התחדשתי במסך מדהים ובשירות מדהים - פיוצ'ר ויורוקום פנסוניק - מסך WT60
-
gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
שלום לכולם, מצטער מראש שזה יהיה קצת ארוך אבל שווה לקרוא...
כבר הרבה זמן שחיפשתי מחליפה ראויה לקורו שממש ממש אהבתי והחזקתי 5 שנים, ועברתי בכמה חנויות ולא ממש מצאתי מסך שהתחברתי אליו.
אז בשבוע שעבר החלטתי שאני הולך לעוד חנות לראות מסך והחלטתי ללכת לחנות מתמחה, בעיקר כי ידעתי שיש להם בתצוגה את המסכים הרלוונטים, ביניהם את ה AS700 שחשבתי עליה ושמסכים קונים בחנות מתמחה.
ראיתי באתר את המודעה של פיוצ'ר והחלטתי להתקשר, ענה לי בחור בשם דור, שלא הכרתי ולא דיברתי איתו מעולם ועוד לפני שבכלל הגעתי דור השקיע בי בשיחה קרוב ל20 דקות, וכששאלתי מה לגבי אחריות, אספקה בעיות, אמר לי דור בצורה מאוד מפורשת אל תדאג, "זאת בעיה שלי ולא שלך", אתה צריך להחליט מה טוב לך.
הגעתי לפיוצ'ר בפעם הראשונה, וקיבלו אותי בצורה מאוד יפה, דור ואדם, החנות מאוד מרשימה, ויש בה אווירה טובה!.
דור ראה שאני ממש לא סגור על עצמי, ועוד יותר מוטרד, במה יהיה אם יגיע מסך תקול (עם פיקסל שרוף) וכו...
וגם ראה שאני לא מתלהב כלכך מהתמונה של הAS700, ומצד שני הAX800 קצת יקרה לי.
ראיתי בתצוגה את ה WT60 והתאהבתי בתמונה, וקצת התבאסתי מזה שהמסך ללא עברית וללא עידן +, אבל דור אמר לי והיום אני מבין עד כמה צדק, שמי שהיה עם מסך קורו מחפש איכות תמונה, ונטו "PICTURE QUALITY" כמו שדור הגדיר, הWT60 פשוט ניצחה את המסכים (יש לציין שהעדפתי ללכת על LED ולא על פלזמה).
סגרנו את ההזמנה, קיבלתי מעבר להכל גם מחיר טוב, המסך הגיע, ולצערי הגיע עם פיקסל שרוף, משהו שמאוד הפריע לי.
הרמתי טלפון לדור, מבואס ומוטרד, ודור אמר לי, אל תדאג!, אמרתי לך שאני אטפל בכך והתכוון לזה!,
ומייד תיאם עם יורוקום התקנה למסך חדש,חשוב לציין שלא הייתי צריך לעשות כלום!
יומיים לאחר מכן הגיע מתקין נוסף עם המסך החדש, ולצערי גם הוא הגיע עם פיקסל שרוף.
הרמתי טלפון לדור, שנתן לי גם את הטלפון האישי שלו, ודור מייד הרגיע אותי, שהוא מטפל מול יורוקום ושלא אדאג,
יש לציין שלמרות האכזבה מהסיטואציה,
לאורך כל הדרך הרגשתי שאני בידיים טובות של פיוצ'ר ושל יורוקום, ולא פחדתי שיגידו לי "זה מה יש" החלפנו ואין מה לעשות.
שאלתי את דור מה יהיה אם גם המסך הבא יגיע ככה, ודור אמר לי שוב לא לדאוג!
ושעד שאני לא יהיה מרוצה הוא לא מפסיק לטפל בי.
למחרת כבר הגיע אישור להחלפת מסך חדש!! התקשרו מיורוקום תיאמו מסך שלישי,
היום הותקן המסך, והחיוך לא יורד לי מהפנים.
כמו שכבר הבנתם, יש לציין לטובה שלאורך כל ההתנהלות דור ליווה אותי, והרגיע אותי שהכל יהיה בסדר ובאמת התכוון לכל מילה.
עוד חשוב לציין מבלי להיכנס לשמות אחרים שדור התעקש שאקח פנסוניק
כי ידע שהיבואן הוא יבואן טוב שיתן גיבוי בשעת צורך ואכן יורוקום התנהגו למופת!!!
אין לי ספק שגם המסכים הבאים והנוספים שלי ושל חבריי ומכריי יהיו מפיוצ'ר,
ואין לי ספק שהם יהיו פנסוניק, ולו רק בזכות השירות של היבואן שלקח אחריות ודאג שאהיה מרוצה.
ובנימה נוספת, כי אני מעריך שדור יקרא את השרשור, ואני מאמין שגם יורוקום -
דור - המשך לתת שירות כזה, זה מה שעושה את ההבדל, הרווחת לקוח והרווחת אותו ביושר ובהמון הערכה.
זה בדיוק מה שחיפשתי מחנות מתמחה, וזה בדיוק מה שקיבלתי!!
ולמי ששואל, כן, דור פגע בול, אני מרוצה מאוד מהמסך!! (גם אם הוא של שנה שעברה)
בהערכה רבה!!!
שלומי גכט.
כבר הרבה זמן שחיפשתי מחליפה ראויה לקורו שממש ממש אהבתי והחזקתי 5 שנים, ועברתי בכמה חנויות ולא ממש מצאתי מסך שהתחברתי אליו.
אז בשבוע שעבר החלטתי שאני הולך לעוד חנות לראות מסך והחלטתי ללכת לחנות מתמחה, בעיקר כי ידעתי שיש להם בתצוגה את המסכים הרלוונטים, ביניהם את ה AS700 שחשבתי עליה ושמסכים קונים בחנות מתמחה.
ראיתי באתר את המודעה של פיוצ'ר והחלטתי להתקשר, ענה לי בחור בשם דור, שלא הכרתי ולא דיברתי איתו מעולם ועוד לפני שבכלל הגעתי דור השקיע בי בשיחה קרוב ל20 דקות, וכששאלתי מה לגבי אחריות, אספקה בעיות, אמר לי דור בצורה מאוד מפורשת אל תדאג, "זאת בעיה שלי ולא שלך", אתה צריך להחליט מה טוב לך.
הגעתי לפיוצ'ר בפעם הראשונה, וקיבלו אותי בצורה מאוד יפה, דור ואדם, החנות מאוד מרשימה, ויש בה אווירה טובה!.
דור ראה שאני ממש לא סגור על עצמי, ועוד יותר מוטרד, במה יהיה אם יגיע מסך תקול (עם פיקסל שרוף) וכו...
וגם ראה שאני לא מתלהב כלכך מהתמונה של הAS700, ומצד שני הAX800 קצת יקרה לי.
ראיתי בתצוגה את ה WT60 והתאהבתי בתמונה, וקצת התבאסתי מזה שהמסך ללא עברית וללא עידן +, אבל דור אמר לי והיום אני מבין עד כמה צדק, שמי שהיה עם מסך קורו מחפש איכות תמונה, ונטו "PICTURE QUALITY" כמו שדור הגדיר, הWT60 פשוט ניצחה את המסכים (יש לציין שהעדפתי ללכת על LED ולא על פלזמה).
סגרנו את ההזמנה, קיבלתי מעבר להכל גם מחיר טוב, המסך הגיע, ולצערי הגיע עם פיקסל שרוף, משהו שמאוד הפריע לי.
הרמתי טלפון לדור, מבואס ומוטרד, ודור אמר לי, אל תדאג!, אמרתי לך שאני אטפל בכך והתכוון לזה!,
ומייד תיאם עם יורוקום התקנה למסך חדש,חשוב לציין שלא הייתי צריך לעשות כלום!
יומיים לאחר מכן הגיע מתקין נוסף עם המסך החדש, ולצערי גם הוא הגיע עם פיקסל שרוף.
הרמתי טלפון לדור, שנתן לי גם את הטלפון האישי שלו, ודור מייד הרגיע אותי, שהוא מטפל מול יורוקום ושלא אדאג,
יש לציין שלמרות האכזבה מהסיטואציה,
לאורך כל הדרך הרגשתי שאני בידיים טובות של פיוצ'ר ושל יורוקום, ולא פחדתי שיגידו לי "זה מה יש" החלפנו ואין מה לעשות.
שאלתי את דור מה יהיה אם גם המסך הבא יגיע ככה, ודור אמר לי שוב לא לדאוג!
ושעד שאני לא יהיה מרוצה הוא לא מפסיק לטפל בי.
למחרת כבר הגיע אישור להחלפת מסך חדש!! התקשרו מיורוקום תיאמו מסך שלישי,
היום הותקן המסך, והחיוך לא יורד לי מהפנים.
כמו שכבר הבנתם, יש לציין לטובה שלאורך כל ההתנהלות דור ליווה אותי, והרגיע אותי שהכל יהיה בסדר ובאמת התכוון לכל מילה.
עוד חשוב לציין מבלי להיכנס לשמות אחרים שדור התעקש שאקח פנסוניק
כי ידע שהיבואן הוא יבואן טוב שיתן גיבוי בשעת צורך ואכן יורוקום התנהגו למופת!!!
אין לי ספק שגם המסכים הבאים והנוספים שלי ושל חבריי ומכריי יהיו מפיוצ'ר,
ואין לי ספק שהם יהיו פנסוניק, ולו רק בזכות השירות של היבואן שלקח אחריות ודאג שאהיה מרוצה.
ובנימה נוספת, כי אני מעריך שדור יקרא את השרשור, ואני מאמין שגם יורוקום -
דור - המשך לתת שירות כזה, זה מה שעושה את ההבדל, הרווחת לקוח והרווחת אותו ביושר ובהמון הערכה.
זה בדיוק מה שחיפשתי מחנות מתמחה, וזה בדיוק מה שקיבלתי!!
ולמי ששואל, כן, דור פגע בול, אני מרוצה מאוד מהמסך!! (גם אם הוא של שנה שעברה)
בהערכה רבה!!!
שלומי גכט.
נערך לאחרונה על ידי gechts ב 26/01/2015 17:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
gechts
- חבר ותיק

תודה!9000es כתב:תתחדש ותהנה מהמסך![]()
איך היא בהשוואה מול הקורו ?...
הקורו הייתה משהו מיוחד, אבל המסך הזה עם המון יתרונות של הגיל, ועומק השחור הוא הכי קרוב לקורו שראיתי,
הצבעים מדהימים, מנגנון החלקת התמונה תורם המון, קשה לתאר, וצריך לראות בעיין
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
לא סתם אני שואל אותך איך היא בהשוואה מול הקורו .gechts כתב:תודה!......
הקורו הייתה משהו מיוחד, אבל המסך הזה עם המון יתרונות של הגיל, ועומק השחור הוא הכי קרוב לקורו שראיתי,
הצבעים מדהימים, מנגנון החלקת התמונה תורם המון, קשה לתאר, וצריך לראות בעייןאבל ללא ספק שהיא טובה יותר מהקורו
...
אני מכיר את המסך הזה די קרוב .
זה שהקורו משהו מיוחד כולם יודעים
מקווה שלטעמך היא ללא ספק טובה מהקורו .
ממה שאני ראיתי מדובר בהבדלים תהומיים .
על כול מקרה תתחיל להנות
·
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
תתחדש , איזה כיף לקרוא !
אכן אין על השירות של דור ופיוצר .
מה הסיבות שלא הלכת על פלאזה ? כמו ה VT65 ?
מה הסיבות שלא הלכת על פלאזה ? כמו ה VT65 ?
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
-
gechts
- חבר ותיק

במשך 5 שנים שהיתה לי הפיוניר מאוד אבל מאוד שמרתי עליה שלא תיצרב, אם זה בא לידי ביטוי בשטיפות שהקפדתי לעשות בערך אחת לשבוע ואם זה בא לידי ביטוי בכך שהייתי מגדיל סרטים כדי שהאזורים החשוכים יהיו מלאים ואם זה לראות ערוץ 2/10 במצב strech כדי שהלוגו לא יצרב, והחלטתי להשתחרר מזה.madror כתב:תתחדש , איזה כיף לקרוא !
מה הסיבות שלא הלכת על פלאזה ? כמו ה VT65 ?...
וזאת גם התשובה שלי לאיציק 9000es למה החלפתי.
אין ספק שלvt65 יש תמונה מדהימה!
-
gechts
- חבר ותיק

יכול להיות.. ויש מצב שאתה צודק, אבל יצא לי לצערי לראות פלזמות צרובות ונורא פחדתי, בדיעווד אולי יותר מדיsam22 כתב:נראה לי שלקחת רחוק את ענין תחזוקת הפלזמה
אבל העיקר שאתה נהנה ממה שרכשת...
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
תתחדש ותהנה. אני רואה שבסופו של דבר לא יכלת יותר לשבת על הגדר ולחכות.. זה בסדר, גם אלו שהכי טובים בזה נשברים לפעמים. וכיף לקרוא גם פוסטים על חווית קניה ושירות (לאחר המכירה!) טובה ופרגון כשצריך.
וחופשי לקחת רחוק את העניין של תחזוקת הקורו, אבל חפיף, זו כבר היסטוריה.
וחופשי לקחת רחוק את העניין של תחזוקת הקורו, אבל חפיף, זו כבר היסטוריה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- דור-Future
- עוסק בתחום

- תגובות: 123
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
שמחנו לעזור !!!
תהנה מהמסך שלומי!!!!
תהנה מהמסך שלומי!!!!
"הדרך הטובה ביותר לחזות את העתיד היא להמציא אותו".
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
הי שלומי,
קודם כל תהנה ותתחדש!
אבל ברור לך שבלי תמונות, זו חצי עבודה...
לגבי הבחירה שלך, אין ספק שבחרת בחירה מצויינת!
לגבי פיוצ'ר ודור, באמת שאין מילים לתאר את השירות האיכותי והמקצועי!
קניתי אצלו לא מזמן thl50et60 ואין מבסוט ממני.
וד"א בדיוק השירות הזה זה מה שמבדיל בין קנייה ברשת לבין קניה בחנות מתמחה. היכולת לתפור לך מסך בול למידה שלך ולתת שירות מצויין גם לאחר הקניה.
קודם כל תהנה ותתחדש!
אבל ברור לך שבלי תמונות, זו חצי עבודה...
לגבי הבחירה שלך, אין ספק שבחרת בחירה מצויינת!
לגבי פיוצ'ר ודור, באמת שאין מילים לתאר את השירות האיכותי והמקצועי!
קניתי אצלו לא מזמן thl50et60 ואין מבסוט ממני.
וד"א בדיוק השירות הזה זה מה שמבדיל בין קנייה ברשת לבין קניה בחנות מתמחה. היכולת לתפור לך מסך בול למידה שלך ולתת שירות מצויין גם לאחר הקניה.
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
-
gechts
- חבר ותיק

·הייתי מת להיות בחופש.. אבל מישהו צריך גם לשלם עליהyoav4x4 כתב:שלומי, אני מתפלא עליך....
מי הולך לעבודה ביום לאחר התקנת טלוויזיה חדשה?!
זה אפילו כתוב בחוקי מטכ"ל......
אבל האמת שאם לא היה לי עומס בעבודה, אין ספק שהייתי נשאר בבית..
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
גם לי יש מסך פלזמה . ויש מצבים שצופים שעות ארוכות בעורץ 2 או 10 .gechts כתב:במשך 5 שנים שהיתה לי הפיוניר מאוד אבל מאוד שמרתי עליה שלא תיצרב, אם זה בא לידי ביטוי בשטיפות שהקפדתי לעשות בערך אחת לשבוע ואם זה בא לידי ביטוי בכך שהייתי מגדיל סרטים כדי שהאזורים החשוכים יהיו מלאים ואם זה לראות ערוץ 2/10 במצב strech כדי שהלוגו לא יצרב, והחלטתי להשתחרר מזה..........
לא צריבות ולא נעליים .
במשך 4 שנים שהמסך אצלי . לא עשיתי הרצה ! ולא שטיפות !!
יש לי חברים שיש להם פלזמות של פנאסוניק VT-50 VT-60 נהנים מהמסך בלי שום צריבות .
·
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
-
gechts
- חבר ותיק

איציק,
אני מסכים איתך... אבל אם לא הייתי רואה במו עיניי KURO KRP 600 של חבר שהלוגו של ערוץ 2 נצרב
וVT65 צרובה, האמן לי שהמסך הבא שלי היה VT65 שלא ספק זה מסך מטורף.
אתה אומנם מכור לפיוניר, ומותר כי זו חברה מעולה שגם אני מאוד אוהב אבל יש גם מעבר... לפיוניר ומעבר לפלאזמות
אם לפתוח על השולחן, אחת הסיבות שהחלטתי למכור את ה-5090 למרות שזה היה מסך לא פחות ממדהים, הוא כי לא רציתי
שבבוא העת יהיה לי צורך בשירות של ט.ר. חוויתי איתם כבר קריאת שירות לשמחתי לא עם הקורו, אלא עם מוצר אחר שלהם,
והמוצר לא היה באחריות למרות שהתקלה היא תקלה ידועה שהם מודעים אליה וקרעו אותי בעלות התיקון.
אז מעבר לזה שקרעו לי את הצורה, היחס היה "לא מדהים" ומאוד מתנשא, ואני אומר את זה בעדינות
רק אחרי שדיברתי עם הבעלים של ט.ר. יוסי, והגעתי לשיחה פנים מול פנים עם טון קצת יותר תקיף וכועס
על זה שאפילו בטלפון אין עם מי לדבר, רק אז הוא התחילו לתת לי הסברים והסכימו איתי ועשו לי איזו הנחה וגם האריכו את האחריות על התיקון, וכן צריך להיות כנים, שיש לט.ר. טכנאי מקצועי מאוד בשם צחי שהיה בסדר גמור.
אבל ב OVERALL לט.ר שירות איך נומר, ומניסיון, לא להיט ולכן לא אתקרב לפיוניר שוב.
לגבי פלאזמה, אני ממש לא נגד, יש לה את היתרונות ואת החסרונות,
אבל לצערי ראיתי במו עיניי את הפלאזמות היקרות ביותר נצרבות.
ותהיה בטוח שאם 5 שנים לא החלפתי את הקורו יש לזה סיבה,
מעולם לא נשארתי כ"כ הרבה זמן עם מסך.. זה כנראה אומר משהו על האהבה שלי למסך הזה
אם תרצה אשלח אותך לראות במו עיניך פלאזמה יקרה צרובה.
אני מסכים איתך... אבל אם לא הייתי רואה במו עיניי KURO KRP 600 של חבר שהלוגו של ערוץ 2 נצרב
וVT65 צרובה, האמן לי שהמסך הבא שלי היה VT65 שלא ספק זה מסך מטורף.
אתה אומנם מכור לפיוניר, ומותר כי זו חברה מעולה שגם אני מאוד אוהב אבל יש גם מעבר... לפיוניר ומעבר לפלאזמות
אם לפתוח על השולחן, אחת הסיבות שהחלטתי למכור את ה-5090 למרות שזה היה מסך לא פחות ממדהים, הוא כי לא רציתי
שבבוא העת יהיה לי צורך בשירות של ט.ר. חוויתי איתם כבר קריאת שירות לשמחתי לא עם הקורו, אלא עם מוצר אחר שלהם,
והמוצר לא היה באחריות למרות שהתקלה היא תקלה ידועה שהם מודעים אליה וקרעו אותי בעלות התיקון.
אז מעבר לזה שקרעו לי את הצורה, היחס היה "לא מדהים" ומאוד מתנשא, ואני אומר את זה בעדינות
רק אחרי שדיברתי עם הבעלים של ט.ר. יוסי, והגעתי לשיחה פנים מול פנים עם טון קצת יותר תקיף וכועס
על זה שאפילו בטלפון אין עם מי לדבר, רק אז הוא התחילו לתת לי הסברים והסכימו איתי ועשו לי איזו הנחה וגם האריכו את האחריות על התיקון, וכן צריך להיות כנים, שיש לט.ר. טכנאי מקצועי מאוד בשם צחי שהיה בסדר גמור.
אבל ב OVERALL לט.ר שירות איך נומר, ומניסיון, לא להיט ולכן לא אתקרב לפיוניר שוב.
לגבי פלאזמה, אני ממש לא נגד, יש לה את היתרונות ואת החסרונות,
אבל לצערי ראיתי במו עיניי את הפלאזמות היקרות ביותר נצרבות.
ותהיה בטוח שאם 5 שנים לא החלפתי את הקורו יש לזה סיבה,
מעולם לא נשארתי כ"כ הרבה זמן עם מסך.. זה כנראה אומר משהו על האהבה שלי למסך הזה
אם תרצה אשלח אותך לראות במו עיניך פלאזמה יקרה צרובה.
נערך לאחרונה על ידי gechts ב 27/01/2015 13:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
gechts
- חבר ותיק

חברים בואו נשמור על רמה גבוהה של שפת דיבור
YanivRon - זה בסה"כ פורום, לא צריך להגיע לצורת דיבור כזאת ואני מקבל את עמדתו של איציק באופן חלקי,
אבל הכל בסדר, לא צריך להגיע למקומות האלו.
והאמן לי שהפלאזמות של פיוניר רחוקות מלהיות "עגלות" ופה גם אני לא מסכים איתך, אלו היו וישארו מסכים מדהימים, הפיוניר
5090, 6090, וה KRP 600,500 אלו מסכים מדהימים,
הייתה ותמיד תישאר לי פינה של כבוד למסך הזה, אני לא יודע אם הוא עלה בזמנו 60,000 אבל זה היה לפני 5 שנים
מסך שהיה BY FAR טוב יותר ממה שהיה בשוק! ולכן לא נכון לומר את זה על המחיר שלו
YanivRon - זה בסה"כ פורום, לא צריך להגיע לצורת דיבור כזאת ואני מקבל את עמדתו של איציק באופן חלקי,
אבל הכל בסדר, לא צריך להגיע למקומות האלו.
והאמן לי שהפלאזמות של פיוניר רחוקות מלהיות "עגלות" ופה גם אני לא מסכים איתך, אלו היו וישארו מסכים מדהימים, הפיוניר
5090, 6090, וה KRP 600,500 אלו מסכים מדהימים,
הייתה ותמיד תישאר לי פינה של כבוד למסך הזה, אני לא יודע אם הוא עלה בזמנו 60,000 אבל זה היה לפני 5 שנים
מסך שהיה BY FAR טוב יותר ממה שהיה בשוק! ולכן לא נכון לומר את זה על המחיר שלו