מגבר אוזניות עבור HIFIMAN HE-400
שלום לכולם,
לאחרונה התחדשתי באוזניות חדשות - HIFIMAN HE-400. אני משתמש בהם בחיבור לרסיבר בסלון וכן בחיבור למחשב דרך שקע האוזניות שנמצא ברמקולים. ברצוני לשדרג את רמת השמע ע"י שימוש במגבר אוזניות יעודי. לאחר שיטוט באינטרנט וקריאה של חוות דעת שונות אני חושב לרכוש (כרגע מטעמי תקציב מגבר ללא DAC )מסוג Schiit Magni 2.
מה דעתכם על הכיוון באופן כללי ועל המגבר הספציפי הזה בפרט.
האם עלי לחבר את המגבר לשקע האוזניות שבמחשב או שמה במקרה זה לשקע הרמקולים?
לאחרונה התחדשתי באוזניות חדשות - HIFIMAN HE-400. אני משתמש בהם בחיבור לרסיבר בסלון וכן בחיבור למחשב דרך שקע האוזניות שנמצא ברמקולים. ברצוני לשדרג את רמת השמע ע"י שימוש במגבר אוזניות יעודי. לאחר שיטוט באינטרנט וקריאה של חוות דעת שונות אני חושב לרכוש (כרגע מטעמי תקציב מגבר ללא DAC )מסוג Schiit Magni 2.
מה דעתכם על הכיוון באופן כללי ועל המגבר הספציפי הזה בפרט.
האם עלי לחבר את המגבר לשקע האוזניות שבמחשב או שמה במקרה זה לשקע הרמקולים?
- holyj
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
חבר הלווה לי את הschiit vai שלו וכשאני מחבר אותו לHE-400i שלי זה נשמע מדהים ביחד.
הHE400 נצילות מאוד ובערך כל מגבר יכול להגביר אותם בצורה טובה.
כל head-fi לא מפסיקים להלל את המגני. אני הייתי לוקח את הסיכון ומזמין.. רוב הסיכויים שתהיה מאוד מרוצה
באיחוד אם עכשיו אתה בלי מגבר אוזניות בכלל. ובמקרה הכי גרוע לא מאמין שיהיה לך קשה למכור מגבר עם כל כך הרבה הייפ אם לא תאהב אותו.
מקווה שעזרתי
הHE400 נצילות מאוד ובערך כל מגבר יכול להגביר אותם בצורה טובה.
כל head-fi לא מפסיקים להלל את המגני. אני הייתי לוקח את הסיכון ומזמין.. רוב הסיכויים שתהיה מאוד מרוצה
באיחוד אם עכשיו אתה בלי מגבר אוזניות בכלל. ובמקרה הכי גרוע לא מאמין שיהיה לך קשה למכור מגבר עם כל כך הרבה הייפ אם לא תאהב אותו.
מקווה שעזרתי
את האוזניות אתה מחבר למגבר שיש לו כניסת אוזניות. המגבר מתחבר בRCA לבן ואדום לדאק שמתחבר למחשב דרך USB. במקרה שאין לך DAC
אתה מחבר מתאם כזה
http://www.ebay.com/itm/3-5mm-AUX-Male- ... 0999785327
החיבור לשקע אוזניות במחשב והאחרים לכבלים של RCA
אתה מחבר מתאם כזה
http://www.ebay.com/itm/3-5mm-AUX-Male- ... 0999785327
החיבור לשקע אוזניות במחשב והאחרים לכבלים של RCA
תתחדש יש לי אותם כחודשים - מחוברות לschiit vali
לא ניסיתי עם מגבר אחר , אבל אני מאוד מרוצה /נהנה מהשילוב (וגם מהמחיר)
usb dac פשוט של HiFiMeDIY
מחובר לטבלט אנדרויד עם אפליקצית usb audio player. אני מתכנן להחליף בעתיד בmodi2