גיבוי תמונות מרחוק למחשב בתיקון
שלום,
המחשב הנייד שלי נמצא בתיקון במעבדת שירות של אסוס.
עקב בעייה במערכת ההפעלה יציאות ה USB לא עובדות ולכן צריך לפרמט את המחשב.
עיקר הבעייה שלי אילו התמונות שנמצאות עליו (מעריך שכ 4G אולי קצת יותר של תמונות)
במעבדה לא מוכנים לשמור לי את התמונות היכן שהוא- הם מסרבים/אסור להם לקחת אחריות על כך.. (מה גם שיציאות ה USB לא עובדות כך שהעסק קצת יותר מסובך)
טרם שאלתי- אך האופצייה היחידה שיושבת לי בראש זה לבקש מהם להתחבר למחשב שלי מרחוק (AMMYY ?) ולהעתיק את התמונות להיכן שהוא
אודה לעצה - האם ניתן וכיצד להעביר כזאת כמות של מידע להיכן שהוא ? (דרוב-בוקס, גאמבו מייל וכדו'..)
כל עצה בנושא תתקבל ברכה
תודה
המחשב הנייד שלי נמצא בתיקון במעבדת שירות של אסוס.
עקב בעייה במערכת ההפעלה יציאות ה USB לא עובדות ולכן צריך לפרמט את המחשב.
עיקר הבעייה שלי אילו התמונות שנמצאות עליו (מעריך שכ 4G אולי קצת יותר של תמונות)
במעבדה לא מוכנים לשמור לי את התמונות היכן שהוא- הם מסרבים/אסור להם לקחת אחריות על כך.. (מה גם שיציאות ה USB לא עובדות כך שהעסק קצת יותר מסובך)
טרם שאלתי- אך האופצייה היחידה שיושבת לי בראש זה לבקש מהם להתחבר למחשב שלי מרחוק (AMMYY ?) ולהעתיק את התמונות להיכן שהוא
אודה לעצה - האם ניתן וכיצד להעביר כזאת כמות של מידע להיכן שהוא ? (דרוב-בוקס, גאמבו מייל וכדו'..)
כל עצה בנושא תתקבל ברכה
תודה
זה המצב הנתון
לרגע לא חשבתי שזה יגיע לפירמוט. (בעייה ב USB !!)
ניתן לצרוב על דיסק אני מניח אך כאמור אני לא ליד המחשב- ולמרות שאנסה עוד ניסיון שיכנוע- נראה שהם לא יסכימו לבצע זאת בשבילי.
כאמור- נראה שרק מרחוק ( אם לזה הם יסכימו..)
ניתן לצרוב על דיסק אני מניח אך כאמור אני לא ליד המחשב- ולמרות שאנסה עוד ניסיון שיכנוע- נראה שהם לא יסכימו לבצע זאת בשבילי.
כאמור- נראה שרק מרחוק ( אם לזה הם יסכימו..)
הכונן לא מחולק לחלקים?
אם כן ניתן להעתיק לדיסק שאין עליו מערכת הפעלה (בהנחה שהם יפרמטו רק את הדיסק שעליו היא נמצאת).
אני מניח שהנושא רגיש ולכן או שתשכנע אותם לגבות (לצרוב, לשלוח למייל)
או שתחזיר אותו תגבה את כל מה שצריך (כך גם אתה בטוח שאתה מגבה הכל)
ותחזיר שוב לתיקון , מצריך קצת התעסקות , אבל אם המידע חשוב לך אז זאת האופציה הטובה יותר.
אם כן ניתן להעתיק לדיסק שאין עליו מערכת הפעלה (בהנחה שהם יפרמטו רק את הדיסק שעליו היא נמצאת).
אני מניח שהנושא רגיש ולכן או שתשכנע אותם לגבות (לצרוב, לשלוח למייל)
או שתחזיר אותו תגבה את כל מה שצריך (כך גם אתה בטוח שאתה מגבה הכל)
ותחזיר שוב לתיקון , מצריך קצת התעסקות , אבל אם המידע חשוב לך אז זאת האופציה הטובה יותר.
גיבוי מרחוק ללא הגבלת מקום באופן אוטומטי, תתקין תוכנת גיבוי ותוך דקות תוכל לגבות את המחשב לענן
גיבוי בענן ללא הגבלה לחץ כאן ...
גיבוי בענן ללא הגבלה לחץ כאן ...