מבקש עזרה פעם שניה
-
daniel2keren
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום לכולם.
אני ממש לא מבין כל מה שקשור להתקנים חיצונים שמחוברים לאינטרנט ו לטלויזיה
איזה ציוד/קופסה אני צריך, מהירות אינטרנט , חיבורים בטלוויזיה, תוכנות להתקנה
קראתי הרבה בפורומים שיש התקנים שונים שמחברים לאינטרנט ו לטלויזיה, מתקינים תוכנות שונות על ההתקנים , הגדרות, ורק אז ניתן לראות ארוצים.
אשמח מאוד לקבל מידע בנושא.
תודה....
קראתי הרבה בפורומים שיש התקנים שונים שמחברים לאינטרנט ו לטלויזיה, מתקינים תוכנות שונות על ההתקנים , הגדרות, ורק אז ניתן לראות ארוצים.
תודה....
כמו שציינת ישנן אפשרויות רבות, סטרימר, דונגל מבוסס אנדרואיד, מיני PC מבוסס Windows או OpenELEC, או אפילו סתם מחשב ישן שזרוק בבית .daniel2keren כתב:שלום לכולם.
תודה.......
ההמלצה שלי היא להתחיל להתקין ב Windows במחשב האישי שלך ולהתנסות... אחרי שתצבור ידע תחליט איך להמשיך ...
·
-
daniel2keren
- חבר שרק התחיל

OK
מה הם השלבים לעשות מה שאמרתה בנייד שלי
אתה יכול לכוון אותי ....
מה הם השלבים לעשות מה שאמרתה בנייד שלי
אתה יכול לכוון אותי ....
-
daniel2keren
- חבר שרק התחיל

LENOVO THINKPAD EDGE
-
daniel2keren
- חבר שרק התחיל

TYPE 0301-GVG
S/N LR-520CL
PRODUCT ID:0103GVG
S/N LR-520CL
PRODUCT ID:0103GVG
אני אנסה לעשות לך סדר. יש כמה "מסלולים" עיקריים: ניגון קבצים למינהם שמאוחסנים אצלך ברשת, צפייה בתכני אינטרנט, כלומר ערוצים שמשדרים ב- STREAMING, צפייה בערוצים באמצעות מקלט.
בשביל השניים הראשונים יש את KODI שהיא תוכנה לניהול וניגון מדיה. יש לה המון תוספים שמאפשרים לך צפייה ב- YOUTUBE, ערוצי אינטרנט, חיוויי מזג-אוויר וכו'. את KODI ניתן להתקין על כל מערכת הפעלה עיקרית, יותר נכון, יש לה גרסה לכל מערכת הפעלה. יש כאן ויכוח תמידי מה הגרסה העדיפה ביותר מבחינת יציבות ותאימות וככל הנראה הגרסה לווינדוס ולינוקס יותר יציבה מאנדרואיד.
לגבי קליטת ערוצים, יש מקלטי ערוצים שמגיעים בתצורות שונות - ממיר כבלים כמו של יס או הוט, או מקלט DVB-T שמגיע לרוב בממיר ודרכו קולטים את עידן+.
חיבור המחשב לטלויזיה נעשה לרוב חוטית דרך HDMI או אלחוטית בפתרון הזרמה כמו WIDI או CHROMCAST.
זו הסיבה שטוקסין המליץ לך להתקין KODI על נייד קיים ולחבר אותו ב-HDMI. אם ימצא חן בעיניך תוכל לרכוש סטרימר קבוע - קופסת אנדרואיד, MINI PC כמו INTEL NUC או קופסה אחרת שניתן להתקין עליה לינוקס או אנדרואיד...
בשביל השניים הראשונים יש את KODI שהיא תוכנה לניהול וניגון מדיה. יש לה המון תוספים שמאפשרים לך צפייה ב- YOUTUBE, ערוצי אינטרנט, חיוויי מזג-אוויר וכו'. את KODI ניתן להתקין על כל מערכת הפעלה עיקרית, יותר נכון, יש לה גרסה לכל מערכת הפעלה. יש כאן ויכוח תמידי מה הגרסה העדיפה ביותר מבחינת יציבות ותאימות וככל הנראה הגרסה לווינדוס ולינוקס יותר יציבה מאנדרואיד.
לגבי קליטת ערוצים, יש מקלטי ערוצים שמגיעים בתצורות שונות - ממיר כבלים כמו של יס או הוט, או מקלט DVB-T שמגיע לרוב בממיר ודרכו קולטים את עידן+.
חיבור המחשב לטלויזיה נעשה לרוב חוטית דרך HDMI או אלחוטית בפתרון הזרמה כמו WIDI או CHROMCAST.
זו הסיבה שטוקסין המליץ לך להתקין KODI על נייד קיים ולחבר אותו ב-HDMI. אם ימצא חן בעיניך תוכל לרכוש סטרימר קבוע - קופסת אנדרואיד, MINI PC כמו INTEL NUC או קופסה אחרת שניתן להתקין עליה לינוקס או אנדרואיד...
- m3csl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 901
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
גם אני תומך ברעיון של TOXIN.. תתנסה עם הציוד שיש לך, תראה אם מתאים ורק אז תקנה משהו קבוע.
תלמד את ה KODI , תראה את היציבות של המערכת, אם מהירות האינטרנט שלך מספקת וכו'
תלמד את ה KODI , תראה את היציבות של המערכת, אם מהירות האינטרנט שלך מספקת וכו'
It's Five O'Clock Somewhere
-
daniel2keren
- חבר שרק התחיל

תודה רבה על התשובות. איך ואיזה גרסה מתקינים את KODI ?