בית קליה חדש בחוצות יגור.
הכי קרוב לבית שלי וגיליתי רק עכשיו.
קפה יוניקו-הוקם על ידי אסף ריפס, מי שלא מכיר היה אחד המובילים בקפה אווה וחבר באיגוד הקפה העולמי, והאיש שממנו וללא ידיעתו למדתי את המושג "טחינה צריכה להיות בעובי שבין קמח למלח".
רכשתי שם קפה ירוק-סומטרה-ירגשיף ופפואה, לא זול אבל איכות מעולה.
קיבלתי דגימות קלויות של סומטרה ומקסיקו אורגני, סומטרה היה מעולה, המקסיקני גם (לאוהבי הצ'פס אלטורה).
קפה יוניקו-הוקם על ידי אסף ריפס, מי שלא מכיר היה אחד המובילים בקפה אווה וחבר באיגוד הקפה העולמי, והאיש שממנו וללא ידיעתו למדתי את המושג "טחינה צריכה להיות בעובי שבין קמח למלח".
רכשתי שם קפה ירוק-סומטרה-ירגשיף ופפואה, לא זול אבל איכות מעולה.
קיבלתי דגימות קלויות של סומטרה ומקסיקו אורגני, סומטרה היה מעולה, המקסיקני גם (לאוהבי הצ'פס אלטורה).
האתר של העסק כולל מחירים לקפה קלוי נמצא כאן:
http://unico-coffee.co.il/store/
אם יזדמן לי לעבור באיזור, אני מאמין שאכנס. נשמע כמו מקום רציני עם הרבה פוטנציאל... שיהיה לו בהצלחה.
http://unico-coffee.co.il/store/
אם יזדמן לי לעבור באיזור, אני מאמין שאכנס. נשמע כמו מקום רציני עם הרבה פוטנציאל... שיהיה לו בהצלחה.
- gibson9655
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 103
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 5 פעמים
יש למישהו רשמים מהקפה הקלוי של יוניקו ?
- gibson9655
-
- חבר פעיל מאוד

טוב מעניין
אקפוץ לשם בקרוב, המחירים שלו מציאותיים יותר ותאריך הקליה ברור יותר מאווא קפה שזה שתי נקודות שגרמו לי להדיר רגליי מאווא.
יחזרו למציאות ויקלו לפי הזמנה אשמח לשוב אליהם, אחרת שיחפשו כמו שאומרים. אין סיבה לפשרות בטח לא במחירי רקיע.
אקפוץ לשם בקרוב, המחירים שלו מציאותיים יותר ותאריך הקליה ברור יותר מאווא קפה שזה שתי נקודות שגרמו לי להדיר רגליי מאווא.
יחזרו למציאות ויקלו לפי הזמנה אשמח לשוב אליהם, אחרת שיחפשו כמו שאומרים. אין סיבה לפשרות בטח לא במחירי רקיע.
- gibson9655
-
- חבר פעיל מאוד

הייתי אתמול אצל יוניקו והאמת מאז שעברתי לחיפה החשיפה למגוון פולי קפה וקולים עלתה בצורה חדה.
עיר עשירה בזיהום אוויר אבל גם בבתי קליה (לעת עתה אווא , אמיגו ויוניקו). אם נחטוף לפחות נחטוף בסטייל..
לדעתי וזו דעתי בלבד יוניקו מוביל בקטגוריה המקומית בשקלול כלל הפרמטרים : איכות טריות טעם מחיר.
ישנו רישום מסודר של תאריך הקליה , שקי הקפה הירוק מונחים לעיני הלקוח שמוזמן לשוטט להנאתו בין חביות הקפה הקלוי.
השירות מצויין ומוקפד.
האתר שלהם חלש ואין משלוחים (שליח עד הבית יקר מדי עבור מי שצוריך חצאי קילו) ואם הם רוצים להתקדם הם חייבים להזיז אותו עבור לקוחות פרטיים כי יגור עבור מי שלא גר באיזור חיפה זה דיי חור. חבל.
אני יצאתי עם קלוי סומטרה (13 שח למאה גרם) וטוסקנה גולד (12 שח למאה גרם) הפעם,
יש מגוון ויש פתיחות וגמישות . מבסוט עליהם.
הקפה כרגע טרי מדי ועמוס בקרמה בוסרית אבל טעם הפולים מעולה בהחלט מהטובים ביותר.
קפה מעולה במחירים שפויים.
הקליה של מה שלקחתי לי אישית מזכירה את אמיגו יותר מאשר את אוא (עמוק יותר מטזורו פרימיום של אוא אך פחות מטוסקנה של אמיגו)
עיר עשירה בזיהום אוויר אבל גם בבתי קליה (לעת עתה אווא , אמיגו ויוניקו). אם נחטוף לפחות נחטוף בסטייל..
לדעתי וזו דעתי בלבד יוניקו מוביל בקטגוריה המקומית בשקלול כלל הפרמטרים : איכות טריות טעם מחיר.
ישנו רישום מסודר של תאריך הקליה , שקי הקפה הירוק מונחים לעיני הלקוח שמוזמן לשוטט להנאתו בין חביות הקפה הקלוי.
השירות מצויין ומוקפד.
האתר שלהם חלש ואין משלוחים (שליח עד הבית יקר מדי עבור מי שצוריך חצאי קילו) ואם הם רוצים להתקדם הם חייבים להזיז אותו עבור לקוחות פרטיים כי יגור עבור מי שלא גר באיזור חיפה זה דיי חור. חבל.
אני יצאתי עם קלוי סומטרה (13 שח למאה גרם) וטוסקנה גולד (12 שח למאה גרם) הפעם,
יש מגוון ויש פתיחות וגמישות . מבסוט עליהם.
הקפה כרגע טרי מדי ועמוס בקרמה בוסרית אבל טעם הפולים מעולה בהחלט מהטובים ביותר.
קפה מעולה במחירים שפויים.
הקליה של מה שלקחתי לי אישית מזכירה את אמיגו יותר מאשר את אוא (עמוק יותר מטזורו פרימיום של אוא אך פחות מטוסקנה של אמיגו)
- gibson9655
-
- חבר פעיל מאוד

נחמד שאסף מיוניקו מתרחב ויתחיל לעבוד עם בוקסיט בקרוב, ולמעשה יהיה עוד אחד מהקולי בוטיק לטעמי מהטובים ביותר ששולחים קפה טרי לקהל הפרטי בכל הארץ. מקווה שהרמה הנוכחית (איכות טריות מגוון גמישות ומחיר) תשמר ואם כן זו בשורה מעולה.
ביקרתי בקפה יוניקו אתמול.
טעמתי שם PNG ואת אחת התערובות ולא אהבתי.
ואז הגיעה הפתעה..
קניתי הביתה סומטרה קלויה ונפלתי מהרגליים.
הקליה מעולה, הטעמים עוד יותר!
גוף מצויין, מעט חמיצות וטעם של מתיקות שנשאר בפה. תענוג!
ממליץ בחום לנסות.
טעמתי שם PNG ואת אחת התערובות ולא אהבתי.
ואז הגיעה הפתעה..
קניתי הביתה סומטרה קלויה ונפלתי מהרגליים.
הקליה מעולה, הטעמים עוד יותר!
גוף מצויין, מעט חמיצות וטעם של מתיקות שנשאר בפה. תענוג!
ממליץ בחום לנסות.
היחס ואיכות קפה הפתיעו אותי לטובה
בחודש האחרון ביקרתי ביוניקו מספר פעמים.בעקבות מה שכתבו החברים בפורום. דגמתי פולים שונים בעזרתו של אסף. לבסוף בחרתי בשילוב של 70% יוניקו גולד ו 30% רובוסטה שעבורי היום הוא השילוב המנצח. בכל הפעמים אסף קיבל אותי במאור פנים ועזר לי בבחירה בסבלנות רבה.זהו מקום שאשמח לחזור אליו שוב ושוב!!