Onkyo TX-NR414 - אין סאונד

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
omermu פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,

לצערי קניתי את המגבר לפני כשנתיים וחצי מאמזון בארה"ב. :(

מסתבר שנפלתי על סדרה דפוקה - המגבר שלי לא מוציא קול בשום ערוץ, לא מתחבר לרשת וכו'.

בארה"ב אני זכאי לתקן את המגבר בחינם (ראו בלינק הבא: http://forums.onkyousa.com/viewtopic.ph ... 04f234f188), אבל לצערי אני בישראל.

האם יש מישהו בישראל שידע לטפל בזה? אני מניח שטופ אודיו לא יתנדבו לתקן מגבר שנרכש בחו"ל, גם אם אונקיו מכירים בתקלה ומתקנים בחינם.

מה דעתכם?

תודה,
עומר

tals79
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 863
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #2 

אני נתקל באותה הבעיה בדיוק עם האונקיו 818 שנקנה מאמזון גרמניה בדצמבר 2012.... אובד עצות כמוך

of1978
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 115 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #3 

"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason

omermu פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

טוב, זה היה ארוך...
פניתי לאונקיו ארה"ב, ולצערי הם מוכנים לתקן את המגבר רק בארה"ב (כלומר, עלויות השילוח הלוך וחזור יעלו לי סכום משמעותי מאוד...)

אני אנסה לפנות לאמזון ארה"ב, אבל אני לא אהיה מופתע אם אקבל את אותה תשובה - כנראה שזה הסיכון שלוקחים כשקונים מוצר בחו"ל - חצי מחיר אבל ללא אחריות. You win some you lose some.

בכל אופן, מחפש המלצה למגבר להחליף את ה-414, רק של חברה אחרת :).

השימוש שלי בגדול הוא טלויזיה (יס), קצת סדרות מהיס והVOD (חלק HD), יובל המבולבל למיניהם וסרטים וסדרות HD (ריפים של בלו ריי וכו'). כרגע מחוברים רק שני רמקולים קדמיים וסנטר, אבל די איכותיים (סרוין וגה V10-F).

בגדול, חייתי בסדר עם ה-414 עד שהוא הפסיק לעבוד.

אני יודע שהשאלה שלי די כללית, אבל בכל זאת?

omermu פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

אני מתנצל שאני עושה דאבל, אבל אני חייב לעדכן.

פניתי לאמזון ארה"ב, הסברתי להם שאונקיו מוכנים לתקן את המגבר רק בתוך ארה"ב, ואם אני רוצה לתקן אז שאשלח לשם ואדאג למשלוח חזרה. הסברתי לאמזון שהמשלוח יעלה לי יותר ממה שעלה לי המגבר (עלה פחות מ-300 דולר) ושינסו לעזור לי מול אונקיו.

קיבלתי את התשובה הבאה:

Hello,

I'm sorry to hear about this.

To help you with this issue, I've requested a refund to your original payment method.

You'll see the refund on your credit card statement in the next 2-3 business days...

Further, I do not want to trouble you with returning the defective item, as this will just add up to your inconvenience. There is no need to ship the item back to us.

ובקצרה - קח את הכסף בחזרה, וזרוק את המגבר מהמרפסת... לא יאומן!

yehudaa
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 159 פעמים
קיבל תודות: 260 פעמים

שליחה #6 

יפה כל הכבוד להם .

omermu פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

פתרון לבעיה - אפיית כרטיס HDMI

שליחה #7 

עדכון בעניין - אחרי שקיבלתי את הכסף בחזרה, אמרתי לעצמי, מה איכפת לי, ננסה לפתור את הבעיה.

המגבר הגיע למעבדה של חבר. החבר בדק את המגבר וקבע שאכן מדובר בכרטיס ה-DTS הזה (הריבוע השחור בצד העליון הימני של הבורד בתמונה).

חיפשתי קצת ביוטיוב, וראיתי שיש מישהו שטוען שאם אפרק את הבורד, אעטוף אותו בנייר אלומיניום, אעשה חור מעל כרטיס ה-DTS, ואכניס את הבורד לתנור ל-3 דקות ב-150 מעלות ועוד 9 דקות ב-190 מעלות, הוא יתחיל לעבוד.

אז - מה איכפת לי, כבר זיכו אותי על המגבר והוא לא עובד... יאללה לתנור.

והפלא ופלא - זה עובד! לא יודע כמה זמן זה יחזיק, אבל זה עובד...

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”