהם יום לפני תאריך ההספקה, והם איחרו ב 3 ימים, אחרי מייל מתנצל שאין להם שליטה
על העניין (אמזון) הבנתי שצריך להמתין...
פשוט מקרה של חוסר סבלנות מובהק, וישראליות לשמה.
אמזון היא חברה רצינית, שלא מתעסקת בזוטות, היית צריך להמתין והיית מקבל הכל כמו שצריך, אתה התחלת להתעסק איתם
וביטול עיסקה וכו' כאילו הם איזה חנות קטנה.
להבא, קצת סבלנות, את הישראליות תשאיר בבית, והכל יסתדר, עשרות אנשים קנו מהם ולאף אחד לא הייתה בעיה...
אני מזמין לא מעט דברים מאמאזון (גם האירופאים למינהם - צרפת גרמניה אנגליה וגם ארה"ב) , עד היום , כבר עשרות מוצרים מקטנים ועד גדלים , לא היו לי כמעט בעיות והכל מגיע לפי זמן האספקה המשוער . לפעמים מקדים ולעיתים גם טיפה מאחר - אם כי ברוב הם מצליחים להפתיע אותי במהירות.
היה מקרה של נעליים שהגיעו בשבועיים איחור מהמועד האחרון המשוער , ואחרי מיילים הם הציעו לזכות אותי (זיכוי באמאזון - ולא החזר כספי מלא ) או שאני אמתין עוד מספר ימים עד שהם יבדקו את הנושא שוב עם המוכר , מספר ימים לאחר שביקשתי להמתין הנעליים הופיעו וביטלתי את התלונה.
קורה אחת ל... אבל השירות שלהם ברוב המקרים מאוד אמין ומסודר.
היה מקרה של נעליים שהגיעו בשבועיים איחור מהמועד האחרון המשוער , ואחרי מיילים הם הציעו לזכות אותי (זיכוי באמאזון - ולא החזר כספי מלא ) או שאני אמתין עוד מספר ימים עד שהם יבדקו את הנושא שוב עם המוכר , מספר ימים לאחר שביקשתי להמתין הנעליים הופיעו וביטלתי את התלונה.
קורה אחת ל... אבל השירות שלהם ברוב המקרים מאוד אמין ומסודר.
- SharonFediuk
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני גם הזמנתי את אותו הסטרימר.הסטרימר הגיע לארץ ושחררו אותו מהמכס תוך שבוע.
באתר של I-PERCEL היה כתוב שהוא בתהליכים לשחרור,חיכיתי יותר שמשבועיים ושום דבר לא השתנה בסופו של דבר שלחתי כמה מיילים לחברת i-percel והם הביאו את המספר המעקב של דואר ישראל.
מסתבר שהרסיבר היה תקוע יותר משבועיים בדואר שליחים ולא היה להם שליח(הוא התפטר!!!!!!) שיביא לי את זה.בסופו של דבר דואר השליחים היה פשוט שערוריה הם אפילו לא הודיעו לי שזה הגיע לארץ,נסעתי לרמת גן ולקחתי את זה.
לסיכום:את הבלגן עושים דואר ישראל.
באתר של I-PERCEL היה כתוב שהוא בתהליכים לשחרור,חיכיתי יותר שמשבועיים ושום דבר לא השתנה בסופו של דבר שלחתי כמה מיילים לחברת i-percel והם הביאו את המספר המעקב של דואר ישראל.
מסתבר שהרסיבר היה תקוע יותר משבועיים בדואר שליחים ולא היה להם שליח(הוא התפטר!!!!!!) שיביא לי את זה.בסופו של דבר דואר השליחים היה פשוט שערוריה הם אפילו לא הודיעו לי שזה הגיע לארץ,נסעתי לרמת גן ולקחתי את זה.
לסיכום:את הבלגן עושים דואר ישראל.
גם אצלי האיחור היחיד שהיה לי היה קשור לדואר בישראל. חבילה לא הגיעה בזמן (אפילו חיכיתי קצת אחרי הזמן שהיה כתוב) אז יצרתי איתם קשר והם אמרו לי שקודם כל יזכו אותי על המשלוח בגלל האיחור וגם ייבדקו למה זה עוד לא הגיע. שעה אחרי זה קיבלתי טלפון מהשליח ששואל אם הוא יכול לצאת לכיוון שלי עם החבילה. חבורה של ליצנים...בטח סתם שכב שם כמה ימים עד שאמאזון שאלו מה קורה
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
אני קונה המון בכל האמזונים השונים גרמניה, איטליה, צרפת וארה"ב מדברים קטנים כמכשירי טלפון ועד חבילות ענק גגונים,מנשאי אופניים ואוהלים.
מעולם לא נתקלתי בתקלה מהסוג של פותח השירשור, העיכובים הגדולים נגרמו תמיד בגלל דואר שליחים ישראל.
מעולם לא נתקלתי בתקלה מהסוג של פותח השירשור, העיכובים הגדולים נגרמו תמיד בגלל דואר שליחים ישראל.
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
אתה יכול להיות מאוכזב טיפה אבל להגדיר את זה כ"בזיון" לדעתי הלכת רחוק רחוק מידי.
וכל זה בגלל יומיים.
וכל זה בגלל יומיים.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
הזמנתי מ Amazon UK, היה אמור להגיע לפני 10 ימים, חיכיתי בסבלנות, בדקתי בדואר, אמרו שלא יודעים ולדעתם בכלל לא הגיע לארץ עדיין, שלחתי מייל, ענו תוך שעה שבדקו ובאמת נעלם וסליחה ומצטערים מאוד אבל אין לנו אחר במלאי כרגע, אז הנה כל כספך בחזרה, ושוב סליחה. אולי עוד חצי שנה יגיע פתאום, כמו מסין
לא נעים, אבל אין לי תלונות. בכל מה שקשור ללוגיסטיקה לישראל ובתוך ישראל המצב זוועה. פעם הזמנתי משהו באמזון גרמניה למלון, זה היה ביום שישי בחמש אחה"צ, בשיא החורף, שלג. לא האמנתי שיצליחו לעמוד במילה שלהם לספק למחרת. בשעה 8:00 בבוקר למחרת (שבת!) התקשרו מהקבלה שמחכה לי חבילה.
אני חוזר אליכם שוב, החבילה הוחזרה ללא שום סיבה חברת המשלוח לא קיבלה אותו כלל, אין לי שום תולנות למחיר זה גם לא הפעם הראשונה שאני רוכש מאמאזון רק לא מגרמניה ,
הם לבסוף החזירו את כל מה ששלמתי והציעו לרכוש מחדש במחיר ששלמתי,
הבזיון הוא ההליך - הם לא יודעים איפה נמצא הפריט למרות שזה דואר אקספרס.
ולמרות הכל לא נותנים פיצוי לשדרוג משלוח מהיר.
הם רצו שאחכה 20 יום לקבלת המשלוח..... למרות שהוא מסוג 6-11 יום.
ישראלי או לא ישראלי אבל גרמני צריך להתנהג כגרמני - דייקן
הם לבסוף החזירו את כל מה ששלמתי והציעו לרכוש מחדש במחיר ששלמתי,
הבזיון הוא ההליך - הם לא יודעים איפה נמצא הפריט למרות שזה דואר אקספרס.
ולמרות הכל לא נותנים פיצוי לשדרוג משלוח מהיר.
הם רצו שאחכה 20 יום לקבלת המשלוח..... למרות שהוא מסוג 6-11 יום.
ישראלי או לא ישראלי אבל גרמני צריך להתנהג כגרמני - דייקן