אוטומיזציה של הורדת סדרות
אחרי הגדרת KODI על מחשב נייד ישן. הגעתי לבעיה שהיא ההורדת סדרות. ראיתי את SICKBEARD וSABNZBD האלה או משהו כזה. מסובכים לי(אפילו אחרי קריאת עשרות מדריכים באינטרנט) ה rss המובנה של bitTorent עובד כשבא לו גם שעשיתי לו הורדה אוטומתית והשקעתי שעות בסידור ההגדרות ונמאס לי מזה. למישהו יש תוכנה או המלצה?
לכל אלה שיאמרו לי סטרימינג אני לא אוהב את זה+המהירות בבית היא של 10 מגה ושימוש בזה באופן רצית יתקע את הvod של שאר בני הבית.
לכל אלה שיאמרו לי סטרימינג אני לא אוהב את זה+המהירות בבית היא של 10 מגה ושימוש בזה באופן רצית יתקע את הvod של שאר בני הבית.
בזמנו כתבתי מדריך https://callmetechie.wordpress.com/2013 ... %96%D7%99/
אמנם מאז עברתי ל-nzbdrone משם ל-sickrage ובקרוב כנראה אחזור ל-drone (sonar), עדיין המדריך יעבוד ויהווה בסיס להמשך
אמנם מאז עברתי ל-nzbdrone משם ל-sickrage ובקרוב כנראה אחזור ל-drone (sonar), עדיין המדריך יעבוד ויהווה בסיס להמשך
לא יודע הsickbeard הזה אומר לי EPISODE SNATCHED אבל לא מוריד לא רואה תקובץ וכד'. אני אקרא את המדריך שאתפנה לזה תודה רבה.
בדיוק עכשיו שמתי לב שקראתי את המדריך הזה כבר. עשיתי אחד לאחד רק לא מפריומיז כי זה בתשלום אלא עם איזה משהו אחר. לא עובד.
בדיוק עכשיו שמתי לב שקראתי את המדריך הזה כבר. עשיתי אחד לאחד רק לא מפריומיז כי זה בתשלום אלא עם איזה משהו אחר. לא עובד.